Login | Register

All times are UTC

It is currently Sat Dec 12, 2009 12:50 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 08, 2007 10:21 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>

Vanessa paradis :

Kendimi çok şanslı sayıyorum. Daha 25imde hayatımın erkeğine rastladığım için.Dünyadaki diğer kadınlar benim saçımı başımı yolmak istesede, bunda bir sihir falan yok . Johnny'i elde etmek için sihir falan yapmadım sadece çok şanslıyım. Johnny hayallerimin erkeği ve ömür boyu romantik bir ilişki içersinde yaşayabileceğim bir erkek. Hiç kimse bizim gibi sevemez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 10:19 pm 

Bir zamanlar Keanu Reeves,Johnny için "her sabah aynaya baktigimda onun benden daha yakisikli oldugunu gorup kendimden nefret ediyorum" demiş.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 6:10 pm 

Depp'in Sesi için çok seksi diyor Helena Bonham Carter.

"Sesi gerçekten içten geliyor,ve çok duygusal bir rol bu.Oldukça yalın ve seksi ve dokunaklı ve cesur ve güzel,çok güzel, ve duygu yüklü.."

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 3:04 pm 

Sweeney Todd olarak J. Depp sizde karanlık,öfke dolu,tekin olmayan,şeytani bir izlenim bırakıyor..Ben bütün film kariyeri boyunca onu hiç bu kadar dinamik ve güçlü bir performansla izlememiştim..Genellikle geçmiş aktörler filmlerinde hemen çıldırmış adam histerilerine giriyorlardı.Bunu Sweeney Todd'un karakter yapısı içine gömülü olduğunu görebiliriz..

Depp'te bu histeriyi hemen açığa vurmak yerine önce bir pişmanlık duygusu,hor görme ve zarar verme sezinliyoruz,fakat sadece bir dakikalığına..Sonra tekrar karanlığına geri dönüyor..Sonra sizi Epiphany ile sanki azarlıyor.. Ve ürpertiyor..

Depp'in Todd'u aynı zamanda seksi,egzantrik ve düşüncelere dalan bir portrede..Yürüyüşü,duruşu,buz kesen bakışları korkutucu,hissi,esrarengiz..

Benim kişisel favori sololarımdan biri "Johanna"..Todd bunu bir müşterisini öldürdükten sonra söylüyor..Depp'in burdaki performansı kamera önünde yaptığı en iyi iş..Bu solo'nun her dakikasını sevdim..Yüz ifadeleri,kurbanları için oldukça korkutucu..Müziğin melodisi çok iyi..Benim film eleştirim Tim Burton'un Sweeney Todd'u için tek kelimeyle : İhtişamlı...

demiş..John Garcia..

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 2:56 pm 

** Jane Krakowski demiş ki : Oyunculukta benim en sevdiğim taraf, gerçekten başka bir kişiye bürünebilmenize izin vermesidir. Ben bir oyuncuyum, ben Johnny Depp'im.

***SAG ödül gecesinin kırmızı-halı-geçitini E!Network'de izlerken; Debbie Metanopolous'a röportaj veren Glenn Close'u gördüm. Debbie'nin : sizce çağımızın en iyi aktör'ün kimdir sorusuna karşın, Glenn söze şöyle başlamıştı : " en iyilerinden bir tanesi olan Heath Ledger'i yeni kaybettik" ve sonra hiç duraksamadan Glenn Close şöyle dedi : " Johnny Depp" .

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 11, 2008 10:04 am 

***Schnabel , Johnny'nin "mucizevi bir Varlık" olduğunu söylüyor.

Philadelphia Inquirer Film Eleştirmeni Steven Rea'nın ; Julian Schnabel ile yaptığı söyleşiden bir kesit :

Schnabel , The Butterfly and The Diving Bell / (Türkiye de vizyona girdiği isim : Kelebek ve Dalgıç) için imza attığında, Johnny oynayacaktı.

Depp ve Schnabel kankadırlar, birlikte müzik çalıyorlar ve -fransız kız arkadaşı Vanessa Paradis ile Fransa'da yaşayan- aktör, hazırdı.

Johnny'i Karayip Korsanları filmine kaptıran Schnabel : " Yinede Fransa da ve fransızca olarak çekilecekti " diyor. Depp'in yerine daha az tanınmış ama muazzam olan Mathieu Amalric'i aldı.

"Johnny'nin müthiş bir iş çıkarmış olabileceğini düşünüyorum" diyor Schnabel.
"Elbette Mathieu - Fransa doğumlu olduğu için, konuşma diline özgü ifadeler onun dilinin ucuna daha yatkın. Ama Johnny mucizevi bir var'lıktır. "

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 11, 2008 10:24 am 

Vanessa Paradis Johnny Depp hakkında konuşuyor :

" O , çılgın insanlardan büyülenir. Kendisine kattığı insanların büyük çoğunluğu olağanüstü acayip'tirler "

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Feb 16, 2008 1:23 pm 

**Helena Bonham Carter Depp'in sesine hayran!
Helena Bonham Carter, Johnny Depp'in şarkı söyleme yeteneğine ve sesine hayran. Birlikte yer aldıkları Sweeny Todd çekimleri esnasında buna tanık olan aktris Erkek-Magazin'i "Playboy"a şöyle konuştu: " Onun gerçekten kendini yansıtan güzel bir sesi var. Johnny her ne yaparsa yapsın, o bir şekilde hep (cool) serinkanlı bir karizmadadır". Depp'in kendisinin şarkı söylemesini , çiftleşme zamanındaki geyiklerin çağrısına benzetmesine rağmen, Bonham Carter'i fikrinden caydırmıyor- aksine :" Bu kötü değil ki, eğer çiftleşme zamanındaki bir geyiği duyduysanız, onun kendine yönelik iltifat olduğunu bilirsiniz".

**Eva Longoria, Johnny Depp'le birlikte çalışabilmenin hayalini kuruyor. "ContactMusic"e verdiği demeçe göre "Desperate Housewives"ın Starı uzun zamandır aktörü gözüne kestirmiş olduğunu söylüyor. Ortak bir filmprojede yer almanın maalesef henüz gerçekleşmediğini söyleyen Longoria , ekliyor:" Sanırım zaten Johnny Depp'le konuşamayacak kadar utangaç olurdum"

**Nicolas Cage, Johnny Depp'i keşfetmiş olmaktan çok gurur duyuyor. "Heart FM" deki söyleşisi esnasında aktör: " Johnny'e bir kaç sene önce rastlamıştım, o zamanları kendisi bir Gitarist'di ve Florida'dan Los Angeles'e gelmişti. Ortak arkadaşlarımız vardı ve birlikte Monopoly oynardık. Onu ajans temsilcimle tanıştırıp, oyunculuğu denemesini önermiştim. Ertesi günü ilk kez oyuncu seçmelerine katıldı ve rolü kaptı. "

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 10:30 pm 

**David Beckhama Sormuslar StilIdolünün kim oldugunu
Johnny Depp demi$ ama ne yazzikki onun Stili bende cok komik duruyor demis

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Apr 14, 2008 9:55 pm 

jerry bruckheimer'ın röportajından pırates of the caribbean ve başrol oyuncusu johnny depp ile ilgili kısmı:aslında tam olarak nasıl bir kahraman yaratmak istediğimi bilmiyordum.projenin başrolünde işin aslı çok başarılı bulduğum orlando vardı,ve güzel aşkı elizabeth içinde birsürü isim sonrası keıra ile anlaştık..bana 2.erkek oyuncu için çatlak uçuk kaçık bir tip çizilmişti.bu çok sınırda bişeydir ayarı iyi tutturmak gerekirdi zor bir karakterdi..ne ciddi kalmak nede işi sulandırmamak gerekirdi sonuçta bu bir disney filmi olucaktı.. aslında johnny başlangıçta bu rol için aklımda olan isimlerden değildi,çok başarılıyıdı ama o, bu kadar büyük bir proje için risk demekti çünkü çok asiydi her rölü oynamaz işine geldiği gibi yapardı.johnny ile ilk karşılaştığımızda bir cafede ona projeyi ve oynayacağı rolü anlattım onun her rolü kabul etmediğini biliyordum bu bir korsan filmi olucak dediğimde "varım" dedi.ona şartları çekimin malum adada,denizde ve aylar sürebileceğini ve disneyin şartlarını anlattım benden 2 gün istedi..ve iki gün sonra kabul ettiğini söyledi.çekimlere başladık bana deli diyorlardı neden riske girdiğimi hollywood'un usta ve klaşe oyuncularından birini oynatabileceğimi söylüyorlardı.ama johnny de bişey vardı..ister gülün ister dalga geçin ama o adada ona baktım.o kıyafet,makyaj,kostüm ve tavırla karşımda duran adam "jack sparrow böle olmalı,yoksa bende yokum dedi" işte o an tamam dedim ve johnny'e başrolü verdim disneyi ikna etmek zor oldu başrolde bir gay korsan mı oynatacaksın bile dediler.hatta iş bozulma aşamasına bile geldi.ikna etmek zor oldu ve nitekim film çekildi.johnny jack sparrowa dönüştükçe ona hayran kaldım bu inanılmaz bişeydi..orlando johnny'in doğru seçim olduğunu söylediğinde setteki dayanışmayıda gördüm..bilirsiniz böyle dedikodular çok çıktı..orlando ve johnny in başrol için kavgalı oldukları falan.okuyup hep birlikte gülmüştük.ses getirecek yapımlarda böyle şeyler hep olur değilmi..nitekim filmi bitirdiğimizde emindim.hemde çok emin.hayatta yaptığına şükrettiğin 3 şey nedir deseler kesinlikle biri depp'e bu rolü vermektir derim.filmin hasılatını 3 e katladı..bizi eleştiri oklarına tutanlar telefonlar ve mailler ile özür ve tebrik ediyorlardı.kariyerimin önemli projelerinden biri pırates of the carribbean bana çok şey şey kattı..

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 29, 2008 8:09 am 

**Enrique İglesias:
15imdeyken ben, o 21.Jump Street'de ki kahramanımdı, 20 yaşımdayekn onun Don Juan DeMarco 'da birlikte olduğu her kadınla birlikte olmak istemiştim, ve şimdi onun Fransa da ki kalesini istiyorum.

**Kate Moss:
(Ayrılıkların üzerinden 10 sene sonra)
O benim hayatımın aşkıydı.

**Keira Knightly:
Johnny harikaydı. Onu öpmek benim için Karayip Korsanlarda ki en güzel andı.

**Keanu Reeves:
Aldığım en iyi iltifat; eleştirmenlerin beni Johnny Depp ile benzetmeleri oldu.

**Matthias Schweighöfer (alman aktör)
Eğer bir günlüğüne görünmez olabilseydim, Johnny'i şatosunda ziyaret ederdim.

**Kate Winslet:
Johnny'den çok şey öğrenebilirsiniz; çocuklarla nasıl başa çıkılacağını, nasıl mükemmel bir şekilde göz kalemi kullanacağınızı, sevgilinize nasıl harika sürprizler hazırlayabileceğinizi, hangi kırmızı şarabın lezzetli olduğunu ve ertesi gün başınızı ağrıtmayacağını.

**Orlando Bloom:
Onun profesyonelliğini takdir ediyorum, ailesine olan hassasiyetini ve içki içebilme kapasitesini- iki şişe şarap içebiliyor- hiç bir problem yaşamadan!

**Kylie Minogue:
Benim tercihim esmer, maceracı erkekler- Johnny tam bana göre biri olurdu!

**Tim Burton:
Johnny Mickey Mouse bile oynamak istese- ben yönetmeni olmak isterdim!

**Woman's Own Dergisinin , son günlerde anne olan, yazar Myleene Klass :
Cannes Film Festivalindeydim; Brad Pitt , George Clooney ve Johnny Depp karnımı okşadılardı. Doğacak kızıma bir isim bulmaya çalıştılar. Çocuğumun babası irlandalı olduğu için George Clooney, Fionnula ismini önerdi. Brad, Mary olsun istedi. Matt Damon 'da İsabella dedi, ve Johnny'de kızım doğduğunda ona Johnny amcasından bir öpücük vermemi söyledi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 01, 2008 10:33 am 

'' Bu bizim için Johnny. Bu gece ne olursa olsun önemi yok çünkü bu bizim için, yani şunu demek istiyorum, eğer tenisi kendi başına oynarsan bi işe yaramaz. Bu genç adam bu şehirdeki en iyi aktör. Sadece o değil, Johnny hazırlanmış olarak gelir, çalışmaya hazırdır ve kendi şansını kendi oluşturuyor ve onu seviyorum ''

Martin Landau ( 1996 Altın Küre Ödül Töreni )

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 9:19 pm 

**david koepp :gördüğü herşeyi anında karakterine uyguluyoo yani o hareketleri karakterine empoze ediyor ve farklı şeyler oluşturuyor ....(gizli pencere)

**maria bello :benim rolümün olmadığı günlerde bile sete gidiyodum
sırf johnny'nin o oyunculuğunu seyredebilmek için
öyleki ağzım açık izliyodum hareketlerini konsantre olmasını gerçekten hayran olunacak bi oyunculuk kalitesi var (gizli pencere)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 4:38 pm 

*Christina Ricci Johnny Depp'i öpmek hakkında :

Johnny Depp'i öpmek nasıl bir şey?

Johnny'i 7 yaşımdan beri tanıyorum ve bu durum bu yüzden biraz tuhaftı. O çok iyi öpüşen biri ama benim Johnny'de en çok sevdiğim tarafı o esnada ki davranışıydı. Bir keresinde, bir köprünün altında oluşan bir seks sahnemiz vardı , ve benim arkamda taş duvar ve bir kaç şeyler daha vardı, ve o sahne gerçekten acımasızca sert bir sevişme sahnesi olmak zorundaydı ve biz sahnemize başlarken, Johnny elini benim başımın arkasına koydu. Bu durumda ben duvara her çarptığımda, başımın değilde kendi elinin acımasını sağladı. Bu Johnny'nin ne kadar muhteşem biri olduğuna iyi bir örnektir. O her zaman gerçekten özenli ve dikkatli ve hep sevgi doludur. Çok tatlı. Ve yine her zaman ki gibi bana hep sorup durmuştu:" Sen iyi misin? Her şey yolundamı?" Biliyormusunuz, işte bu yüzden tuhaftı, çünkü ben onu ezelden beri tanıyorum ve o her zaman hep kibar ve tatlı olmuştur, ve gerçekten gerçekten gerçekten kalbimin derinliklerinde onun bende ayrı bir yeri vardır.

Onu ziyaret ediyor musunuz?

Hayır, birbirimizi sadece birlikte çalıştığımızda görüyoruz ama müthiş bir çalışma ilişkimiz ve birbirimize olan büyük bir güven ve düşkünlüğümüz vardır.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 17, 2008 2:01 pm 

**Kim olduğunuzu hisleriniz, zevkleriniz, arzularınız, istekleriniz belirliyormuş. O halde ideal çiftinizi belirleyin, ben de kim olduğunuzu söyleyeyim…

Johnny Depp-Vanessa Paradis: Kaç kere ‘yüzyılın en yakışıklı oyuncusu’ ve kaç kere ‘gelmiş geçmiş en iyi oyuncu’ seçildi, internet kesin bir sayı veremiyor. Şarkıcı olmak için eğitimini bırakan Depp, uzun yıllar kendi grubu ile müzik yaptı. Nicholas Cage kendi için küçük ama insanlık için dev bir adım atarak Depp’in sinema kariyerini başlatmış oldu, aslında bu sebeple Cage’in heykeli dikilse yeridir. Oynadığı her filmde harikalar yaratan Depp, ‘The Matrix’ ve ‘Speed’deki başrolleri kabul etmediği için Keanu Reeves’i de yaratmış oldu bir bakıma. Vanessa Paradis ve çocukları ile Fransa’da yaşayan Depp, yeteneğin, inancın, aşkın, şansın ve farkındalığın öteki adıdır desem aşkımı yeterince dillendirmiş olur muyum? Yönetmen Tim Burton için ‘o en derse yaparım, hatta filmde bir karıncayiyenle sevişmemi istese onu bile yaparım’ diyen Johnny Depp, kızının karaciğer tedavisinden sonra Londra’da bir hastaneye 2 milyon dolar bağışlamıştı.

Elif Aktuğ - akşam gazetesi (14.06.2008)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 11:23 am 

En büyük hayalim Johnny Depp'le oynamak

http://www.dizifilm.com/modules.php?nam ... le&id=4502

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 03, 2008 6:18 pm 

Vanessa Paradis
O yalnızca çok iyi bi güzel değil, aynı zamanda zeki, cinfident ve mütevazi de. Johnny Depp Vanessa Paradisi seviyor, ve so do we because:

O romantik "Bana göre, romantizm kırmızı güller ve kişinin nazikliği değildir, ama yaratıcı ve tutku dolu oluyor.Ben ilk görüşte aşka inanıyorum, çünkü ben bunu johnnyle yaşadım."

Onun iki evi var. "Sık sıkkendime soruyorum çocuklarım America'da mı büyüsün, Fransa'da mı?.'İkisi de' diyorum.Ailem bir karışım gibi -Johnny Kentucky Amerika'dan ve ben Fransa'da doğdum.Tek doğru şey çocuklarımızın bu iki kültürü de sevmeyi öğrenmesidir."

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 7:23 am 

Mutluluğumuzun sırrı asosyalliğimiz

10 yılı aşkın süredir Johnny Depp ile birlikte olan Fransız yıldız Vanessa Paradis, Elle dergisine ünlü aktör ile ilişkisini anlattı. Paradis; çok iyi anlaşmalarının asosyal olmalarından kaynaklandığını söyledi ve ekledi: "Johnny dışarıdan bakıldığında fırlama bir adam gibi görünür ama aslında çok çekingendir. Kendi filmlerinin galalarına bile, utana sıkıla gider. İkimiz de asosyal ve evcil insanlarız."

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 5:31 pm 

**Sweeney Todd rolü için yönetmen Tim Burton’ın aklında tek bir aktör vardı. Yapımcı Richard Zanuck, :“Johnny Depp, Sweeney Todd’u sadece Johnny Depp’in oynayabileceği gibi oynuyor. Risk almaktan mı söz ediyoruz, risk ne kadar büyükse, o rol Johnny için o kadar çekicidir. Johnny tüm kariyerini çoğu aktörün geri çevirdiği ya da çevireceği türden filmler ve roller üzerine kurdu. O bir kılık değiştirme ustası. Her seferinde benzersiz bir şey yapma ustası. Farklı bir görünüm, farklı bir kişilik; hele bu kez, herkesi kesinlikle hayrete düşürecek bir sesle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor”.

**Neslinin en usta aktörlerinden biri kabul edilen Depp’in popülaritesi, dünya çapında hit olan, ardından çok başarılı iki muazzam devam filmi gelen ve aktöre Oscar® adaylığı getiren “Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”daki kaptan Jack Sparrow rolüyle kat kat arttı. “Aktör olarak yaptığı seçimlerden ötürü Johnny’ye her zaman hayran olmuşumdur çünkü hep kendi ışığının peşinden gidiyor” diyen Bonham Carter, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Hiçbir zaman belli bir formüle göre, ya da kariyer yaratmak için, ya da fiziğine dayanarak bir şeyler yapmadı. Bence tuhaf bir şekilde birbirimize biraz benziyoruz: Nasıl göründüğümüze pek değer vermiyor, onu yerine kamuflaja bürünüp, kendimizden kaçmaya çalışıyoruz”.

**“Sweeney Todd” Depp ve Burton’ın, “Edward Scissorhands”, “Ed Wood”, “Sleepy Hollow”, “Charlie and the Chocolate Factory” ve “Corpse Bride”dan sonra altıncı ortak çalışması. “Her iyi takım gibi onların da hemen hemen sözsüz bir iletişimleri var ve neredeyse birbirlerinin akıllarını okuyabiliyorlar” diyor Zanuck ve ekliyor: “Johnny rehberlik için Tim’e yöneliyor; Tim de Johnny’den hazırladığı şeyi hatta biraz daha fazlasını almayı deniyor. Birbirlerini gerçekten çok seviyorlar ve birbirleri için her şeyi yaparlar. Aralarında derin bir dostluk var. Her ikisi de sevecen, birlikte çalışması eğlenceli ve çalışkan insanlar. Her ikisi de formlarının zirvesindeler. Dolayısıyla, ortaya çıkan bileşim yenilikçilik ve yaratıcılık açısından muhteşem”.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 5:33 pm 

**“Ne zaman Johnny’yle beraber çalışsak, farklı bir şey yapmaya uğraşıyoruz. Tüm film boyunca şarkı söylemek de alışkın olduğumuz bir şey değil” diyen Burton, şöyle devam ediyor: “Hiçbir zaman, ‘Tamam, bu kolaydı. Sırada ne var?’ demek istemezsiniz. Johnny ve ben her zaman kendimizi zorlamak isteriz; bu yapım da mükemmel bir fırsattı”.

**2001’in sonlarında, Burton henüz “Sweeney Todd”un yönetmenlik koltuğuna seçilmemişken, Depp’i güney Fransa’daki evinde ziyaret etti ve Angela Lansbury’nin oynadığı müzikalin bir CD’sini verdi. Depp o günü şöyle anlatıyor: “Tim bana, ‘Daha önce duydun mu bilmiyorum ama bir dinle’ dedi. Dinledim ve ’Oldukça ilginç’ diye düşündüm. Beş altı yıl sonra, ‘Şarkı söyleyebileceğini düşünüyor musun?’ diye bir soru geldi. Verdiğim cevap, ‘Bilmiyorum. Deneyebilirim’ oldu”.

Burton ise, “Onun müzikal bir yönü olduğunu biliyordum çünkü daha önce bir gruptaydı. Ama sanırım bir bakıma onu Sweeney Todd olarak net bir şekilde gördüm. Ayrıca, onun benimle sırf yapmış olmak için bir şey yapmayacağını biliyordum. Tek ihtiyacım olan buydu ve Johnny’nin yapabileceğini biliyordum. İçimden bir ses, yapabileceğini söylüyordu” diyor.

Aslında bir şarkıyı baştan sona hiç söylemediğini ifade etse de, Depp, 1980’lerde, Florida’da The Kids adlı bir grupta gitaristlik yapmıştı. “Öne çıkıp çok çabuk nakaratı söyleyen biriydim” diyor aktör gülerek ve ekliyor: “Bu topu topu üç saniye sürüyordu ve sonra geri gidip, karanlıkta gitarımı çalmaya devam ediyordum. Yani asla bütün bir şarkı söylemedim, kesinlikle. Tim’e, ‘Yakın bir arkadaşımla stüdyoya girip, kendimi vererek şarkıları söylemeye çalışacağım; amaca yeterince yaklaşmışsam, o zaman konuşabiliriz; yoksa seni arar, mümkün değil yapamayacağım derim’ dedim”.
Depp, şarkı söyleyip söyleyemediğini anlamak için, eski grubunun solisti ve bas gitaristi olan arkadaşı Bruce Witkin’i çağırdı. İkili, Witkin’in Los Angeles’taki stüdyosuna gittiler ve Depp’i “My Friends” şarkısını söylerken kaydettiler. “Hayatım boyunca söylediğim ilk şarkıydı. Oldukça tuhaf ve korkutucuydu” dese de, Depp arkadaşının dürüst davranarak, şarkı söyleyip söyleyemediği konusunda görüşünü belirteceğine güveniyordu. Witkin ise bu konuda şunları söylüyor: “‘İyi haberi mi kötü haberi mi önce istersin?’ diye sordum. Johnny önce kötüyü istedi. Bunun üzerine, ‘Kötü haber şu ki bunu yapmak zorunda kalacaksın’ dedim”.

Zanuck, Depp’in şarkı söylerkenki sesini ilk kez duyduğu günü şöyle aktarıyor: “Ofisimde bir telefon görüşmesi yapıyordum. Tim içeri daldı ve masanın üzerine küçük bir teyp ve kulaklıkları bırakıp çıktı. Telefonu kapattım, kulaklıkları taktım ve ilk kez Johnny’yi şarkı söylerken dinledim. Tim’in ofisine gittim ve birbirimize rahatlamış bir şekilde baktık. Yüzlerimizde kocaman bir gülümseme vardı. Johnny Depp’in harika bir sesi olduğunu ve bu işin altından kalkabileceğini anlamıştık”.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 5:35 pm 

**Bonham Carter, Depp’in şarkı söylerkenki sesi için, “Çok seksi” diyor ve ekliyor: “Çok seksi bir şekilde söylüyor; tam kendi gibi geliyor sesi. Heyecan verici olan da bu. Gerçekten içinden gelerek söylüyor. Son derece yalın, çok seksi, dokunaklı, cesur ve güzel; çok güzel ve içten”.

Burton da bu görüşü paylaşıyor: “Johnny’nin sesinde çok hoş bir tını var. İçten geliyor ki en güzel yanı bu”.

**“Johnny Depp’in performansı oldukça kayda değer” diyor Sondheim ve ekliyor: “Sweeney’nin intikam arzusu, sessiz öfkesi ve duyduğu acı hikayeyi ileri taşıyor. Johnny en dar duygu aralığında bile en dikkat çeken çeşitliliği buluyor. Her an büyük bir yoğunluk içinde ve bunu bir an olsun bırakmıyor. Gerçek bir öfke görüyorsunuz”.

**Profesyonel bir şarkıcı olup, sinemaya “Sweeney Todd”la adım atan Laura Michelle Kelly, “Helena ile Johnny’yi izlerken hayrete düştüm. Halkın gözü önünde ilk kez şarkı söylediklerini hayatta tahmin edemezdim. Herkes öylesine özgüvenliydi ki. Anlamı olmayan bir şarkı yerine, bir replikle kendini ifade edebilmek yarar sağlıyor ki onlar bu konuda sudaki ördekler kadar rahattılar. Çoğu insan Sondheim’ın şarkıları söylenmesi en zor besteci olduğunu düşünür: Eserlerindeki tempolar, değişiklikler, sözlerindeki melodiler, hepsi zordur. Bazıları bu oyuncuların doğal bir şekilde yaptığı şeyi yapabilmek için yıllarca uğraşır. Onları izlerken çok şey öğrendim”.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Oct 17, 2008 12:44 pm 

17.10.2008 -The Pussycat Dolls üyesi Nicole Scherzinger : Kendisine sorulan 'PCD'nin erkek versiyonu da olsaydı üyeleri kim olurdu' sorusuna da şöyle cevap veriyor: "Will Ferrell, Vince Vaughn, Owen Wilson ve Ben Stiller. Ve tabii ki Johnny Depp. Eğer 'seksi'nin gerçek anlamını arıyorsanız, bence Johnny Depp'e bakmanız yeterli olacaktır."

17.10.2008

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Nov 10, 2008 12:24 pm 

'JOHHNY DEPP HAYRANIYIM!'

09.11.2008

Image

'İkoncan' Diye Bilinen Ivana Objektif Karşısına Geçti..

Bu yaz Bodrum'da keşfedilen ve tüm davetlerin aranılan ismi haline gelen Ivana Sert, erkek dergisi Maxım'e bu pozu verdi ve hayran olduğu erkeği açıkladı: Johnny Depp'i Londra'da bir restoranda gördüm. Ufak tefek biri ama çok karizmatik!

kaynak:Gecce

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 9:20 pm 

Mann has to say about Johnny:

"Depp is extraordinary," says Mann. "I believe one of the things that drew him to this character is there's a certain darkness within him, in his life, that enables him to feel a connection to Dillinger. I mean, the currents within Johnny run very, very deep. I ** knocked out by what he's done in this picture."

Mann Johnny hakkında konuştu:

''Depp olağanüstü''dedi.''Onu bu karaktere çeken birşeylerin olduğuna,Dillinger'la arasında bir bağ hissettiğine inanıyorum.Onun yaşaımnda içinde biryerlerde karanlık vardı.Johnny'nin içinde çok,çok derin bir koşuşturmanın olduğunu ifade ediyorum.Bu canlandırmasıyla beni nakavt etti ''

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 8:49 pm 

Dita Von Teese: Johnny Depp,bu gezegendeki en büyüleyici adam

Image

Striptiz dansçısı aktörün çekici olduğunu düşünüyor...

4 Ocak 2009 Pazar

Dita Von Teese,arkadaşlarının Johnny Depp'e neden deli olduğunu anlamadı ta ki O'nun la karşılaşıncaya kadar...

'Benim duvarımda asla ünlü adamların posterleri yoktu.' diye hatırlattı. 'Onlar gibi olmak istediğim balerin ve kadınların resimleri vardı.'

'Benim bütün arkadaşlarım Johnny Depp'e aşıktı. O'nunla karşılaşıncaya kadar asla buna aldırmadım ve onun gezegendeki en büyüleyici yüzlü adam olduğunu farkedinceye kadar...'

2006'da kocası Marilyn Manson'dan ayrılan Dita,Johnny'nin özel olduğunu düşünüyor.

'O kesinlikle çok şık.' Gözlemci bir kadın edasıyla söylüyor,'Ama, o ve George Clooney,eski moda bir çekiciliğe sahip,tıpkı Rudolph Valentino gibi.'

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC