The Tourist (2011) Director: Alfonso Cuarón
Writers: Julian Fellowes (screenplay) and
Christopher McQuarrie (screenplay)
Release Date: 2011 (USA)
Genre: Drama | Thriller
Plot: An American tourist is used by an Interpol agent in an attempt to flush out a criminal with whom she once had an affair.
Cast : Johnny Depp , Angelina Jolie
kaynak : http://www.imdb.com/title/tt1243957/JOHNNNY DEPP TURİST OLABİLİR
By Tim Gomez
2009-11-04

Johnny Depp varolan her film için imza atıyormuş gibi görünüyor değil mi?Kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.Sonuçta o Hollywood tarihinin en ilginç en karizmatik aktörlerinden biri.O film çektikçe benim de sinemalara harcadığım para artıyor.
Depp'in yeni projesi onun kendisiyle aynı üst profilden bir aktristle çalışmasına imkan verebilir.Variety haberlerine göre ,Turist adlı ,bir interpol ajanının eski sevgilisi olması muhtemel bir suçluyu arayışını anlatan gerilim filmi için görüşmeler yapıyor.İnterpol ajanını oynayacak aktrist ise Angelina Jolie'den başkası değil.
Kabul edelimki film yıldızlarının eskide kaldığı bir dünyada yaşıyorruz ama but çift koltukları hınca hınç dolduracak bir çift.
Haber şaşırtıcı çünkü söylenildiğine göre Depp'in yeni projesi ya Karayip Korsanları ya da The Lone Ranger'ın yeni versiyonu olacaktı.Perri Nemiroff'un bildirdiğine göre Lone Ranger'ın 2012 de vizyona girmesi planlanıyor bu yüzden Depp'in programında doldurması için bir sürü boşluk var ama Karayip Korsanları ne olacak?Disney Johnny'nin 4. film için döneceğine söz vermişti ama Turist gündeminde öncelikli olduğuna göre tahminimizden daha uzun süre beklemek zorunda kalabiliriz.Benim için sorun yok.
çeviri:johnnylover