A scans from Public Enemies courtesy of Empire Magazine 2009
marion cotillard röpörtajından...
How was it to star alongside Johnny Depp?
I was very, very nervous. I was nervous because it was my first movie after La Vie en Rose, not that it was the one after, it was more because that I hadn't worked for two years. I mean I had work, publicity and everything but being on a set with someone else, giving life to someone, so I was very nervous, I was very nervous about the accent because I had to nail a mid western American accent which I think was impossible so.
You did a great job.
Thank you. But he was so nice to me. He saw right away that I was very nervous and he reassured me, he was very nice, he has a huge respect of people and things. He is a real gentleman, he is an amazing actor so I knew that when you work with an amazing actor it makes you be better than if you work with someone who is totally out of it.
**JOHNNY DEPP İLE ÇALIŞMAK NASIL BİR ŞEYDİ?
Çok,çok gergindim.Gergindim çünkü bu La Vien Rosa dan sonraki ilk filmimdi ve iki yıldır çalışmıyordum.Demek istediğim işim vardı,reklamım vardı ama sette olmak bir başkasına hayat vermek...İşte bu yüzden endişeliydim.Aksan konusunda da oldukça endişeliydim,Orta Batı Amerika aksanıyla konuşmam gerekiyordu.İmkansız olduğunu düşünüyordum.
**AMA İYİ BİR İŞ ÇIKARDIN
Teşekkürler.Ama bana karşı çok nazikti.(Johnny den bahsediyor.)Endişeli olduğumu anında anladı ve beni sakinleştirdi.Çok hoş bir insan,başkalarına karşı büyük bir saygısı var.Gerçek bir centilmen,inanılmaz bir oyuncu.Biliyorum ki böyle muhteşem oyuncularla çalışınca insan kendini daha iyi hissediyor.
çeviri:johnnylover