Login | Register

All times are UTC

It is currently Sat Dec 12, 2009 12:50 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 31, 2009 10:47 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>

*** Fransızlar Johnny’e tapıyorlar.Sanırım onun içinde Rimbaud’un ruhundan bir parça görüyorlar.Özgür,hızlı ve sezgileri güçlü tıpkı bir çingene gibi.Şu otel odası hikayesi…Amerikanlar çok aptal.Bir oda için para ödersin.Sinirlenirsin.Odaya zarar verirsin.Zarar parasını ödersin.Francois-Marie Banier-fotoğrafçı arkadaşı

*** Johnny’i ilk gördüğümde yüzüne kadar indirdiği bir şapka takıyordu,yerlere kadar uzanan bir palto giymişti..Kocaman kara gözleri şapkanın altından bakıyordu.Bir tahtakurusunun kulağı kadar sevimliydi ama bir kimsesiz çocuk gibi görünüyordu.Sanırım bu da cazibesinin bir parçası:Kimsesiz bir çocuk gibi görünebilir ama yine de çok karizmatik.Joan Carson

*** Johnny Depp genelde hep geç kalır.Onun için bir saat takmak kelepçeden farksız.Planladığımız saatin üzerinden bir saat bile geçmeden buluşmaya ulaşabildiği için çok memnundum.Benden özür diledi ve motorsikletiyle pembe bir Ford’a bindirdiğini söyledi.Kevin Cook

*** Ona acayip aşığım.Bu piyasadaki tüm erkeklerin içinde o benim favorim…Woow!!Altın Küre’de ödül verecektim…Onunla gözgöze geldim ve tüm söyleyeceklerimi unuttum.Jessica Alba

*** Senaryoyu yazarken ‘’Her kadının aşık olacağı bu karakteri kim oynamalı? ‘’diye düşünüyordum.O anda hemen aklıma Johnny geldi.Yvan Attal

*** Dünya üstündeki tüm ödüller Johnny Depp’e verilmeli.Herkesin olmak istediği,taklit etmeye çalıştığı bir karakter yarattı.İnsanlar ona doyamıyorlar.Chuck Viane

*** Mark Otel deki tutuklanma olayının bu kadar ses getirmesinin nedeni tutukluyken bile o kafasındaki şapkayla çok iyi görünmesiydi.Onu dışarı çıkarırlarken taktığı harika şapka-harika ayakkabılar…Çok yakışıklı görünüyordu!Mükemmel bir fotoğraftı.Medyada olay yarattı.John Waters

*** Bu salaş giyim tarzını o yarattı.Onun gibi görünen bir film yıldızı daha hatırlamıyorum.Kimse paçavraların içinde bu kadar güzel görünemez. John Waters

*** O gerçek hayatta da bir korsan.Filmde oynadığı şey kendisine en yakın olandı.John Waters

*** (Rolling Stones dergisinin 2005 yılı kapak resminin çekimleri hakkında)Kuaför ya da makyöz istemedi.Stüdyoya geldi,bir tişört seçti ve çekime hazırdı.Çok ama çok yakışıklı.Geldi,kendisi gibi görünüyordu.Bir kovboy şapkası takmıştı ve rahattı.Ne giydiğinin önemi yoktu.Albert Watson-dergi fotoğrafçısı

*** Harika bir güzelliği var.Bu güzelliği kapatabilmek için her şeyi yapıyor ama tüm yaptıkları onu daha da çekici kılıyor.Albert Watson-dergi fotoğrafçısı

*** Bence o günümüzün birinci sınıf aktörü.Yıllardır dondurulmuş bir haldeydi.İnsanlar onun büyük projelerde oynatılamayacak kadar riskli olduğunu düşünüyorlardı.Şimdiyse peşinden ayrılmıyorlar.Ama bilmedikleri şey, Johnny yapmacıklığın kokusunu 10 mil öteden alır.Bir yıl önce ‘’Kim?O adam mı?Deli misin ,o bir box-office zehri’’diyen herifler şimdi onun yeryüzündeki en ateşli şey olduğunu söylüyor.Harvey Weinstein

çeviri:johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Aug 03, 2009 12:38 am 

THE BRAVE - FİLM HAKKINDA

Diğer oyuncular ve yönetmenlerin sözleri:

*** Bu filmin gelişim süreci bence Johnny için çok sancılı oldu.Büyük bir istekle çektiği,yönettiği bu filmi para düşkünü adamlar Cannes için istediler-Filmi tam olarak bitirmeye vakti bile olmadı.Filmde eğer kusurlar varsa bunun sebebi Johnny’nin tam olarak orta noktayı bulamamış iki değişik yüzü olması.Bazı sahneler Kustirica tarafından çekilmiş gibi,kusursuz.Filmin geri kalanı ise inanılmaz gerçekçi ve karanlık.Terry Gilliam

*** Çok ciddi bir film ama kesinlikle bir sanat eseri.Gişe rekorlerı kırmayı amaçlayan bir film yapmadı ki bence bu iyi bir şey.İnsanlar filmi sevdi.John Waters

*** Başlangıçta Johnny’nin altından kalkabileceğinden daha fazlasını denemeye kalkıştığını düşündüm.Sinirlendiğinde geçekten kontrolden çıkıyor.Bir aktör olarak merkezde olmayan,sanat ağırlıklı rolleri seviyor .Kendi kişiliği de böyle.Floyd Westerman

*** Johnny çok düşünceli,benim rahat etmem için her şeyi yaptı.Hep neye ihtiyacım olduğunu sordu,meyve servisleri yaptırdı.Ekipteki insanlar da çok hoş insanlar.Onları Johnny seçti ve komforuma çok özen gösterdi.Marlon Brando

*** Hikayeyi biliyorum.Bana Johnny anlattı.Filmin nasıl bir anlam taşıdığının farkındayım.Marlon Brando

*** Bu filmi çekebilmek için kendi parasından harcadı.Bu çok onurlu bir davranış.Ben bu kadar cesur olamazdım.Patrick Hasburg

*** Oyunculuk yapmadığı sahnelerde yönetmenliğe odaklanıyor,fotografik yönetmen Vilko Filac ile ekip halinde çalışıyorlardı.Depp heryerdeydi,herkesi özel ilgi gösteriyordu.Herkese yardımcı oluyordu.Bana Kustirica ve Jarmush’u hatırlattı.Yönetmenlikteki tarzı onlarınkine çok benziyor.Christophe D’yvoire

*** Sete ilk gelen ve seti son terk eden hep o oluyordu.Bazen nasıl ayakta durabildiğine şaşırıyordum.Elpidia Carillo

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 05, 2009 7:41 pm 

FEAR AND LOATHİNG İN LAS VEGAS - FİLM HAKKINDA

Hunter Thompson’ın aynı isimli romanından uyarlamadır.Yönetmenliğini Terry Gilliam üstlenmiştir.Amerikan yaşam tarzını anlatmayı amaç edinmiş bir filmdir.Başroldeki yazar Raoul Duke karakteri Johnny Depp tarafından canlandırılmıştır.Çekimler boyunca aktör,yazarı iyi yansıtabilmek için Hunter Thompson ile yaşamıştır.

Diğer oyuncuların ve yönetmenin sözleri:

*** Hunter ile mümkün olduğunca az konuştum.O,kitabı doğru yansıtmamızı istiyordu.İnanılmaz bie enerjisi ve zekası var.Ama aynı zamanda insanı çileden çıkarıyor…’’Uzak dur’’tarzındaydım.Ben de kitabı doğru yansıtmak istedim ama bütün gün orada oturup onun ne düşündüğü ya da ne düşünmediğini bilmek istemedim.Bir şekilde kendi yolumu çizmeliydim.Terry Gilliam-yönetmen

*** Johnny harikaydı.Bir çeşit vampir gibiydi.Sete her gelişinde yanında daha fazla Hunter’ın giysilerinden ve eşyalarından getiriyordu.Hunter’ın ruhunu çalıyordu gizlice.Hunter da bu durumdan memnundu. Terry Gilliam-yönetmen

*** Johnny’deki en harika şeylerden biri, bir karaktere bürünürken herhangi bir egosunun olmaması.Birçok aktör yakışıklılıklarından taviz vermek istemez.Johnny farklı.Kafasını tıraş etme fikrine biraz zor alıştı ama bunun kaçınılmaz olduğunu biliyordu.Tepesinde sadece 17 tane üzgün ve zavallı saç teli kalmıştı.(gülüşmeler)Başka şeyler de yaptı:Kulakarının arkasına onları kepçe gibi gösterebilmek için plastik köpük sıktı.Tamamen kendini kaybediyor,sanırım Johnny Depp’ten olabildiğince uzağa kaçmaya çalışıyor.Terry Gilliam-yönetmen

*** Onun neden sıra dışı olduğunu anlatmak zor.Şaşırtıcı ve çok parlak bir aktör.RADA’da 10 yıl eğitim görseniz ancak kullanabileceğiniz bir tekniği var ki o bu tekniği kendi kendine geliştirmiş.,Onun kadar iyi bir aktörle bir kez çalıştınız mı başka aktörlerle çalışmak istemiyorsunuz.Yeniden, Python ile çalışmak gibiydi.Onun kadar hızlı,dikkatli ve eğlenceli.Terry Gilliam-yönetmen

*** Johnny bu jenerasyonunu en iyi aktörü.Yapamayacağı hiçbir şey yok.Yeteneklerinin hiçbir sınırı yok.Terry Gilliam-yönetmen

*** O metodik bir aktör değil.Kendini baştan aşağı karakterin içine daldırıyor.Çoğu aktör karakteri yanında taşır.Biz ‘’Kestik!’’ diye bağırırız ,onlar karakterin içinde kalmaya devam ederler.Johnny böyle bir aktör değil.Bir İngiliz oyuncuyla çalışmak gibiydi…Futboldan bahsediyoruz ve ben ‘’Kayıt’’diye bağırıyorum,karakterin içine giriyor.’’Kestik’’diyorum kaldığı yerden futbol konuşmaya devam ediyor.Bu derece yüksek bir konsantrasyon ancak çalışarak,deneyerek öğrenilebilir.Onun yetenekleri beni büyüledi.Gerçekten kutsanmış.Terry Gilliam-yönetmen

*** Johnny’nin sessiz film yıldızı olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz.Gerçekten öyle aslında ama biraz geç doğmuş.Bustar Keaon ve Charlie Chaplin’nin yetenekleri onda da var.Tüm vücut dilini kullanıyor.Terry Gilliam-yönetmen

*** Hiçbir zaman batmayacak çünkü çok iyi.Çok yetenekli.Tom Cruise,Tom Hanks ya da daha ne kadar Tom varsa işte…Onlardan biri olmayabilir.Çünkü ilginç projeleri seçiyor ve ikon olmak istemiyor.Minority Report’u dün gece izledim ve sanırım bir daha Tom Cruise’u izleyemeyeceğim.Kötü bir oyuncu olduğundan değil ama çok tahmin edilebilir bir oyuncu.Hiçbir sürpriz yok performansında.Johnny ise beni şaşırtıyor.Bir saniye sonra ne yapacağını bilmiyorum,film çekilirken sonunda nereye varacağını bilmiyorum kendi de bilmiyor.Terry Gilliam-yönetmen

*** Johnny’nin oyunculuk yapabildiğini beni oynayana kadar bilmiyordum.Hunter Thompson

*** Johnny bu karakteri canlandırırken hepimiz ‘’Tuhaf davranıyor’’ diye düşünüyorduk.Birgün sete Hunter geldi ve ben ‘’Tanrım! Hunter, Johnny Depp’i taklit ediyor’’diye düşündüm.Sanırım onu yansıtmayı gayet iyi başardı.Benico Del Toro

*** Johnny’de sevdiğim şey aklına eseni yapması.Kafasına koyduğu zaman onu durduramazsınız.Çok inatçı ve kararlı.Hunter Thompson

*** (Çölde yapılan çekim hakkında)Arabanın tüm camları kapalıydı.Ben de içerisinin serin olduğunu falan düşündüm.Ama Johnny kaloriferi çalıştırmıştı.Su kaybetmiş ve aklını kaçırmış gibi görünmesi gerektiği bir sahneyi çekecektik ve bunu düzgün yapabilmek için çölün ortasında arabanın kaloriferini çalıştırıp tüm camları da kapatmıştı!.Gerçekten insanı hayrete düşürüyor.Tüm bunları da çok kolay ve eğlenceli göstermeyi başarıyor.Benico Del Toro

*** Johnny hakkındaki diğer bir şey de,hergün sete sabahın köründe geliyordu ve her zamanki kadar güzel görünmeyi başarıyordu.Berbat göründüğü tek bir gün bile olmadı!Bu biraz sinir edici bir şey.Saçlarını tıraş edebilirsiniz,yorgunluktan ölüyor olabilir fark etmez….Çekimlerin 40. gününde bile hala çok güzeldi.Laila Nabulsi-prodüktör

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 9:14 am 

THE NİNTH GATE - FİLM HAKKINDA

Diğer oyuncuların ve yönetmenin sözleri :

*** Bu yeteneklerle bu kadar yakışıklı bir adam kolay kolay bulunmaz.Beden yapısı olarak harika bir varlık-sanki ergenlik çağındaki bir çocuğun bedeni gibi.Narin yapılı eller,bir müzisyenin el sıkışı....Ve o çocuksu tarafı.Bazen ona bakıp ''Sen kaç yaşındasın?''diye düşünüyorsunuz.Roman Polanski

*** Johnny karaktere kendi ritmini verme konusunda sıradışı bir tekniğe sahip.Bunu hiç zorlanmadan yapıyor.Bu büyüleyici bir şey,sete geliyor rahatça ama özenli şekilde işini yapıyor.Performansı çok parlaktı,filmde gördüğünüz Corso tam da benim kafamda planladığım Corso.Roman Polanski

*** Gerçekten çok fazla sigara içiyor.Birgün ona bırakması gerektiğini söyledim ''Çok iyi yaptığım bir işi neden bırakayım?''dedi.Roman Polanski

*** Johnny'nin gerçek gözlükler takmasını istedim.Çünkü insana çok farklı bir hava veriyor.Onları denediğinde bunlar beni köretti diye çığlık attı.Ama karakterin bu şekilde görünmesi gerektiği konusunda ısrar ettim.O da kabul etti.Tüm filmi gözlükler yüzünden hiçbir şey göremeden oynadı.Roman Polanski

*** Johnny Depp en iyisi.Jenerasyonunun en iyisi,en cesuru,en orjinali,en tarz sahibi.Birlikte çalışması harika bir insan.Frank Langella

*** (Öpüşme sahnesi hakkında)Duygusal olrak birşey hissetmediğin birini öpmek rahatsız edici.Ama bazen hoşlandığınız da oluyor.Mesela Johnny Depp.Bence çoğu kadın onu öpmekten rahatsızlık duymaz(gülüyor) Aynı zamanda bizim iyi bir arkadaşımız.(Lena Olin,What's Eating Gilbert Grape filminin yönetmeni Lasse Hallstrom ile evli.)Connecticut'a sık gelmiyor ama birbirimizi ödül törenlerinde falan görebiliyoruz.Lena Olin

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 08, 2009 5:24 pm 

The Astronaut's Wife - FİLM HAKKINDA

Oyuncuların Sözleri:

*** Johnny bana göre kendi neslinin en iyi oyuncusu.Onun bu karakter için gereken olguyu,gerçeği, yansıtabileceğini hissettim.Depp'in klasik Amerikan yakışıklılığı ile gözlerinin ardındaki gizemin biraraya gelmesi,karaktere büyük yarar sağladı.Spencer Armacost'a tehlikeli ve ne yapacağı belli olmayan bir adam imajını kazandırmayı başardı.Bu adamın kim olduğunu ve amacının ne olduğunu hiç bilemeyeceğiniz hissine kapılıyorsunuz.Mark Johnson

*** Johnny gerçekten gözkamaştıracak kadar yakışıklı bir adam,harika iç güdüleri olan bir aktör.Onu çalışırken seyretmeyi,karakterdeki karmaşıklıkları kat kat ortaya serişini izlelemeyi çok sevdim.Charlize Theron

*** Johnny aynı zamanda mükemmel bir centilmen ve şeytani bir adam olabiliyor.Andrew Lazar

*** Johnny ile çalışırken kısa sürede çok rahat hissetmeye beşlıyorsunuz ve sonra da ritminizi buluyorsunuz.Bu yüzden çok parlak bir aktör.Repliğini her söylediğinde,her seferinde farklı bir ritm ya da farklı bir şeyler katıyor.Onunla çalışmak mükemmel bir deneyim çünkü bence oyunculuk dinlemek ve karşı tarafın verdiği şeye cevap vermektir.Charlize Theron

*** (Filmdeki bir sahne hakkında)Sonlara doğru New York'taki apartman dairelerine dönüyorlar.Ve ilişkiye giriyorlar.Johnny bana geldi ve ''Farklı bir şey deneyeceğim'' dedi.Kameralar dönmeye başladı,Johnny sette şimşek gibi birşey yaktı.Charlize'in üzerinde,senaryoda yazan şeyleri söylüyor ama onlara başka şeylerde ekliyor hatta bazı replikleri istediği gibi değiştiriyordu.Çekim bittiğinde herkesin ağzı açık kalmıştı-gerçekten korkunç bir sahne olmuştu.
Bu Johnny'nin yeteneği derinlerde bir şeyler bulup çıkarıyor ve onu kontrol edebiliyor.Korkunç bir şey aslında-gerçekten içindeki bir şeyle iletişimdeydi.Onu dışarı çıkardı,şekillendirdi ve kontrol etti.Muhteşem bir andı.Rand Ravich

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Aug 10, 2009 9:13 pm 

SLEEPY HOLLOW - FİLM HAKKINDA

[B]Diğer oyuncuların ve yönetmenin sözleri :

*** Johnny korkunç bir aktör.İşine çok hakim,ne yaptığını iyi biliyor.Çok kurnaz,eğlenceli.İyi bir komedyen.Bence filmi izlediklerinde insanların en çok şaşıracağı şey bu olacak,Johnny'nin aslında ne kadar komik olduğu.Michael Gambon

*** Johnny ile çalışmayı çok seviyorum.Çok kibar ve iyi bir aktör.Riskli seçimler yapıyor,diğer aktörlerin kibirleri yüzünden yapamadıkları şeyleri yapıyor.İyi bir performans sergileyebilmek için kendini budala durumuna düşürmeyi göze alıyor.Christina Ricci

*** Johnny çok güzel bayılıyor.Bu zor bir iş gerçekten.Kız gibi bayılmak ve bunu inandırıcı yapmak gerçekten etkileyiciTim Burton

*** Johnny,o harika!3. kez onunla çalışıyorum ve her seferi farklı.Onun herseferinde başka birşeyler yapmak istemesi hoşuma gidiyor.Tim Burton

*** Dünyanın en kibar,en sevgi dolu adamı.Onun gibisi yok çünkü kimse onun kadar harika olamaz.Onunla 3 kez çalıştım,çok ortak noktamız var. Christina Ricci

*** Johnny'nin insanlar üstündeki etkisi görülmeye değerdi.Kadınları bırakın erkekler bile peşinden ayrılmıyordu.Kahve fincanalrını taşımayı,sigaralarını sarmayı teklif ediyorlardı.Dünyaya gelmiş en cool adam. Christina Ricci

*** O kesinlikle benim radarımın dışında.Zaten evli bu da onu dokunulmaz kılıyor.Aynı zamanda ilk tanıştığımızda ben 9,o 27 yaşındaydı.Onunla romantik bir ilişki hayal bile edemem.Christina Ricci

*** (Johnny ile çıkan aşk dedikoduları hakkında)Hoşuma gitti.Hakkımda çıkan ilk dedikodulardı.Eğer biriyle aşk dedikodunuz çıkacaksa bunun için en iyi adam Johnny Depp.Christina Ricci

*** Ichabod hem zamanın ilerisinde hem de gerisinde yaşayan bir adam ve karakterindeki tezatlıklar onu izlenmesi eğlenceli bir hale getiriyor.Kafamda bu hikayede kurguladığım şey,kendi kafası içinde yaşayan bir karakterin,kafası olmayan bir karaktere karşı mücadelesiydi ki bunun harika bir sembol olduğunu düşündüm.Tim Burton

*** O müthiş bir adam.Provaları yaparken kılıktan kılığa girdi.Ed Wood filminde yaptıklarını hatırlayıp bir anda Ed Wood gibi davranıyordu.Birlikte çok uyumlu çalıştık,o çok içten bir adam.Onunla ilk tanıştığımda 9 yaşındaydım ve bana hep çok kibar davrandı.Annemle her karşılaştığında onun ismini hatırlıyor,bunun annemi nasıl mutlu ettiğini anlatamam.Aynı zamanda büyüleyici bir aktör ve şu yüzüne bir bakın-çok güzel.Christina Ricci

*** Johnny birlikte çalışması çok eğlenceli bir aktör-her çalışmamız farklıydı.O başrolden öte gerçek bir oyuncu.Böyle biriyle çalışmak her seferinde aynı şeyi yapan biriyle çalışmaktan çok daha keyifli.Johnny her zaman oynadığı karakterin arkasına saklanmaya,o karaktere bürünmeye çalışıyor.Böyle harika karakter oyuncularını her zaman sevmişimdir.Tim Burton

*** İnsanların gözlerini çok seviyorum,özellikle Edward Scissorhands gibi fazla konuşmayan bir karakter için gözler çok önemliydi.Johnny nin beni çok etkileyen bir yeteneği var.Birgün çekim yaparken ona çok yakın duruyordum,oyunculuğunu seyrediyordum.Ertesi gün o sahneyi izlediğimizde farkettim ki o neredeyse hiçbir çaba harcamadan gözlerini buğulu şekilde göstermeyi başarabiliyordu.Saki ağlamak üzereymiş gibi.Bunu nasıl yapıyor bilmiyorum,bizim kamerayla falan yaptığımız bir şey değildi.İnanılmazdı.Tim Burton

*** Johnny bir numara!Ona erişebilecek kimse yok.Günümüzde bazı performanslar onunkiyle karşılaştırıldığında havada kalıyor.Christopher Lee

*** Sadece kamera karşısında değil kamera arkasında da nasıl davranacağını çok iyi biliyor.Özellikle bayanlara karşı.Onlara kapıları açıyor,içeri girdiklerinde ayağa kalkıyor...Christopher Lee

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 10:39 am 

***Onun film seçimleri gerçekten kalbi ve sezgileriyle ilgili,oskar kazanmak için oluşturulan kariyer perspektifiyle değil.Juliette Binoche.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 11:53 am 

THE MAN WHO CRİED - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncuların Sözleri:

*** ohnny bana karşı çok korumacı,abimmiş gibi.Onunla sevişiyormuş gibi rol yapmak biraz garipti.Birbirimizi o kadar iyi tanıyoruz ki bu konuda şakalaşabiliyoruz.Birbirimizin üstünde nasıl tepindiğimiz hakkında espri yapıp duruyordu.Christina Ricci

*** (sevişme sahnesi hakkında)O sahnede ben duvara doğru dayanmıştım.Johnny,çekim sırasında kafamı duvara çarpıp incitmemem için duvarla başımın arasına elini koydu.Nasıl muhteşem bir insan olduğunu anlatmam için daha fazla söze gerek var mı bilmiyorum.O,benim için çok özel.Christina Ricci

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 9:34 pm 

BEFORE THE NİGHT FALLS - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncular ve yönetmenin sözleri:

*** Johnny ona para ödememe izin vermedi.Bedavaya çalıştı ''Bu filmi ekrana koy bana yeter''dedi.Julian Schnabel-yönetmen

*** Johnny inanılmaz derecede titiz.Oynadığı rollere enerji ve eğlence getiriyor.İlham aldığı gibi oynuyor-tamamen bağımsız,hiçbir kalıba girmeden.Julian Schnabel

*** Johnny tüm bu proje hakkında daha cool olamazdı.Ona istediğimin ne olduğunu anlattım o da gelip yaptı.Anlattığımız hikayeyi gerçekten sevdi ve yardımcı olmak istedi.Onu bu konuda çok taktir ediyorum,bu projede çalışmak için vakit ayırmasına çok minnettarım.Julian Schnabel

*** Johnny bu filmde bir film starı olarak yer almadı.Yaptığımız işin güzelliğine ve anlamına inanan diğer oyunculardan biriydi sadece.Javier Bardem

*** Johnny büyüleyici bir iş çıkardı.Çok cömert ve yardımseverdi.Gerçekten Bon Bon karakterinin ruhuna girdi ve o Lieutenant Viktor karakterini canlandırırken karşılıklı oynadığımız sahneyi hiç unutamayacağım.Onun çok büyük bir hayranıyım.Javier Bardem

*** Filmde ne kadar iyi bir performans sergilediğinin farkında mı bilmiyorum.Harikaydı.O iççamaşırlarının içinde müthiş görünüyordu.Yani,bilirsiniz.kamera çekimi poposundan başlıyor,sırtını ve saçlarını görüyorsunuz .Manrilyn Monroe'yu düşünmeye başlıyorsunuz ama saçı kızıl olduğu için daha çok Sophia Loren'e benziyordu.Julian Schnabel

*** Bon Bon'u sette ilk gördüğümde,onun Johnny olduğunun farkına varamadım.Sadece ağır makyajlı ve geniş sırtlı bu kıza baktım ve 'Adamım,bu kızla beraber olabilirim' diye düşündüm.Onun Johnny olduğunu anladıktan sonra bile böyle hissetmeye devam ettim.O çok güzel bir adam-kim onunla sevişmek istemez ki? Bon Bon'un poposuna sahip olabilmek için öldürebilecek bir sürü gerçek kadın tanıyorum.Javier Bardem

Last edited by johnny depp on Tue Aug 18, 2009 10:32 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 6:28 pm 

CHOCOLATE - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncu ve yönetmenin Sözleri.:

*** Johnny birlikte çalışması çok kolay insanlardan.Sanırım bu film, çekerken en memnun kaldığım filmlerde biri oldu.Johnny ile kimyamız çok uyuştu.Neden böyle bir şey olduğunu asla bilemezsiniz ama olduğunda bunu söyleyip paylaşmalısınız çünkü bu çok sık olan bir şey değildir.Bizim sahnelerimizde önemli olan söylenen şeyler değil söylenmeyen şeylerdi.Juliette Binoche

*** Johnny benim mükemmel çikolatam-karanlık,görkemli ve lezzetli.Juliette Binoche

*** Her çingenenin bir aileye ihtiyacı vardır ve bence o ailesini Lasse Hallstrom,Tim Burton gibi birlikte çalıştığı insanların arasında buldu.Bir keresinde ona neden bu kadar çok çalıştığını sordum.’’Kafamı meşgul tutmalıyım’’dedi. Juliette Binoche

*** O biraz tehlikeli,gizemli ve inanılmaz sıcak-gözlerinde gördüğünüz onca şey…Onu çekici kılan işte bu.Lasse Hallstrom

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 20, 2009 1:05 pm 

BLOW - FİLM HAKKINDA

Gerçekten yaşanmış bir hikayeyi anlatan film Amerika’daki Kolombiya Kokaini’nin en büyük ithalatçısı haline gelen George Jung’ın inişli çıkışlı hayatını konu alıyor.

Diğer Oyuncu ve yönetmenin sözleri:

*** Sonunda beni mutlu eden bir senaryo elime geçince hemen gidip Johnny ‘i Avrupa’da kıstırdım (çünkü onu kendi ellerinizle bulmanız gerekir).Ben, bana Gerorge Jung’ı verebilecek bir oyuncu aradım.Bir film yıldızı istemedim.Bu rolü oynayacak adamın George Jung’a dönüşmesini istedim.Johnny de filmde bunu yaptı.Ted Demme-yönetmen

*** Johnny Depp’i kiraladıysan…eğer senin tam da istediğin yerde durup replikleri senin istediğin şekilde söyleyecek bir adam arıyorsan yanlış kişiyi kiralamışsın.Johnny Depp bukalemun gibidir.Bana göre o asla aynı performansı iki kere sergilemez.Eğer Donnie Brasco,Edward Scissorhands ve Ed Wood ‘u aynı odaya koyup hepsini aynı adamın oynadığını söyleseniz beni inandırmak için çok uğraşmanız gerekir.Johnny oynayacağı rol için kendini kirletmekten çekinmeyen birkaç aktörden biri.Harika bir aktör ama yaptığı işe kendini bu derece adaması beni çok ama çok etkiledi.Ted Demme-yönetmen

*** Johnny aklımı başımdan aldı.Bu bendim.Bana dönüşmüştü.Beni oynadı,gerçekten bana dönüştü;sesi, hareketleri her şeyi…Baştan aşağıya…İtiraf etmeliyim ki beni biraz korkuttu.George Jung

*** George filmi izledi.Ona filmin bittiğindeki ilk halini gösterdik.Johnny onu büyüledi.Daha önce onun hiçbir filmini izlememiş ve Johnny onun içine işledi.Ağzının bir tarafıyla konuşması,yürüyüşü,sigara içişi…Johnny onunla çok zaman geçirdi.Sonunda avukatlarla görüşme yapılan bir odadaydık;ben,George,asistanım,gardiyan ve hapishane müdürü.Hepimiz o küçücük odaya doluştuk.Filmin son 30 dakikasında George tuvalete gitmek istedi.O anda başımızın belada olduğunu biliyordum.Bir anda yıkıldı,bebek gibi hüngür hüngür ağladı.Sonra ben ağlamaya başladım.Asistanım ağlıyordu,gardiyan ağlıyordu,hapishane müdürü ağlıyordu.Ama hepimiz gözyaşlarımızı gizlemeye,sakin davranmaya çalışıyorduk.Ted Deme

*** Johnny’nin inanılmaz iyi bir kalbi var.Çok özel biri,Martian gibi.Gerçekten onu böyle çağırıyorum-Martian.Penelope Cruz

*** Tanıştığım en komik adam.İnsanlar onun bu yönünü biliyor mu bilmiyorum ama espri yapmaktan çok hoşlanıyor.Penelope Cruz

*** İnsan Johnny kadar yetenekli biriyle ömründe bir kez çalışma imkanı yakalar.O,sadece bir aktör değil, filmi film yapan şey.Ted Demme

*** Çok yakışıklı bir adam.Johnny’nin elmacık kemikleri insanı çıldırtır! ‘’Kestik’’ diye bağırdığımda arkamdan gelen iç çekme seslerini duyabiliyordum.Ted Demme

*** Johnny’nin sihirli bir karizması var,zorlamak zorunda kalmıyor.Bir insanın doğuştan karizmatik olması mümkün mü bilmiyorum ama bu çok ender bulunan bir şey.Penelope Cruz

*** Oynadığım karakter,Mirtha,daha önce oynadığım hiçbir karaktere benzemiyor.Bu konuda çok endişeliydim ama Johnny bana çok yardım etti.’’Yapabilirsin,yapabilirsin,harika gidiyorsun’’deyip duruyordu.Müthiş bir adam.Penelope Cruz

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 22, 2009 12:32 pm 

FROM HELL - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncuların ve yönetmenin Sözleri:

*** Johnny bu role şok edici bir derinlik getirdi.Olayları yansıtma biçimi,replikleri ağzından alsan bile tüm sahneyi sadece yüzüyle oynayabilir.İnanılmaz.İnsanlar onun böyle karanlık rolleri oynayabileceğini biliyor ama o bunun ötesinde karaktere farklı bir boyut getirdi. Allen Hughes

*** Bu adam için cehenneme gidip dönebilirim.İnanın bana gözkamaştıracak kadar yakışıklı bir adam. Anna Richardson

*** Johnny çok Hollywood dışı bir adam.Kulisinin ne kadar geniş olduğu hakkında böbürlenmeyi bırakıp işini doğru düzgün yaptığın İngiliz Tarzı oyunculuğun hayranı. Robbie Coltrane

*** Ulusal Müze’de yapılan çekimde söylendiğine göre Depp ve ekip, tarihin bu kasvetli dönemini yeniden canlandırırken bayağı eğlenmişler.Baştan aşağı dönem kıyafetlerine bürünmüş Depp,yüksek sosyeteden bir grup insanın yanına gidip kendini tanıtıyor,repliğini karıştırınca gülme krizine giriyor sonra da ekip kahkahlara boğuluyor.yönetmen Alan Hughes setteki şakalaşmaların onun için sorun olamadığını aksi taktirde karanlık ortamın oyuncuları da etkisine alabileceğini söylemiş. Chiristopher Heard-‘’Depp’’ adlı kitabından alıntı-

*** Johnny’nin ne kadar cılız olduğu konusu gerçekten çok komik.Tek yediği şey Kentucky Fried Chicken,Mc Donald ve böyle saçma sapan şeyler!Bununla gurur duyuyor.Tişörtünü çıkardığında gördüm ki bir gram fazlalığı yok.38 yaşında ama 25 gibi gösteriyor. Allen Hughes

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Aug 25, 2009 5:41 pm 

*** Beni yıllar önce Charlie’nin Çikolata Fabrikası setinde bir kadeh şarap içmek için trailerına davet etmişti.Masasında biri 1989 ve biri 1990 dan kalma iki şişe Cos d'Estournel görünce şok geçirdim.Liccy Dahl

*** Johnny Depp.Bence ona 19 yaşında zenci bir çocuğu oynayacağını söyleseniz ,yapardı.Zor bir sınav olurdu ama bunu başarabilecek kadar yetenekli.Peter Dexter

*** Bay Depp büyüleyici,eğlenceli ve çok zeki bir adam.Bir prodüksiyon sırasında kaldığım otel odasında buluşmuştuk.Yatağın üstündeki ağaçtan yapılma ,üzerine birkaç sayfa iliştirdiğim tahtayı gördü.Parmaklarını üzerinde gezdirip ‘’Tanrım,yazılarını bunun üstünde yazıyorsun değil mi?’’dedi.Bende tüm yazılarımı elimle ,tahtanın üzerinde yazdığımı söyledim.Bu büyüleyici bir şey,35 yıldır o tahtayı fark edip hakkında bir şeyler söyleyen tek insan.Bay Depp kesinlikle farklı bir adam.J.P. Donleavy

*** Gördüğüm en iyi gitaristlerden biri.Gerçekten çok iyi.İyi olduğunu düşünmüyor ama kesinlikle öyle.Bu yüzden son albümdeki Fade İn Out şakısındaki gitar solosunu çalmasını istedik.Çünkü ben çalamıyordum.Sonra turneye çıktığımızda onun gitarı eline alıp çaldığı şeyi çalabilmem için 6 ay çalışmam gerekti.Noel Gallagher-Oasis grubu gitaristi

*** Biliyorsun Johnny,Paul Schiffer ve ben bu şovu uzun süredir yapıyoruz neredeyse 20 yıldır.Sanırım şundan şüphem yok ki sen bu programa konuk olmuş en cool adamsın.David Letterman

*** ohnny ile Tom Hanson birbirlerine çok benziyorlar.Johnny de utangaç ve çok hassas.Kadınlara karşı çok kibar.Bu kadar yakışıklı birinin bu kadar alçak gönüllü olmasını beklemezsiniz.Johnny’nin ne kadar yakışıklı olduğunun farkında olduğunu sanmıyorum.Gördüğü ilgi karşısında cidden şaşkın.Sharan Magnuson

*** Fantastikti,gerçek bir profesyonel.Sete hergün hazır vaziyette geldi.Çok eğlendik.Bahamalardaki son gününde Kara İnci’deydik.Geminin güvertesinde 180 kişi falan vardı.Konser alanı gibiydi.Adım atamıyordunuz.Çekim bittiğinde bu 180 kişinin her biriyle el sıkıştı.Herkese tek tek teşekkür etti.O işte böyle bir adam.Sonra,Kalifornya’da yüzlerce insan onun adını haykırıyordu.14 saatlik bir iş gününün ardından orada oturdu ve her bir kişiye imza dağıttı.Yaklaşık üç buçuk saat sürdü.Daniel Malone

*** Johnny olgunlaştı ama hala içinde çocuksu pırıltılar var.Lilly, ona daha da çocuklaşması için yardım ediyor çünkü artık kendine bir oyun arkadaşı buldu.Marilyn Manson

*** Johnny çok akıllı bir adam,önemsiz şeylere asla kafasını takmıyor.İçten,nazik,tatlı bir insan.Son zamanlarda gazetelerin onun hakkında yazdıklarını görünce sanki başka birinden bahsediyorlar gibi geliyor.Sarah Jessica Parker

*** Johnny’nin konuşurken ağzını açması gerektiğini biliyorum ama performanslarından birini izlediketn sonra dudaklarının kıpırdadığını bile zar zor hatırlıyorum.İletişim için gerek duyduğu her şey gözlerinden geliyor gibi.Replikleri söyleyiş şeklinin etkileyici olmadığını söylemeye çalışmıyorum.Genellikle ,Depp,o buğulu sesiyle duraklayarak söylüyor repliklerini-sanki fısıldarmış gibi.Replikleri,zaten o kocaman ,kara gözleriyle söylediklerinin yankısı gibi geliyor.Charles Taylor

*** Johnny’nin içinde öfke var.Yanlış anlamayın öfkeli olmakla,kötü çocuk olmak tamamen farklı şeyler.Eğer ondan bir şey koparıp almaya kalkışırsan ya da gerçekleştirmek istediği hayalleriyle arasına girersen,savaşacaktır.Kesinlikle savaşacaktır.Lili Taylor

Profile  

Post subject: Re: Ünlü isimlerin johnny depp hakkında yorumları :
PostPosted: Thu Aug 27, 2009 11:42 am 

ONCE UPON A TİME IN MEXICO - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncular ve yönetmenin Sözleri:

*** Johnny hakkında düşündüğüm her şey doğru çıktı:Güzel-doğru.Zeki-doğru.Gizemli-doğru.Bilmediğim şey bu kadar komik olduğuydu. ‘’Tanrım,tüm o özellikleri üzerine bir de komiksin’’ diye düşündüm.Eva Mendez.

*** Johnny ile çok iyi anlaşacağımı biliyordum çünkü o da benim gibi paranoyak bir baba.Kızının hastalanmasından korktuğu için şişelenmiş su getiriyordu.Hayal gücü geniş adamların laneti çocuklarının başına gelebilecek en kötü şeyleri hayal edebilmeleridir.Robert Rodriguez

*** Johnny tatlı bir adam.Filmde birlikte pek sahnemiz yoktu.Sadece barda geçen bir sahne vardı,diğer zamanlarda telefonla iltişim kuruyorduk.Ama bar sahnesini çekildiği gün mükemmeldi,çok eğlendik.Johnny’i seviyorum.Kendi neslindeki aktörlerden tamamen farklı.Farklı seçimler yaptı,güzel ve özel seçimler….Onu çok seviyorum.Antonio Banderas

*** Johnny harikaydı.Sette çok özgürdü.Onun özgür hissetmesini istedim çünkü izleyicinin onun doğal performansını görmesini istedim.Harika olan da buydu.Robert Rodriguez

*** Johnny Depp’e gençliğimden beri aşığım.Tanrım,her şeyden önce güzellik faktörü.Üzgünüm ama Johnny ömrümde gördüğüm en güzel insanlardan biri.İtiraf etmeliyim ki ona tamamen aşığım.Beni şaşırttann bu kadar komik olmasıydı,doğal haliyle komik oln bir adam.Hayal edilesi bir erkek.Eva Mendez

*** Johnny bazen bir sahne çektikten sonra durup ‘’Bu senaryoda var mıydı?’’ diye soruyordum.O sahne senaryoda olmasına rağmen bana,senaryoyu yazan kişiye bile yabancı geliyordu çünkü onun her şeyi taze ve farklı gösterme gibi bir yeteneği var.Robert Rodriguez

*** Johnny’nin oynadığı karakter çok sınırda bir adam bu yüzden bu yönü taşıyabilecek bir aktör bulmalısınız.Çoğu aktör sevimsiz bir karakteri oynamak istemez ama Johnny için karakter ilginç olduğu sürece sorun yok.Komik olan ne kadar onu berbat biri gibi göstermeye çalışsak da Johnny inanılaz sevimli bir yapıya sahip bu yüzden karakter sempatik biri oldu.Johnny’nin oynadığı hiçbir karakterden nefret edebileceğinizi sanmıyorum ne kadar acımasız olursa olsun.Sevmemeniz gereken bir karakteri alıyor,izleyicinin onu ilginç bulmasını sağlıyor ve filmin sonunda o karakteri destekliyorsunuz.Kabul edilemez bir karakterin kabul edilebilir hale gelişini izlemek çok garipti.Robert Rodriguez

Profile  

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 9:15 pm 

SECRET WİNDOW - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncuların ve yönetmenin Sözleri:

*** Bu filmde neden oynamayı kabul ettiği konusunda emin değilim.Minnettarım ama Johnny’i neyin motive edeceğini bilebilmek zor iş.Sanırım sadece ‘Mort’ adında bir karakter oynamak istedi.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Şu anda her aktörün zamanı gelince ulaştığı bir yerde,izleyicinin onunla tamamen özdeşleştiği yerde.Bunu rova gösteriminde gördük.Filmin ilk sahnesinde,Johnny arabadayken yaptığımız yakın çekim sahnesinde,seyirci alkışlamaya başladı.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Onun saçını,üstünü başını dağıtabilirsiniz ama onu itici hale getiremezsiniz.Ne kadar deneseniz de olmaz.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Senaryoyu yazarken rol için istediğim kişi Johnny’di.Senaryonun taslağını yazarken birden aklıma geldi ve hiç çıkmadı.Düşündükçe daha mantıklı gelmeye başladı.Filmin ilk yarısında ,bu adam, evin içinde ve hiçbirşey yapmıyor.Bana titiz,bir insanın sahip olduğu huyları izlenmesi ilginç hale getirebilecek bir aktör gerekiyordu.Şunu kabul edelim,Johnny Depp bir öğle uykusunu bile ilginç hale getirebilir.David Koepp-senarist,yönetmen

*** O olmasaydı bu filmi nasıl çekerdim bilmiyorum.Sandiviç yemeyi ve uyumayı bile ilginç aktiviteler haline getirdi.Bunu yapabilecek başka birini tanımıyorum.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Komik olmayan şeylerde bile komik bir taraf buluyor.Postanede geçen son derece tuhaf bir sahne vardı.Kameranın arkasında gülmemek için kendimi zor tutuyordum.Çok komik görünüyordu.David Koepp-senarist,yönetmen

*** O bir sünger.Çevresinde olanları hemen emiyor.Şu çenesiyle yaptığı hareket gibi-o hareketi ben yapıyorum çünkü dişimi gıcırdattığım için geceleri uyuyamıyorum.bir anda bunu tüm film boyunca yapmaya başladı.Onun yanındayken yaptığın şeye dikkat etmelisin çünkü senden anında çalıyor. David Koepp-senarist,yönetmen

*** Açılış sahnesinde kimsenin kimseye bir şey söylediğini duymak istemedim çünkü bu tür sahneleri milyon kere izledik ve bu sahne çok özel bir sahneydi.Johnny ,diyolog istemediğimi anladı ‘’İçimden gelen şey odaya girip çığlık atmak,sesimi bir şekilde silah olarak kullanmak’’dedi.Bana harika bir fikir olarak göründü.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Mort tamamen kendini kaybedip çökmeye başladığında Johnny ,yeniden,değişik sesler çıkarmak istedi.Sanırım o dönem oğlu konuşma öncesi dönemdeydi ama kafası karıştığında ‘Rah!’ diye ses çıkarıyordu.Bunu performansında kullandı.Mort’un duygularını kelimelerle ifade ettiği dönemden de geriye gittiği hissini veriyordu.Artık sadece sesler çıkarıyordu,harikaydı.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Johnny’nin görünüşünü Johnny belirledi.Kendine en rahat hissettiği şeyleri seçti.O bornozu görünce hemen giydi ve tüm film boyunca onu giymek istedi.Ben de tüm film boyunca olmaması konusunda onu ikna ettim.Ama harika bir fikirdi,çünkü bornoz onun güvenlik battaniyesiydi,temelde anlatmaya çalıştığı buydu.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Johnny gözlüğü,saçıyla göründüğü gibi sete geldi.Bence iyi aktörlerin çoğu bir sahnede nasıl görünmeleri gerektiği hakkında güçlü fikirlere sahip oluyorlar,Johnny de öyle.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Johnny ve John Turturo (Shooter) çok deneyimliler.Birlikte oynadıkları yüzlerce film var.Çok fazla provaya gerek duymadık.Onlarıbirbirlerini üstüne saldık.Birbirlerine çok duyarlılar ve çok eğlendiler.Sahnelerde tekrar çekimleri fazla olmadı çünkü ikiside çok iyi,istediğiniz şeyi hemen anlıyorlar.Onlara malzeme verip neler yapabildiklerini izlemek çok eğlenceliydi çünkü çok yetenekli aktörler.David Koepp-senarist,yönetmen

*** (Bir sürü Mort Rainey olan sahneyle ilgili)Kapıdakinin Marlon Brando gibi,koltuktakinin Christopher Walken,mutfaktakinin Roman Polanski gibi konuştuğu bir versiyon çektik.Çok komikti.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Johnny’nin fikirleri hakkında en sevdiğimşey onları ilk söylediğinde şaka mı yaptığını yoksa ciddi mi olduğunu kestiremiyorsunuz.Çünkü çok sıra dışılar.Ama sonra bir anda hepsi çok anlamlı geliyor ve başka tür bir şey yapamıyorsunuz.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Söyleneni yapan bir aktör değil.Söylediğiniz şeyi alıp beyninin süzgecinden geçirip yapan biri.Bu mükemmel bir yetenek çünkü müthiş,zehir gibi bir beyni var.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Filmin sonu geleneksel güzel-kadın-korkunç-ev tarzında ama kadına ne olmasını istediğinizden emin olamıyorsunuz.Onun kaçıp kurtulmasını istiyorsunuz ama öte yanda da sevimli Johnny Depp var.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Filmin en son sahnesi için Johnny değişik bir görünüm istedi.Karakter o şeyi içinden atmıştı,artık tamamen kendine odaklanmıştı,temizlenmişti.Saçını kestirdi,tel taktı…Çünkü tüm film boyunca dişini gıcırdatıyordu,çenesiyle tuhaf bir hareket yapıyordu.David Koepp-senarist,yönetmen

*** Johnny ile çalışmak çok rahat.Çok cömert biri.Performansında da bir rahatlık var ve size istediğinizi yapabilmeniz için fırsat tanıyor.Yaptığınız şeyi yakalayıp size geri gönderiyor.Onun filmlerini çok seviyorum.Benzer niteliklerdeki yönetmenlerle çalıştık,ortak ilgi alanlarımız var.Onun performansları beni hep eğlendirmiştir,yeniden beraber çalıştığımız için çok mutluyum.John Turturo

*** İnanılmaz bir aktör.Onun çok büyük bir hayranıyım.Maria Bello

Profile  

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 3:09 pm 

FINDING NEVERLAND - FİLM HAKKINDA

*** Rolünü dikkat çekmeden yapıyor ,size tamamen doğal olduğunu hissettiriyor.Dramatik bir sahneden,komik bir sahneye hiç zorlanmadan geçiş yapabiliyor.Performansı özünde öylesine büyüleyici ve kompleks ki rol yaptığını görmek çok zor hale geliyor.Marc Foster-yönetmen

*** Asla büyümek istemeyen bir adamı temsil etmek için Johnny mükemmel bir seçim çünkü yaptığı rol seçimlerinden içindeki çocuğu görebiliyorsunuz.Karaktere çok özel şeyler kattı,ikimizin de Barrie’nin olmak istediği adam olarak gördüğümüz karaktere saygı göstererek oynadı.Marc Foster-yönetmen

*** Yaklaşımları farklı.Dustin Hoffman,Johnny’nin geldiği okuldan çok daha farklı bir okuldan geliyor.Dustin,mükemmel gibi…Arabalar hakkında pek bilgim yok ama derler ki eski Ferrariler gibi bir araban varsa,mükemmel hızına ulaşmadan önce biraz sürmen gerekir.Dustin ,sekiz,dokuz,on kere sahne tekrarından sonra hızını buluyor.Isınıyor ve 16,17’nci çekimlerde altın performansını görüyorsunuz.Johnny 3 veya 4üncü tekrarda zirvede,onuncuya gelince yorulmaya başlıyor.Karşılıklı oynadıkları sahnede,Johnny 3 ve 5 arasında en iyi performansını gösteriyor,pike yapıyor,Dustin ise 8-25 arası.Johnny için zor oldu çünkü karşısındaki Dustin Hoffman,ikimizde onu çok seviyoruz,bizim için bir idol,bu yüzden devam etmeye,konsantre olmaya çalışıyordu.Marc Foster-yönetmen

*** Çocuklarla yakınlaştıkça birbirlerine daha çok güvendiler ve Johnny yaramaz tarafını daha çok açığa vurmaya başladı.Onlarla oyunlar oynadı,odasına davet etti.Çekimlerin son günü çocuklar için neredeyse trjediydi çünkü onu çok sevmişlerdi.Özellikle Freddie-kalbi çok kırılmıştı,ağlıyordu.Onlar bir aile oldular.Marc Foster-yönetmen

*** Kafasında tuhaf bir ördek şapkası ve yüzünde savaş boyasıyla Julie Christie’nin karşısında ciddi bir sahneyi başka kim oynayabilir ki?Marc Foster-yönetmen

*** Ben sessizliğe çok inanırım.Bu günlerde çok fazla diyolog yazıldığını düşünüyorum.Bence sesizlik,diyologtan daha güçlü konuşur.Bir bakış,bir mimik sözlerden daha çok şeyi ifade edebilir.Johnny de aynı fikirde.Az şey söylemeyi seviyor çünkü daha etkili olduğunu düşünüyor.Marc Foster-yönetmen

*** Johnny benim arkadaşım,gerçekten birinci sınıf bir insan.Düşler Ülkesinde onunla arkadaş olduk ve hala yazışıyoruz.Çok normal bir insan-sette yönetmenden çaycıya kadar herkesle selamlaşır.Freddie Highmore

*** Johnny kendi neslinde film yıldızı olmamak için özel çaba gösteren birkaç kişiden biri.O bir artist.Dustin Hoffman

*** Johnny Depp gibi insanlara nadir rastlanır.Bir aktörün nasıl olması gerektiği hakkında yaşayan örnek.Vücut dilini çok iyi kullanıyor.Çok uzun süre düşük sıralarda yer aldı ama kariyeri uzun ömürlü olacak.Sonunda hak ettiği ilgiyi gördüğünü görmek büyük bir zevk.Dustin Hoffman

*** Johnny bir centilmen ve çok komik.İngiliz komedi anlayışı var,Amerikan derisinde bir Avrupalı gibi.Ve inanılmaz derecede gözkamaştırıcı.Bu akılalmaz bir şey aslında.Ona ‘’İçki içiyor musun?’’die sordum.’’Evet’’dedi bana şaşkın şaşkın bakarak.Bende ‘’Cildin!’’ dedim.Çok güzel bir cildi var.Kate Winslet

*** Johnny eski moda yakalı bir akşam yemeği ceketi giyiyordu.Bu şeylere ne dendiğini bilmiyorum ama çok sıkı yakası vardı.Johnny’nin çevresindeki insanlara bakarak diyoloğunu söylediği bir sahne çekiyorduk.Ona ‘’Boynuna bir şey mi yaptın?’’dedim.’’Hayır,ceketimin yakası çok sıkı’’dedi.’’Sana yardım etmesi için birini bulmalıyız’’dedim.’’Hayır,hayır,problem yaratmak istemiyorum’’dedi.Ve Tanrıya yemin ederim sırf sorun çıkarmamak,setteki atmosferi dağıtmamak için tüm sahneyi o halde çekti,boynunu zar zor oynatıyordu,zar zor nefes alıyordu,acı içindeydi.O andan beri onu çok sevdim.Ne profesyonel diye düşündüm.Kate Winslet

*** Keşke size Johnny hakkında anlatabileceğim kötü bir hikaye falan olsaydı ama maalesef o sadece büyük bir keyifti.Muhteşemdi,çok eğlenceli,çocuklarla iyi anlaşan bir baba.İkimiz koca çocuklar gibiydik.Onun evine ailemle birlikte akşam yemeğine davet edildiğim bir sahne vardı.Gerilimin yüksek olduğu bir sahneydi,çocuklar doğru pozisyonu almaya çalışıyorlardı.Rol gereği durumun ne kadar rahatsızlık verici olduğu konusunda gülüşmeleri gerekiyordu.Bir çocuğa kameraya bakıp gülmesi gerektiğini nasıl anlatırsın?Johnny Depp sete bir osuruk makinesi getirdi,Julie Christie’nin sandalyesinin altında yerleştirdi.Kumandası da onun elindeydi.Tüm sahne boyunca çocukların gülüşmesi gereken yerde kumandaya basıyordu ve Julie Christie’den osuruk sesleri geliyordu.Nasıl olduğunu anlatamam,en küçüklerinin sandalyesinden yuvarlanacağını düşündüm,gülmekten kriz geçiriyordu. Bu da Johnny Depp’in kabuğunun içine gizlediği bir özelliği.Kate Winslet

*** Karakterlerimizin öpüşmemesinin harika olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu,Barrie’nin onlarla kurduğu ailevi ilişkiyi korudu.Bundan memnun oldum ,bazı arkadaşlarım Johnny Depp ile öpüşmemekten memnun olduğumu söylediğim için deli olduğumu düşünüyor.Kate Winslet

Profile  

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 8:41 pm 

*** ''O,mükemmel bir performansı 15 kere tekrarlayabilir.İlk kez birinin böyle birşey yapabildiğini görüyorum.Dünyanın en büyük yıldızı değilse bile en büyük yıldızlarından biri.Ama inanılmaz alçak gönüllü.Beni öldürdüğü sahnede,her tekrarın ardından,sahte kanı tükürebilmem için elinde tas ile ilk gelen hep o oluyordu.Herkese tamamen saygılı davranıyor ve sanırım tanıştığım insanlar arasında ayakları en yere basanlardan biri.''Sacha Baron Cohen

Profile  

PostPosted: Sat Sep 05, 2009 7:49 pm 

18 ekim 2007
The Event Guide ile yapılan bir röportajda, Quentin Tarantino Johnny Depp'i çalışmak istediği oyunculardan biri olarak gösterdi,ancak sadece rol uygun olduğunda:

" İnsanlar bana birlikte çalışmak istediğimiz aktörler listemin olup olmadığını sorduğunda,evet diyorum,ama aslında işler böyle yürümüyor.Johnny Depp ile çalışmak isterdim,ama bu Johnny Depp için mükemmel olan bir rol yazmadığım sürece olmayacak.Bu rolü yazdığımda ve onu içine koyduğumda,mükemmel olacak!İnsanların yaptığım işe verdikleri bu tepkinin sebeplerinden biri bu.Eğer bu mükemmel oyuncu seçimleri birinin kafasındaki imajı yerle bir ederse de eğlenceli olabilir .Ama bu ikinci planda."

Profile  

PostPosted: Sun Sep 06, 2009 8:56 pm 

THE LİBERTİNE - FİLM HAKKINDA

*** Şok edici.Tanrım,bu adam Shakespeare’in her bir oyununu oynayabilir,oyunculuğu bu kadar üst düzeyde.Gielgud ya da Olivier gibi,onların sınıfında belki de daha iyi.Çok açık ki o tüm zamanların en muhteşem performanslarını sergileyen oyunculardan biri.Bu adam hiç yanlış bir şey yapmaz mı?J.P.Dunleavy

*** Johnny her zaman rolün içine giren ve tüm ekibi kahkahalara boğarak çıkan bir oyuncu-birkaç dakika önce çok üzücü bir sahne çekmiş olsak bile.Filmde bir sahne vardı,eve geri dönüyor,yavaş yavaş ölüyor,karısıyla tartışıyorlar.Çok duygusal bir sahneydi.Karısının karşısında dağılmaya başlıyor,çok depresif,çok öfkeli öte yandan karısı ona kendisi olması,kendini yoketmeyi bırakması için yalvarıyor.Sahnenin sonunda Johnny bana doğru eğildi-o muhteşem performansından sonra omzuma dokundu-Kamerayla uğraşıyordum ve sadece şöyle dedi ‘’Nefes al’’Çünkü tüm sahne boyunca nefesi tutmuştum.Yine onunla başka bir anı,o Samantha Morton ile dans ederken bir anda alev aldım çünkü kamerayla bir muma çarpmıştım.Johnny ve Samantha’nın her şeyi bırakıp beni söndürmeye çalışmaları çok ilginç bir anı oldu.Laurence Dunmore-yönetmen

*** John Malkovich ya da Johnny Depp ile yeniden çalışabilmek için çuvallarla para ödeyebilirim.Filme çok şey kattılar va eminim ikisiyle birlikte ya da ayrı ayrı yeniden çalışma imkanı yakalayabileceğim.Laurence Dunmore-yönetmen

*** Ben,John Malkovich ve Johnny Depp arasında,Johnny,Rochester’in karakterini anlayabilen tek kişiydi.Bu karakterin izleyiciyi hem şok edecek hem de baştan çıkaracak bir derinliğe sahip olması benim için çok önemliydi.Johnny bu inanılmaz yeteneğe sahip.Laurence Dunmore-yönetmen

*** Depp çok titiz ve cömert bir aktör.Bir sürü araştırma yapıyor.Karakteri bulup,hayata geçirmek için çok araştırıyor.İnandırıcı ve zorlayıcı bir sahne oynayıp ardından saçma sapan bir şaka yapabilir ve bu hiç tuhaf kaçmıyor.İzlemesi büyüleyici bir oyuncu.Laurence Dunmore-yönetmen

*** İkimiz çok iyi anlaştık.Harika bir adam.Keşke berbat bir herif olsaydı da size onun ne iğrenç bir insan olduğunu falan söyleyebilseydim ama yapamam.Maalesef çekim dışında,akşamlar pek sosyalleşemedik , dışarı içki içmeye çıkmıyor.Çünkü çıktığında herkes gözünü dikip ona bakıyor.Johnny Vegas

*** Mr.Depp çok sosyal biri.Ama onunla dışarı çıkmak imkansız.Çekimlerin bitiminden sonra birkaç parti verildi ve herkes katıldı.Ama eğer şehre inersen,herkes onu göz hapsine alıyor.Çok komik aslında,insanlar onu gördüklerinde yaklaşıyorlar,20 adım falan yaklaşıp duruyorlar ve …bakıyorlar.İnsan ‘’Söyleyecek bir şeyin olmalı ‘’diye düşünüyor ama onlar sadece bakıyorlar.Acayip bir durum.Johnny Vegas

*** Beraber çalıştığım en büyüleyici aktör.Onunla kendimi çok özgür hissediyorum.Beraber bazı travmatik,şiddet sahnelerimiz vardı ve yönetmen her şeyi limitlere kadar zorlamamızı istedi.Çekim sabahı endişeden kendimi hasta gibi hissediyordum.Aşk konusunda sahip olduğum tüm deneyimlerimi kullandım sanırım.Hiç prova yapmadık.Çok heyecan vericiydi.Rosamund Pike

*** Oynadığı karaktere sizi inandırıyor.Okuldaki en cool çocuk gibi.Onun arkadaşı olmak istiyorsunuz.Tüm yaşam tarzı mükemmel.Koca bir grup insanla seyahat ediyor.Çingene gibi.Karavanı her zaman arkadaşlarıyla dolu,gitar çalıyor,çizim yapıyor.Karavanları temizleyen adamlar ‘’Burayı nasıl temizleyeceğiz?’’ diye düşünüyorlar.Çünkü karavanın her tarafını mumlarla,kumaşlarla kapladı.Rosamund Pike

Profile  

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 7:52 pm 

CHARLİE AND THE CHOCOLATE FACTORY - FİLM HAKKINDA

*** Johnny’ye rolü oynarken kullanabileceği kaynak olarak televizyon şovlarını önerdim.Her şehrin kanalında bir tane var ve hepsi acayip tuhaf şeyler.Tim Burton

*** Büyükanne rolü olarak gelen iki senaryoyu da okudum.Georgina’nın Johnny’i öptüğünü okuyunca bu projeyi kabul ettim.Çok güzeldi.Liz Smith

*** Büyük Kanyon’da yaz tatilindeyken teklif aldım.Telefonla haber verdiler ve müthiş sevindim.’’Evet!!!Yine Johnny ile çalışacağım’’diye düşündüm.Freddie Highmore

*** Charlie ve ben birbirimize benziyoruz.Finding Neverland bittiğinde çok üzgündüm çünkü Johnny’i bir daha göremeyeceğimi düşünüyordum.Charlie fabrikaya gitmenin hayalini kuruyor.İkimizin de hayalleri gerçek oldu.İkimiz de normal çocuklarız.Freddie Highmore

*** Johnny mükemmel!Herkese aynı şekilde davranıyor ki bu bence harika bir şey.Çok özel bir insan.İlk gün bir araya geldiğimizde zaten birbirimizi tanıdığımız için çok rahattık.Çekimler çok iyiydi.Freddie Highmore

*** Johnny’nin Wonka’yı oynayış şeklini çok sevdim.İyi biri mi değil mi anlayamıyorsun.Çocukları davet ettiği için iyi gibi görünüyor ama dört çocuğun sonu iyi olmuyor o yüzden belkide masum değildir.Freddie Highmore

Profile  

PostPosted: Mon Sep 21, 2009 9:11 am 

SWEENEY TODD - FİLM HAKKINDA

Diğer oyuncuların sözleri:

*** Kendini,birinin özel alanını ihlal ediyormuş gibi hissetmiyorsun.Herşey tamamen açık,paylaşılmış,birlikte yürütülüyor.Özellikle Johnny ile çünkü o tam bir takım oyuncusu.Alan Rickman

*** Sevgilimin bana,onun en iyi arkadaşına aşık olmam için para ödemesi çok tuhaf bir durumdu.Helena Bonham Carter

*** Şarkı söyleyebilecek mi hiçbir fikrim yoktu.’’Sanırım yapabilirim’’dedi ve garip bir şekilde yapamayacağından hiç endişe duymadım.Bir sürü şeyden endişe duydum ama bundan duymadım.Bu konuda kapalı kutuydu.Ondan uzun süre bir şarkı duyamadım.Kendi istediği şekilde işleri yürütmesi için serbest bıraktım.Sonra bana bir demo gönderdi.Ve sesini duyduğumda…Bu beklentilerimin üzerindeydi.Çok şanslıyım.Tim Burton

*** Karakteri hep duygusal bir adam olarak yorumladık.Johnny role bunu getirdi.Peter Lorre sana baktığında adamın kafasından geçen her şeyi görebilirsin.Bir canavarın bile insani bir yönü vardır.Bu, denemesi ve yapması çok ilginç olan içsel bir şey.Amacımız tüm bunları bir araya getirmekti.Tim Burton

*** Onunla buluştuğumuzda müzikal bir geçmişi olduğunu bilmek…Bir rock grubunda bulunmuştu ve solist olmasa da müzik kulağı vardı.Aynı zamanda onunla konuştuğumda,üstesinden gelemeyeceğini düşünse role kabul etmeyecek kadar zeki biri olduğunu anladım.Oraya çıkıp play-back falan yapmayacaktı.’’Orkestra müziğini iyi dinle,eğer yapabileceğini düşünüyorsan benim için sorun yok’dedim.Ve başardı.Stephen Sondheim

*** Onun her şeyi cool gösterme konusunda esrarengiz bir yeteneği var.Seçimleri hep çok zekice.Benim işimi çok kolaylaştırıyor çünkü karşındaki insana tamamen güvendiğinde rol yapmak daha kolay.Helena Bonham Carter

*** Tamamen gırtlaktan söylüyor.Çok seksi.Sesi onu yansıtıyor.Bu çok duygusal bir rol.Çok çıplak,dokunaklı,cesur ve duygu yüklü bir söyleyişi var.Helena Bonham Carter

*** Birbirimize destekleyici mesajlar gönderdik.Birbirimizin söyleyişin ilk duyduğumuzda başka ülkelerdeydik.İkimizin performansını yan yana getirdiler ve ‘’Hayır,o gerçekten iyi ben ise berbatım’diye düşündüm.O da öyle düşünmüş ama-muhtemelen yalan söylüyor.Helena Bonham Carter

*** Johnny metodik aktör değildir.Çok konsantredir,disiplinlidir ama aynı zamanda sette çok güldüğümüzde oldu.Üzerime yürüdüğü bir şarkıda ciddi bir ifade takınabilmek için çok uğraştım.Bana karşı çok sabırlıydı.Tim için de çok stresliydi ve ben de sıkıntılı hissettim bazen çünkü eve döndüğümüzde ben onun sevgilisiyim.Ama Tim çok eğlendi.Sette büyük bir heyecan vardı çünkü kimse daha önce müzikalde oynamamıştı.Helena Bonham Carter

*** Her projemizde farklı şeyler yapmaya çalışıyoruz.Tüm film boyunca şarkı söylemek alışkın olduğumuz bir şey değildi.Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz ve bu çok iyi bir fırsattı.Tim Burton

*** Johnny,berber dükanına girdiğinde gözlerindeki acıyı görüyorsunuz.Sözlere gerek yok.Bu artık sık rastlanmayan bir oyunculuk stili.Tim Burton

*** Onunla tanıştığım ilk gün kendimi çok hazırlamıştım çünkü hayatım boyunca oan aşıktım,hepimiz değil miyiz?Onu gördüğüm gün erkek kostümleri içindeydim,elbise bile giymiyordum.Ondan kaçıp duruyordum ve kostüm tasarımcısı beni onun yanına götürdü.
‘’Jayne ile tanışmadın,senin kızını oynuyor’’dedi.’’Selam,ben Johnny,seninle tanışmak çok güzel’’dedi.O anda hangi dilden olduğunu bilmediğim bir şey söyledim.Jayne Wisener

*** Onun odaklanma yetisine hayran kaldım.Çekim yokken çok rahat ama kamera önünde inanılmaz derin konsantre oluyor.Benim için ders niteliğindeydi.İzlemesi güzel bir dansçı gibi.Jayne Wisener

*** Johnny yardım etmezsem bu işi yapamayacağını söyledi.Sanırım piyanosu olan birine gidip ısınma vokalleri yapmaktansa,ona karşı dürüst olacak,berbat mı yoksa iyi mi olduğunu söyleyebilecek bir arkadaşa gitmeyi tercih etti.Benim mekanıma gittik,şarap ve sigara içtik.Sonra ‘’Bu işi yapacak mıyız yapmayacak mıyız?’’ diye düşündük.Bruce Witkin

*** (Johnnynin sesini duyduktan sonra)’’İyi haberi mi kötü haberi mi istersin?’’dedim.’’Kötüyü söyle’’dedi.’’Kötü haber,bu rolü oynamak zorunda kalacaksın’’dedim.Bruce Witkin

*** Tim’in ofisine büyük bir rahatlıkla gittim.Ağzımız kulaklarımızdaydı çünkü Johnny’nin harika bir sesi vardı ve bu işi başarabileceğinden emindik. Richard Zanuck

Profile  

PostPosted: Thu Sep 24, 2009 10:42 am 

Johnnynin gelecek projelerinden Shantaram'ın yazarıyla röportaj yapmışlar oaradan alıntı...

Filmde sizi Johnny Depp canlandıracak bu sizi mutlu ediyor mu?

-- Evet,çok mutluyum.O inanılmaz özel bir adam.Charlie ve Çikolata Fabrikası'nın çekimlerinde onunla rolü hakkında konuşma imkanı buldum.Setteki herkes bana onun eşsiz biri olduğunu,diğer aktörlere hiç benzemediğini söylemişti.Kocaman bir kalbi var ve kendini beğenmiş biri asla değil.Mesela setteki herkesin ismini tek tek biliyor.
Kablolarla ilgilenen adama hasta eşinin nasıl olduğu konusunda sorular sordu.Herkesle sohbet etti.Depp aynı zamanda çok yetenekli:harika gitar çalıyor,sık rastlanmayacak kadar güzel çizimler yapıyor.O kadar sempatik biri ki onu sevmemek çok zor.

Profile  

PostPosted: Sat Sep 26, 2009 11:45 am 

Vanessa'nın 2000 yılı çıkışlı Bliss (eksiksiz mutluluk) adında bir albümü var,oradaki çoğu şarkıları kendi yazmış ve çok özel bir albüm olmuş.Lily rose'un doğumunda hissettiklerinden,Johnny'e olan aşkına kadar.O albümün röportajından alıntı.

İnsanlar çok mutlu olduğun ve bunu herkesle paylaşmak istediğin izlenimine kapılıyor.

İyi bir insana,mükemmel bir insana aşık olduğunda,yüksek bir yere çıkıp haykırmak istiyorsun hislerini.Böyle bir şeyi belki yapabilirdim,eğer o bu kadar ünlü biri olmasaydı.

Profile  

PostPosted: Sun Sep 27, 2009 11:58 am 

CORPSE BRİDE - FİLM HAKKINDA

Yönetmenin Sözleri :

*** ohnny her zaman ortadan kayboluverir-bu onun bir özelliği.Bu kadroyla çalıştığım için çok şanslı hissettim.Gerçekten,filmin sonundaki kadroyu okuyunca ‘’İnanamıyorum’’dedim,hepsi de harika insanlar ve sesler.Herkes,Johnny de dahil,bir araya geldi ve tam onikiden vurdular.Muhteşemdi.Tim Burton

Profile  

PostPosted: Mon Sep 28, 2009 8:13 pm 

" Benden önce bir sürü sevgilisi olduğu için memnunum.Herkesin gördüğü bir insan var ve öte yanda sadece benim gördüğüm Johnny var,başka hiçkimsenin görmediği.Benim için önemli olan tek şey o.Ne zaman onun bir başka kızla fotoğrafını çekseler,selamlaşırken,hemen o kızla berabermiş gibi yansıtılıyor.Umrumda değil.Onun kim olduğunu biliyorum,nasıl bir şeye sahip olduğumuzu biliyorum ve güven duyuyorum.Onu tanıyorum,bizi tanıyorum.Benim gerçek olarak bildiğim şeyi hiçbir şey,hiçkimse değiştiremez."Vanessa Paradis

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC