Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 2:59 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Amerikalı bir kadının yazısından....
PostPosted: Sat Jun 14, 2008 12:33 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>
<marquee> johnny depp</marquee>

4 oğlan çocuk annesi, amerikalı bir kadının, Johnny'i görebilmiş olmasına ilişkin yazmış olduğu bir yazı.

Nihayet Johnny Depp sabahın 5ine doğru gün ışımaya başlarken, önce kendi karavanına giriyor, üzerini değişiyor, sonra karavanından çıkıp saatlerdir beklemekte olan insanlara doğru gidiyor. Kalabalık bağırmıyor. Herkes sessiz ama herkesin yüzünde sevinç var.
Johnny barikatın başından başlayarak herkesle selamlaşıyor, tokalaşıyor ve üstün bir nezaketle resim çektiriyor.

Bu kadıncağız da, barikatın üzerinden öne doğru sarkıp onu görebilmek için çabalıyor ama Johnny hayranlarının arasında hiç mesafe koymadan onlara iyice yaklaşarak konuştuğu için, kadıncağız onu önceleri göremiyor.
Nihayet Johnny gittikçe, kadının bulunduğu tarafa doğru yavaş yavaş ilerliyor, tam o sırada şehrin belediye başkanı ve eşi geliyor ve kadıncağızın görüş alanını kapatıyorlar,
kadın isyan ediyor: lütfen çekilin önümden, onu görebileyim, diye dua ediyor.
Çok şükür belediye başkanı ve eşi Johnny ile kısa bir görüşmeden sonra çekip gidiyorlar ve Johnny gittikçe daha da yaklaşıyor... yaklaşıyor...

Kadıncağız eldivenlerini çıkarıyor, ellerinin buz kesmiş olduğunu fark ediyor ve onları ısıtmaya çalışıyor ve bu esnada kafasında Johnny'e söyleceklerini tekrarlayıp duruyor...

ve işte nihayet tam önünde duruyor...

"Evet nihayet önümde duruyor... işte tam önümde... bütün düşünceler ve ezberlediklerim beynimi terk ediyor... ona doğru uzanıp sarılmaya çalışıyorum, hemen bana karşılık verip sarılıyor ve yüzümü onun deri çeketine yaslıyorum ... Wisconsin'e geldiği için kendisine teşekkür ediyorum ve benim gibi insanalara onu görme fırsatı verdiği için... sonra geri çekiliyorum ve elini tutmak istediğimi hatırlıyorum... elimi uzatıyorum elini sıkmak için, ama o elimi iki elinin arasına alıyor usulca... elleri yumuşak ve sıcacık... Johnny'e ,dört oğlumunda onunla tanıştığımı onlara anlattığımda çok sevineceklerini söylüyorum... gözlerimin içine bakıyor, tatlı bir gülümseme ile usulca "Bu çok hoş!" diyor... sonra yanımda ki arkadaşıma yöneliyor ve arkadaşımda ona sarılıyor ve Johnny'e ": Kendine iyi bak tatlım" diyor... Johnny ikimize de tekrar tebessüm ettikten sonra diğerlerine yöneliyor... arkadaşlarımla bakışıyoruz , gerçek olduğuna inanmakta zorlanıyoruz ve sonra hep birlikte kucaklaşıyoruz. Yoğun duygular içersindeyiz hepimiz.
Johnny bekleyen her hayranı ile görüştükten sonra, onu bekleyen arabasına doğru yürürken ansızın durup tekrar hayranlarına dönüyor, el sallıyor. Arabasına binmeden önce, yine dönüp el sallıyor ve gülümsüyor. Tebessümü sevgi dolu.
Arabasına biner binmez, camı indiriyor ve yine hayranlarına bakarak gülümseyerek el sallıyor... o an onun hayranlarına ne kadar değer verdiğini ve yürekten bağlı olduğunu hissediyorum.

Daha sonra kadıncağız eve dönüş yolunu anlatmış...
tüm forum arkadaşlarına ve moderatörlerine tek tek teşekkür ettiğinden bahsediyor uzun uzun...

en sonunda ertesi sabah en küçük oğlu, annesini kahvaltı hazırlarken izliyor, ve şunu soruyor:" Anneciğim, sen mutlu musun?"

"Evet tatlım, Annen çok mutlu"

ÇEVİRİ:SUZİ

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC