Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 2:48 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: Ünlü isimlerin johnny depp hakkında yorumları :
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 4:01 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>

''Johnny sana baktığında,gerçekten sana bakıyordur-sadece sana." Winona Ryder - 27 Şubat 2005,Pazar

" -Şu anda hayran olduğunuz daha genç aktörler var mı?

** Johnny Depp varolanların en iyisi.Neslinin en iyi aktörü-en cesuru,en orjinali,en tarz sahibi.Onunla ''9. Kapı''da çalıştım.Aynı zamanda yanında olmaktan keyif aldığınız bir insan."Frank Langella Röportajından

çeviri:johnnylover

Profile  

PostPosted: Sat Oct 31, 2009 9:49 pm 

" Johnny Depp ile çalışmadan önce hakkında güzel şeyler duymuş olmalısın.Üzerinde nasıl bir etki bıraktı?

Johnny hakkında birşeyler duymuştum.Bir filmde bir denizciyi canlandırdığını biliyordum.''Sweeney Todd''adlı filmde bir berberi canlandıracağını duymuştum.O,sanatının gerçek bir ustası.Tim Burton yaptığı işte detaylara önme verir ve tümden kesinlik ara,Johnny de bunlar var.Mükemmel nitelikte bir performansı 15 kez tekrar edebilir.Böyle bir şeyi yapabilen daha önce görmedim.Dünyanın en büyük starı değilse bile kesinlikle en büyüklerinden biri.Ama inanılmaz alçakgönüllü.Beni öldürdüğü sahnede,her tekrarın ardından sahte kanı tükürebilmem için elinde kaseyle ilk koşan o oluyordu.Herkese karşı çok saygılı ve gördüğüm en aklı başında insanlardan biri."Sasha Baron Cohen

"Johnny Depp'in kırmızı halıda yaptığı tek hata,çıplak yürümemek."Simon Doonan

"Tanrı tüm zamanların en harika sanatçısı.Johnny Depp'in yüzünü yarattı."Ankita G.

" Johnny Depp bildiğim kadarıyla bir numara.Kendi neslinden ona ulaşabilecek kimse yok.Bu günlerde bazı performanslar havadaki boşluklara bakar gibi."Christopher Lee

"O neslinin en iyi oyuncusu."Marlon Brando

Profile  

PostPosted: Sun Nov 08, 2009 9:25 pm 

"Johnny oradaydı,her zaman gölgelerin içinde,beni kollamak,en iyi performansımı verebilmemi sağlamak için,harika olan şey bu.Onsuz bu albüm olmazdı.Bestelerimi piyano yerine daha çok gitarla yaptım.Aslında bana çalmayı öğreten o.Ona başaramayacağımı,şarkılarımın güzel olmadığını söylediğimde bana cesaret verdi.Bu albümün gücü ondan geliyor!Aşk,güven ve arkadaşlık."Vanessa Paradis-Bliss albümü hakkında

Profile  

PostPosted: Wed Nov 11, 2009 4:07 am 

Vanessa nın Marie Claire dergisinde yer alan röportajından...

Marie Claire Cover - December 2009

Image

Johnny Depp'te en hayran olduğun şey ne?

**Oh,onda hayran olduğum şeyler hakkında sonu gelmeyen bir liste yapabilirim:herşeyin üstünde,inanılmaz sadakati!O üzgünken ya da bir işle uğraşırken onu seyretmeyi seviyorum.Başka insanlarla konuşurken onu gözlemlemeyi,sorunlarla nasıl başa çıktığını görmeyi seviyorum...Evet,size defalarca anlatabilirim,onun aktörlüğüne ,babalığına ve sevgililiğine hayran olduğumu.Ama herşeyin üstünde ona bir insan olarak hayranım.Sadece benle veya annesiyle olan ikili ilişkilerinde değil,bu dünyada her durum karşısındaki insana hayranım.O fevkalade biri,gerçekten muhteşem.

Aynı adamla 11 yıldır beraber olmana rağmen aradaki tutkuyu korumayı nasıl beceriyorsun?

** Öncelikle doğru insana aşık olma şansına sahip olmalısın.Bunun dışında,hergün beraber olmamamız aşkımızın kalıcılığında büyük rol oynuyor.Ayrıca aramızda arkadaşlık,saygı ve hayranlık duyguları da var.Eğer bu ilişkinin yürümesini istiyorsak birbirimize mesafe de vermemiz gerektiğini,birbirimizi özlememize izin vermemiz ve birbirimize güvenmemiz gerektiğini biliyoruz.

Hala eşinle beraber bir film çekme planın yok mu?

** Birkaç yıl önce Terry Gilliam'ın ''Don Quixote'' filminde beraber olacaktık ama bildiğiniz gibi çekimler iptal oldu.
Açıkçası onunla beraber oynamak ödümü koparıyor.İstemediğimden değil ama onun karşısında rol yapamayacak kadar etkilenmiş olurdum!
Onunla aynı seviyede olamamaktan çok korkarım çünkü herşeyden önce Johnny çok tecrübeli ve Tanrı biliyor ki çok yetenekli!Onun o gözlerine bakıpta yalan söyleyebilir miyim bilmiyorum.

Bazen bir senaryo hakkında onun da fikrini soruyor musun?

** Çekimin yapılacağı tarihle ilgili evet,diğer açılardan çok nadiren sorarım.Aslında beraberken iş hakkında konuşmuyoruz.Yapmaya çalıştığımız şey olabildiğince birlikte olabilmek için programımızı ayarlamak.

Kariyerini Amerikada yapmayı denedin mi hiç?

** Hayır,ihtiyacım olan şey Fransa'da.Amerikan filmlerinde rol aldığım oldu ama sırf orda olmak için birşeyler yapmadım.Bir süre orda bir süre burda yaşayan çocuklarla ve dünyanın heryerinde çekim yapan bir eşle Amerika ile Fransa arasında yaşayan bir Fransız olmak zaten kafa karıştırıcı.
Johnny ile mükemmel bir uzlaşmaya vardık.Los Angeles'ta annelik ve eş rolünü üstlenirken Fransa'da her ne kadar hala bir anne ve eş olsam da işim, ailem ve arkadaşlarımla da ilgileniyorum.

Özgürlük ve özgürlükten gelen güven...Bu herkese verilen birşey değil

** Elbette!Güven...Doğru insanı bulmuş olmak için çok şanslı olmalısın bir kere.En zor kısmı bu.
Aşkı canlı tutmak hayatta yaptığımız diğer şeyler gibi:hergün aynı yemeyi yemiyoruz,sürekli aynı kitabı okumuyoruz,hep aynı cd yi dinlemiyoruz.İlişkide de her iki taraf da bazen araya mesafe koyup,farklı şeyleri tek başlarına da keşfedebilmeli.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 7:32 pm 

vanessa paradis in 2009 elle dergisindeki röportajından johnny depp ile ilgili kısımlar....

Image

Biraz da Johnny Depp hakkında konuşalım

Ortak arkadaşlarmız vardı ve ilişkimiz başlamadan çok önce tanışmıştık.Arkadaş gruplarımızla beraber akşam yemeklerine çıkıyorduk.Birgün birdenbire Paris'te yollarımız kesişti ve ikimizde yalnızdık.Aniden bu çok güçlü duyguyu hissettim.Bu adam çocuklarımın babası olacak falan diye düşünmedim elbette.Ama tüm parçalar zamanla biraraya geldi.Geçmişim,beni aşktan soğutabilecek kadar karmaşık şeyler yaşamıştım ama öyle olmadı.Yaptığım herşeyi korkmadan ve ne yaptığımı bilerek yaptım.

Çok geçmeden Lilly-Rose geldi

Anne olma isteği bende uzun süredir vardı.Johnny'i bulduğumda bu hislerimden daha fazla kaçamadım.O benim hayatımın erkeği ve hep öyle olacak.

Daha sonra ikinizde albümün 'Bliss' için çok şeyler kattınız

Bana o güveni veren Johnny idi.Bana gitar verdi ve çalmayı öğretti.Ciddi şekilde beste yapmaya başladım.Bu albümü ortaya çıkaran onun isteği ve verdiği cesaretti.O dönemi hayatımın çok ama çok mutlu bir dönemi olarak hatırlayacağım hep.

dergide yer alan diğer resimleri için : (hepsi çok güzel)

http://www.dizifilm.com/forum/showthrea ... 71&page=72

http://www.dizifilm.com/forum/showthrea ... 71&page=73

Profile  

PostPosted: Mon Nov 30, 2009 9:51 am 

Vanessa Paradis'i Ararken

Hermione Eyre

London Evening Standard

November 27, 2009

Image

Vanessa Paradis Noel'e karşı koyamıyor.''Biraz yoldan çıkıyoruz.''diye itiraf ediyor.''Materyalist olmadığımızı söylemek isterdim ama biliyorsunuz,ağacın altındaki tüm o hediyeler,renkler,o büyülü görüntü...tüm bunları çocukların için istiyorsun.Herşeyi harikulade şekilde yapmaya çalışıyoruz.''

Biz diye hitap ettiği kendisi ve uzun süreli partneri Johnny Depp.Hediye verme konusunda Johnny Depp te eli sıkı sayılmaz.Vanessa'nın hayatında aldığı en güzel hediye birkaç yıl önce Johnny'den gelmiş.''Bir yüzük,mücevher falan değil,küçük metal bir kalp.'' Bir anda öne eğilip fısıltıyla şöyle diyor ''Eskiden Marilyn Monroe'ya aitti.Bu maddesel anlamda aldığım en güzel hediye şüphesiz.'' (Vanessa çocukluğundan beri Marilyn Monroe fanatiği)

Bu kadın Johnny Depp'in ''Sonunda,bu dünyada varolma sebebimi buldum.İki güzel çocuğun ve mükemmel bir sevgilin varsa umursamaz olmak için fazla bir nedenin kalmıyor.''dediği kadın.İkisi de ilk buluşmalarını bir ışık patlaması olarak tanımlıyor.Bu yılın başında Depp ''Paris'te bir otel lobisinde dikiliyordum.Bir sırt ve ense gördüm.Sonra dönüp bana baktı,o anda bitmiştim''diye açıklamıştı.

O ense ve sırt Vanessa'ydı.Sonrası iki çocuk ve 11 yıl...Depp olayı çok basit şekilde anlatsa da biraraya gelmeleri ilk tanışmalarında ancak 4 yıl sonra 1998'te gerçekleşebildi.İlk çocukları Lilly ise çabucak geldi.Johnny onu ''başıma gelen en harika şey''diye tanımlıyor.

Vanessa'nın son single'ı 'Il lya' şarkıcının websitesinde,Johnny Depp klibin yönetmenliğini yaptı.''Klip ev yapımı film tadında' diyor Vanessa.Eski moda stop-motion'ı kendi kelimeleriyle şöyle tanımlıyor :Özgürlük,koşmak,dans etmek,içmek,çılgınlık,insanlar,aşk,yaramazlık,günd üz,gece,bulutlar ;ziller...''daha devam etmesinden korktuğumdan araya giriyorum.Peki Johnny Depp iyi bir yönetmen miydi? ''Çok iyiydi,çok güzel fikirleri var.Yüzüm kamerada,şarkı söylüyorum,sonra bir anda bunu bulutların süzüldüğü bir filme aktarma fikri aklına geliyor.Herşeyde,detaylar hakkında öyle ince fikirleri var ki izlediğinizde hepsini hissediyorsunuz.''

Kısacık bir sahnede,ikisi bir kilisenin önünde eski moda evlilik şapkaları ve paltolarıyla görülüyorlar. 11 yıl boyunca herkese ilişkilerini resmiyete dökmek için bir kağıt parçasına ihtiyaç duymadıklarını söyledikten sonra sonunda evlenmeye mi karar verdiler?''Şunu söyleyebilirim ki o sahne nikah çanlarına falan işaret etmiyor.''
O sahneyi çekmek biraz tuhaf olmalı?...''Hayır , gerçekten çok eğlenceliydi.''

Johnny Depp ,onun son single'nın klibini yönettiyse Vanessa da aktörün son projesi Tim Burton'ın Alice In Wonderland filmine birşeyler katarak geri ödeme yaptı mı? ''Hayır-elbette dişlerimi çalmış olmasının dışında!'' dişlerindeki boşluğu gösterek gülümsüyor.''Orada Mad Hatter'ı oynamaya çalışıyorsa neden o tuhaf yüz,kocaman yeşil gözler ve dişlerindeki boşlukla tıpkı benim gibi görünüyor?'' Kahkahaları biraz durulduktan sonra devam ediyor ''Şaka yapıyorum.Benim yardımıma ihtiyacı yok.İsterse,bazen ona replikleri konusunda yardım ediyorum ama 'Johnny,repliklerini çalışma vakti!''diye ısrar etmiyorum'

İkisinin de boş vakitleri yok.Bu sıkı programla ayrılarken Johnny ile iletişimi kaybetmemeyi nasıl başarıyor?Skype'la mı? ''Çok sık telefonlaşıyoruz.Skype iyi.Ama sürekli kullanmak istemem.Telefona takılıp kalmak yeterince kötü,bir görüntüye takılıp kalmak hiç istemem.''Gerçekten Hollywood'taki en mutlu ilişkilerden birine sahiplermiş gibi görünüyor.Cherie Blair bir keresinde evliliğinin sırrının araya mesafe koymak olduğunu söylemişti.Kocasının onu,bacaklarını tıraş ederken görmesine hiç izin vermemiş.Vanessa ise o kadar iffet düşkünü değil.''Sana söylüyorum,Johnny beni bacaklarımı tıraşlarken gördü.Görmediği şeyler var ama bunu görmesi beni rahatsız etmiyor.Aslında gayet hoş bir şey.!''

Profile  

PostPosted: Mon Dec 21, 2009 2:12 pm 

Mary Steenbrgen röportajı,Johnny Depp hakkında

Aralık 16 2009

En gurur duyduğun rolün hangisi?

Steenburgen:''Yaptığım en mükemmel filmlerden biri Melvin and Howard filmiydi.Ve Jack Nicholsan beni ''Going South'' filmine seçerek kariyerimi başlattığından bu film de benim için hep özel olacak.Ve,Tanrım, What's Eating Gilbert Grape filminde oynamaktan çok keyif aldım.Kim Johnny Depp'i tüm gün boyunca öpmek istemez?''

Profile  

PostPosted: Tue Dec 22, 2009 10:32 pm 

NOVA ISSUE 1 HAZİRAN 2000 VANESSA PARADİS RÖPORTAJI

''Psikiyatristin sandalyesinde'' Dr.Stuart Fischoff PhD, California
Image

Kendini en yalnız hissettiğin zaman hangisi?
Lilly-Rose ve Johnny yanımda değilken.Sanki bir parçam eksik gibi geliyor.

Peki onlar hayatına girmeden önce?
Sanırım her zaman yalnız hissediyordum.

Kendini en güçlü hissettiğin zaman?
Hep aynı cevabı veriyor gibi olacağım...Johnny ve Lilly yanımdayken.

Bu çizimi sen mi yaptın?(Üstteki çizimden bahsediyor)
Ben yaptım.Özür dilerim.

Ben çok etkileyici olduğunu düşünüyorum.Çizim yapar mısın?
Kendimin çizimlerini pek yapmam ama sevgiliminkilerini yapıyorum.Aslında bu çizimi çok hızlı yaptım,bir resim ya da fotoğraf olmadan öylesine bir kalemle.

Tamam,şimdi psikolojist kimliğime bürünüyorum.
Evet...Bu anın geleceğini biliyordum.

Bu nasıl bir çizim böyle.Gözlerin kocaman,yüzünde bir durgunluk hatta sertlik var.Çok eğlenceli birisin ve sürekli gülümsüyorsun.Hyatında bir sürü mükemmel şey var,sana zevk veren ama bunlar bu çizime hiç yansımamış.

Bence o çizimi nerede ve nasıl yaptığımı bilerek analiz etmelisin.Gece 11 civarında yaptım o çizimi,uykuya yattığım saatlerde çünkü sabahları kızımla beraber erken kalkıyorum.Bu yüzden yorgun ve yalnızdım.Kızım uyuyordu,sevgilim şehirde çalışıyordu.Sanırım bu yüzden..

Yani o anı yansıttın.

Evet,o an aynaya falan bakmadım yani nasıl göründüğüme falan kendimi hissettiğim gibi çizdim.

Beden çizmemişsin.
Bence yüz,daha çok şey anlatır.Yüz,eller ve ayaklar.

Ayaklarınla ilgili anlatmak istediğin birşey var mı?
Ayaklarım iyi durumda.Çünkü sevgilim onları beğeniyor.(Johnny'de bir ayak fetişi var daha önce de okumuştum.)

''Feminizm'' konusunda ne düşünüyorsun?
Sevgilimin kadınıyım.

Bu cümleye istisna bazı insanlar var.
Belkide 50li yıllarda doğsaydım farklı konuşurdum ama kadınların oy kullanmaya,fikirlerini belirtmeye haklarının olduğu,onlara insan muhamelesi yapıldığı dönemde doğdum.Eşinden dayak yiyen ya da şiddet gören kadınlar adına konuşamam elbette.Ama Johnny için bir şeyler yapmayı seviyorum.Kadınsı şeyler.Ona ait olduğumu hissetmeye bayılıyorum.Ne kadar güçlü ne kadar zor olsam da onun kollarında kendimi savunmasız hissetmeyi çok seviyorum.Kendimi ondan aşağı bir varlıkmış gibi hissetmiyorum.Çünkü o kadar güzel muhamele görüyorum ki..Belki hakettiğimden de güzel.Kesinlikle öyle.Ona en iyisini vermek istiyorum.Ve bu durumda kadın olmanın benim için bir sakıncası yok.

Her röporatajında sana Johnny Depp hakkında soruyorlar.
Beni rahatsız etmiyor.Burada Fransa'da olduğundan daha sık oluyor çünkü burada ünlü değilim.Kariyer peşinde koşmuyorum.

Aranızda problem yok?
Hayır,daha çok program yapmakta problem yaşıyoruz.Kim kimi takip edecek..Çünkü uzun süre uzak kalamıyoruz.İyi bir organizasyon gerekiyor.

Bu röportaj senin hakkında.

Evet ama o benim içimde.Onun hakkında konuşmadan benim hakkımda konuşabileceğimizi sanmıyorum.Benim sorunum bazen çok az bazen çok fazla konuşmam.Ama ilişkimizi korumak,onu korumak istiyorum.

Kızının soyadı ne?
Depp.Kızının ve sevgilinin aynı soyadını taşıyıp senin taşımaman hoş bir duygu değil ama şu anki ilişkim daha önceki deneyimlerimden çok farklı olduğunda evlilik gözümde sadece küçük bir detay.Soyadı konusunda sorun yaşamıyorum henüz.

Ailen duruma nasıl tepki verdi?
Johnny ile onlara hamile olduğumu söylediğim gün tanıştılar.Çok komikti.

''Selam anne,baba.Bu Johnny.Bu arada ben hamileyim''falan mı dedin?:img-hyste
Hayır,Johnny ben aileme durumu açıkladıktan birkaç saat sonra geldi.

Ailen çocuk doğurmadan önce evlenmeni mi tercih ederdi?
Annem modern görüşlü aileden geliyor.Evlilik konusunda pek üstüme varmaz.Ama birgün evlenirsem mutlu olacağını biliyorum.Aynı zamanda espritüeldir.Durumu öğrenince içini çekip ''Bu elbiseyi sandığa kaldırayım bari''dedi.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
''O benim beyaz atlı prensim.En iyi dostum.İstediğim herşey.Hayalini kurduğum herşey.İhtiyacım olan herşey.Hiçkimse bizim gibi sevemezmiş gibi hissediyorum''Vanessa Paradis

Image

Resmin üstündeki yazı Vanessanın:
''Johnny,Le Tout de ma vie''
''Johnny,tüm hayatım''

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC