Login | Register

All times are UTC

It is currently Sun Nov 29, 2009 4:58 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ] 
Author Message
 Post subject: Karayip Korsanları 4 - On Stranger Tides (2011)
PostPosted: Tue Mar 04, 2008 7:33 pm 
Aktif Üye
Aktif Üye

Image
Dördüncü Karayip Korsanları 2011'de

Disney'in uğurlu yılı 2008 olmayabilir ama ünlü yapım şirketi için 2011 hayli yoğun geçecek. Birçok önemli projesini bu yıla saklayan Disney'in en karlı yatırımlarından biri olan Karayip Korsanları'nın dördüncü bölümü de 2011'de vizyona çıkarılacak.

Filmle ilgili çıkan söylentiler arasında serinin dördüncü bölümünün diğer Karayip Korsanları'nın temasından uzaklaştığı da yer alıyor. Konu ve karakterlerde görülen bu farklılaşmanın en önemli nedeninin bütçedeki azalma olduğu söyleniyor. Johnny Depp'in geçtiğimiz günlerde Jack Sparrow'u canlandırmak üzere anlaştığı dördüncü Karayip Korsanları ve ardındaki soruların cevabı için üç yıl daha beklememiz gerekecek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 05, 2008 5:29 pm 
Paylaşımcı üYe
Paylaşımcı üYe

doğru mudur ki 4ü çekilir mi?ben pek sannmıyodum ama çekilirse de süper olur:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 05, 2008 6:19 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

yuhh 2011 fazla uzn yha bn 2009 die dumuştum çnkkü senaryo hzr sadece deppi ikna çabasndalardı??

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 07, 2008 7:10 pm 
Paylaşımcı üYe
Paylaşımcı üYe

bn 4ün çıkacağına ihtimal vermediimden zamanını farketmemiştim bile!ewt 2011 çok geçç:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 07, 2008 8:17 pm 
Aktif Üye
Aktif Üye

bıneyr wrote:
yuhh 2011 fazla uzn yha bn 2009 die dumuştum çnkkü senaryo hzr sadece deppi ikna çabasndalardı??

hyr johnny ikna etmek diilmiş olay.... bütceden dolayı ama 2011 çok geç uff :cry: :( :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 07, 2008 8:18 pm 
Aktif Üye
Aktif Üye

selinn_depp wrote:
doğru mudur ki 4ü çekilir mi?ben pek sannmıyodum ama çekilirse de süper olur:D

çıkıcakmış ama en azından hiç çıkmasından ii dir :? :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 26, 2008 8:45 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

inş..çekilir ya onu filme görmek gerçekten çok heyecan verici olur tekradan

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 12:44 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

2011 çok geç ya

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 24, 2008 10:25 am 
Paylaşımcı üYe
Paylaşımcı üYe

2011 çookk geçç.. :cry: :cry: ama olsun johnny depp için beklerim..

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 10, 2008 5:30 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

Off çok geç yaa... Nasıl bekliycem o kadarr:(:(:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 10:17 am 
<marquee> johnny depp</marquee>

Go Johnny Go Go Go, Johnny B. Goode

Yazar :Sinemaestro

07. 10 .2008

Image

Flaş! Flaş! Flaş! Gönüllerimizin kahramanı Johnny Depp, gişelere sağladığı başarının ardından, sinema tarihine adını "en çok kazanan oyuncu" olarak yazdırmaya hazırlanıyor.

Karayip Korsanları serisinin 4. bölümünün duyurulmasının ardından, Depp'in bu filmde rol almak için alacağı ücret konuşulmaya başlandı ve The Daily Mail'in söylediğine göre Depp bu filmden 32 milyon sterlin, yani tam 56 milyon dolar kazanacak! Bundan önce rekor 50 milyon dolarlık Angels & Demons anlaşması ile Tom Hanks'te, daha önce de devam filmi başına 20 milyon dolar + gişeden %15 pay ile Keanu Reeves ve Matrix serisindeydi (Reeves bu filmlerden 194 milyon dolar kazandı).

Keira Knightley ve Orlando Bloom'un -çok şükür ki- rol almayacakları açıklanan devam filminde Depp'e kimlerin eşlik edeceği henüz resmiyet kazanmadı. Karayip Korsanları serisi dünya çapında 2.68 milyar dolar hasılat bırakmış, Johnny Depp ismini sağır sultanın bile duymasını sağlamıştı. Pirates of the Caribbean 4, 2011 yılında vizyona girecek.

kaynak : sinemaestro

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 3:17 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

ben 4.nün geleceğinden umutluydum ama chok gech geleceğini bilmiodum

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 10:34 am 

JOHNNY DEPP ALİCE İN WONDERLAND,DARK SHADOWS VE PİRATES OF THE CARİBBEAN 4 HAKKINDA KONUŞUYOR

by Steve 'Frosty' Weintraub

22 haziran 2009

Collider için neredeyse 4 yıldır çalışıyorum bu zaman içinde bir sürü Hollywood starı ile röportaj yapmıştım ama Johnny Depp bunlardan biri değildi.Bugün bu fırsatı yakaladım.Omelete deki ortaklarımızın beni konferansa davet etmesiyle Johnny Depp e birkaç soru sorabildim.
Johnny Depp in Los Angeles ta olma nedeni Toplum Düşmanları filmi.Bu filmde John Dillinger karakterini oynuyor ve konferans boyunca bu rolü oynamayı neden kabul ettiği ve rol için ne gibi araştırmalar yaptığı konusunda uzun uzun konuştu.Konferansın tamamı ve ses kayıtları daha sonra yayınlanacak ama ben şu an için aktörün yeni projeleri hakkında söylediklerine odaklanmak istiyorum.
Karayip Korsanları hakkında ''Şu anda filme uygun bir senaryo yazılmaya çalışınılıyor.Eğer bunu başarabilirsek proje gerçekleşecek.''

Dark Shadows hakkında sorduğumda ise hevesi gözlerinden okunuyordu. ''Dark Shadows filmi olacak.Tim şu anda Alice Harikalar Diyarında filmi üstünde çalışıyor ve bu biraz zaman alacak.Ordaki işi bitince ve senaryo da hazır olunca-ki hazır olmak üzere sanırım önümüzdeki yıl çekimlere başlanacak.Bu çok heyecan verici.Hayatım boyunca hayalini kurduğum bir şey.Dark Shadows u çocukken çok severdim.Barnabas Collins hayranıydım.Elimde onun resimleriyle beş altı yaşında çekilmiş fotoğraflarım var.Bu proje için çok heyecanlıyım.''

Alice Harikalar Diyarında için ne gibi bir araştırma yaptın?Sadece hikayeden mi yararlandın yoksa farklı şeyler de ekledin mi?

Hikaye temeli oluşturdu.Hikayede bazı gizemler,ipuçları vardı bunlar da benim yorumuma açık şeylerdi.Mesela karakterin ''M harfiyle yapılan başlangıcı araştırıyorum'' dediği bir yer vardı.Bu sözün altında yatanı biraz araştırınca bir şapkacıdan bahsettiğinizin farkına varıyorsunuz.Biraz tarihi araştırma yaptığınızda ''şapkacı kadar çılgın'' diye bir terimin kullanıldığına rastlıyorsunuz.Böylece M harfinin ne anlama geldiğini ve neden çıldırdıklarını buldum.O anda bu karakterin nasıl görünmesi gerektiğini anladım.Bir kaç küçük suluboya çizimi yaptım ve bunları Tim e gösterdim.O da kendi çizimlerini yapmıştı ve çizimlerimizin birbirinden neredeyse hiç farkı yoktu.Çok fazla renk ve parlaklık vardı.

Tim ile olan ilişkini özel kılan nedir?Sana aktör olarak istediğini yapabilme özgürlüğünü sunması mı?

En özel olan şey bana 7 projesinde yer vermesi.En muhteşem şey bu.8 inci ve 9 uncuyu iple çekiyorum.Biz konuşmasak da birbirimizi anlayabiliyoruz,çok güçlü bir iletişimimiz var.Tim benim oynadığım bir sahneyi yönetirken ya da sette bir karakter hakkında tartışıyorken diğer insanların çoğu şaşkına dönüyor.Ne konuştuğumuzu bilmiyorlar.Bir keresinde Tim ve benim 10 dakika boyunca tartışmamızı dinlemiş olan bir adam yanıma geldi ve ''Söylediklerinizin tek kelimesini bile anlamadım '' dedi.Aynı zaman da Tim i seviyorum.

çeviri:johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 26, 2009 9:11 am 
Yeni üYe
Yeni üYe

johnny depp hariklar yaratacak ve yine bize filmi izlerken zevk verecek harika bir oyuncu ve insan

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 01, 2009 9:53 pm 

KARAYİP KORSANLARI 4 YÖNETMENİNİ BULMUŞ OLABİLİR

Image

Henüz hiçbir bilgi doğrulanmasa da,Variety’nin bildirdiğine göre ‘’Chicago’’nun yönetmeni Rob Marshall Karayip Korsanlarının dördüncü filmi için imza atmanın eşiğinde.Önümüzdeki yılın nisanında çekimlerine başlanması planlanan proje için bu,yapılan ciddi görüşmelerden biri.
Variety’nin dediğine göre Disney’in mega prodüktörü Jerry Bruckheimer geçtiğmiz birkaç hafta içinde birçok yönetmenle görüştü.Görünüşe bakılırsa şirket Johnny Depp’in Kaptan Jack Sparrow olarak dönüş yapacağı serinin dördüncü filminin çekimlerinin,yine Johnny Depp’in rol alacağı Lone Ranger filmi için çalışmalara başlanmadan önce bitirebilmek amacıyla görüşmelerini hızlandırıyor.
Kaynaklardan bildirildiğine göre Rob Marshall’ın başarılı korsan serisinin yeni filmi için dümene geçmesi çok muhtemel.Yine kaynakların haberine göre stüdyo filmdeki yeni karakterleri canlandıracak oyuncular içinde çalışmalara başlamış.
Diğer üç filmin yönetmenliğini Gore Verbinski yapmıştı fakat geçen nisan ayında yönetmen artık korsan serisini yönetmek istemediğini açıkladı.Bunun yerine video oyunundan uyarlama olacak olan Bioshock filminin yönetmenliğini yapacak.
Eğer Marshall projeyi kabul ederse bu onun için kesinlikle değişik türden bir iş olacak.2004yılında ‘’Chicago’’ adlı müzikali yöneterek tiyatrik temalı yönetmenlik yapmıştı ve Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz ,Nicole Kidman gibi yıldızlarla çalıştığı son projesi Nine’ı yeni tamamladı.Bu filmin Kasımın sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor.
Marshall’ın yönettiği projeler tür olarak Korsanlardan çok farklı.Milyar dolarlar kazandırmış bir seriye sonradan dahil olmak da kolay bir iş olmayacak.
Marshall ve Korsanlar ilk bakışta cazip gelmeyebilir ama stüdyonun yavaşlayıp karmaşık hale gelen seri filmlerine yeni ve değişik bir hava katabilmek için farklı seçenekleri de düşündüğünü görmek iç rahatlatıcı.
Marshall’ın imza atıp atmayacağını öğrenmek için Screen Rant’ı takip edin.
Bu arada siz Rob ‘’Chicago’’ Marshall’ın korsanların dördüncüsünü yönetmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Karayip Korsanları 4 muhtemelen gelecek nisan ve mayıs aylarında çekilecek ve 2011 de gösterime girmesi planlanıyor.

Profile  

Post subject: Re: Karayip Korsanları 4. Geliyor.. 2011
PostPosted: Fri Sep 11, 2009 9:18 pm 

Disney Announces 'Pirates of the Caribbean 4' Date, Title!

by Kevin Kelly Sep 11th 2009

Filed under: Disney, Fandom, Johnny Depp

Image

At Disney's D23 they kept the movie surprises coming for nearly two hours, announcing a slew of new information about their upcoming slate of films for the next couple of years, and they trotted out John Travolta, Robert Zemeckis, Jerry Bruckheimer, Nic Cage, Miley Cyrus, and ... Johnny Depp in full costume as Jack Sparrow. Yes, we're not kidding, and boy do I hate the "no cameras in the arena" rule that Disney busted on us. Of all the things to miss a photo of.

So yes, Pirates 4 is coming out in Summer 2011. That's probably the biggest news. What else did they announce? Check it out below ...

** Disney's Pirates 4 will be called Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, and will be released in Summer 2011. Depp came out as Jack Sparrow, and asked if anyone had seen a talking frog. Well, stranger things have happened.

** Depp will also be back at Disney at Tonto in The Lone Ranger, which we already knew. But hey folks, more Depp.

Disney'in gelecek filmlerini tanıtımını yaptığı D23 programında Johnny kaptan Jack kostümüyle sahneye çıkmış.Disney'in içeri kamera sokulmaması kuralı yüzünden resim çekilememiş

Veeeeeeee asıl bomba film 2011 yılının yazında gösterime giriyormuş.Düşündüğümüzden çok daha yakın
Filmin adı Karayip Korsanları:Yabancı Akıntılarda.Johny sahneye Jack kostümüyle gelip ordakilere hiç konuşan bir kurbağa görüp görmediklerini sormuş.Daha da garip şeyler olduğunu söylüyorlar.

Depp ayrıca Lone Ranger film tanıtımı için de orda olacakmış.

Profile  

PostPosted: Sat Sep 12, 2009 4:23 pm 

Title for Pirates of the Caribbean 4 hints at story

By David Bentley on Sep 12, 2009

Image

DISNEY has been giving previews of its upcoming releases at the company's D23 Expo in California.

Among the activities at the Anaheim Convention Centre was the arrival of Johnny Depp in full Captain Jack Sparrow costume.

Depp took to the stage to announce the title and release date of the fourth instalment in the Pirates franchise.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides is its name, and we can expect to see it in summer 2011.

The film was earlier said to be about Sparrow meeting up with Captain Hector Barbossa (Geoffrey Rush) in the newly founded New Orleans and embark on a quest for the Fountain of Youth.

This appears to be true, as On Stranger Tides is the name of a 1988 Tim Powers' seafaring novel in which a main character (also called Jack) travels with pirates to an island to find that mythical wellspring. It seems Disney bought the rights to the novel to draw upon its plot.

Pirates 4 will be directed by Rob Marshall after Gore Verbinksi, who helmed the three previous movies, stepped down to take on other projects.

" karayip korsanlarının yeni filminin ismi bir hikayeden esinlenilmiş.
1988 tarihli Tim Robbins'in Stranger Tides kitabında Jack isimli bir karakterin, korsanlarla esrarengiz bir kaynağı bulmak için bir adaya yaptığı seyahati anlatıyormuş.
Söylenildiğine göre yeni filmde de Jack ve Barbossa gençlik pınarını bulmak için birleşip maceraya atılıyorlarmış.Konudaki benzerlik nedeniyle Disney,yazardan izin almış.
Yönetmen Rob Marshall olacakmış. "

Profile  

PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:45 pm 

Johnny at Disney's D23 Expo & P4:On Stranger Tides

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:48 pm 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: Sat Sep 12, 2009 6:52 pm 

Image

Image

Image

Image

Profile  

Post subject: Re: Karayip Korsanları 4 - On Stranger Tides (2011)
PostPosted: Sun Sep 13, 2009 5:18 pm 

September 11th, 2009

Johnny at the Disney D23 Expo in Anaheim on September 11th, 2009

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: Sun Sep 13, 2009 5:19 pm 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image Image

Image

Profile  

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 9:07 am 

SERİNİN YENİ FİLMİ İÇİN ROMAN İSTİKAMETİ

14 eylül 2009

kaynak:Variety

Geçen haftanın sonunda Johnny Depp,baştan aşağı Jack Sparrow kılığında,resmi olarak 2011’de gösterime girecek dördüncü Karayip Korsanları filminin duyurusunda yardımcı olmak için Disney D23’e yelken açtı.Filmin ismi de açıklandı:On Stranger Tides.

Tüm bu söylenenlerle,aniden,sanki sihirli bir şekilde,Korsanların dördüncü filmi önceden düşündüğümüzden çok daha çekici bir hal aldı,çünkü On Stranger Tides,çok mükemmel,Locus ödülünü kazanmış,Tim Powers tarafından yazılmış bir roman.Bu yüzden kitabın konusunun korsan seri filmlerine uydurulmak için değiştirildiğini düşünüyoruz.

Kitabın ilk basımı 1988 yılına ait,romanın baş kahramanı kuklacılıktan muhasebeciliğe geçmiş John Chandagnac,daha sonra Jack Shandy oluyor.Alçak amcasıyla kaçamak bir aile meselesi hakkında konuşmak için çıktığı yolculukta korsanlar tarafından yolu kesiliyor ve sonunda kendini mürettebatın kaptanı olarak buluyor.

Daha sonra voodoları,zombileri,tek kollu bir Oxbridge profesörünü,birkaç tane gerçekten yaşamış karakteri mesela Bahama Valisi Woodes Rogers,İspanyol araştırmacı Juan Ponce de Leon,ve hepsinden iyisi korsan Edward ‘’Karasakal’’Thatch’ı içeren bir grupla Gençlik Pınarı arayışı başlıyor.

Son filmin bitiminde hatırlayacağınız gibi Kaptan Jack’i Gençlik Pınarı’nın peşine düşmüşken bırakmıştık.Powers’ın romanı,Shandy karakterini Sparrow ile değiştirmek için(elbette plan buysa) bazı değişikliklere ihtiyaç duyuyor.Ama kitabın geri kalanı POTC efsanesine zorlanmadan uydurulmak için gayet müsait.(Kaybolup gitmesini isteyeceğiniz bir kadın karakter bile var.)

Maalesef,İngiltere’de bu kitap artık basılmıyor ve eğer dersine çalışmak istiyorsan ikinci bir bir kopyasını bulmalısın ya da Amerika’dan gayet pahalı ,kısa-basım bir kopyasını almalısın.Ya da Powers’ın, Philip K Dick ödülünü alan veGollancz' Fantasy Masterworks serisinde kolayca ulaşabileceğin önceki romanı The Anubis Gates’i deneyebilirsin.Çünkü bir şekilde On Stranger Tides’ın uzun süre basıma verilebileceğinden şüpheliyiz.

Owen Williams

Profile  

PostPosted: Sat Sep 19, 2009 2:41 pm 

Johnny Depp,Dick Cook'un ayrılışı nedeniyle ''şok geçirdiğini ve çok üzgün olduğunu''söyledi

September 18, 2009

Karayip Korsanları'nın büyük yıldızı Johnny Depp,dünyadaki en tatlı adam,bir centilmen olarak nitelediği Dick Cook'un ayrılışı nedeniyle ''şok geçirdiğini ve çok üzgün olduğunu''söyledi

Cook'un ayrılışıyla çekilecek dötdüncü film için hevesinin kırıldığını söyleyen Depp ''Sanki tüm şehir şok geçirmiş gibi''dedi Londra'dan yapılan bir telefon röportajında.Cook'un kendisini haberi vermek için birkaç saat önce aradığını söyledi.

''İnanılmaz kibar bir adam bu yüzden haberi kendi vermek istedi.Başkasından duymadan ya da okumadan önce benden duymanı isterim.Bugün benim son günümdü dedi.Bana nedenini söylemedi.''

''Bunu hiç beklemiyordum.Hiçbir sebep yoktu.''

Aktör,Disney ile çalışma kararını Cook için aldığını söyledi.Cook,Depp'i animasyonlarda seslendirmeler de dahil olmak üzere bir sürü projeye bağlamaya çalışıyordu ve birgün ofisinde,stüdyo şefi Johnny'nin ilgisini çeken teklifi yaptı.
''Karayip Korsanları diye film çekmek istiyoruz demişti.Hemen kabul etmiştim,senaryo ortada bile yoktu.''

Depp,filme dahil olma nedenlerinden birinin Cook'a olan güveni olduğunu söyledi.

''Çok güvenilir biri.Stüdyolarda böyle insanlara fazla rastlamıyorsun.Ender bir insan.''

''İlk filmde işler iyi gitmediğinde,diğerleri benim karakteri yorumlayışımdan memnun değilken,Dick yanımdaydı.Bana güvendi.''diye açıklıyor Depp,ağzına doldurduğu altın dişlere ve saçına bağladığı, bir korsan kadar Rolling Stones gitaristi Keith Richards'ı da hatırlatan şeylere gönderme yaparak.

Stüdyodaki diğer insanlar ''beden dilime karşı çıkarken'' Dick beni destekledi.

Planlanan dördüncü film için ,Depp,senaryonun kalitesine bağlı bir anlaşması olduğunu ama şu anda projeye olan tutkusunun,Cook'un artık orda olmayacağı haberi nedeniyle azaldığını söyledi.

''Şu anda hevesim kırılmış durumda.Tüm proje o ofiste doğmuştu.''dedi.

Cook ile birgün yine çalışacağından emin olduğunu söyledi.

'Biryerlerde olacak ve onunla çalışmak için hep can atıyor olacağım.Dick'i bu çıldırmış sistem içinden bir dost olarak görüyorum.Onu anlıyorum ve o da beni anlıyor.''

-- Claudia Eller

Profile  

PostPosted: Fri Nov 20, 2009 7:04 pm 

ROB MARSHALL’IN 4. FİLMİ YÖNETECEĞİ KESİNLEŞTİ

Temmuz ayınını sonunda korsanların dördüncü filmi için yönetmen bulunmuş olabileceğini ve bu kişinin Rob Marshall olduğunu bildirmiştik.O zamandan beri filmin ismini,ne hakkında olacağını,bir kitaptan esinlenildiğini ve hatta Johnny Depp’in geri dönmeyebilceğini-Disney onu en azından 4. filmde izleyeceğimizin sözünü verse de-öğrendik.
Şimdi de Karayip Korsanları 4 ‘ü Rob Marshall’ın yöneteceği haberini aldık.Rob Marshall,sıradaki projesinin ne olacağı sorusunu cevapladı.İşte verdiği cevap:
‘’Biliyorsunuz bana böyle bir teklif geldi ve bunu yapacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama sonra ‘Neden olmasın?’ dedim,Karayip Korsanları’nı yöneteceğim.’’
Yazın dedikodular ulaşmış olsa da Marshall tarafından haberin doğrulandığını bilmek güzel.Herşeyin üstüne siz Kaptan Jack Sparrow ve Depp hayranlarını ilgilendirecek diğer küçük bir bilgi,Marshall Depp ile ‘’mükemmel bir buluşma yaptıklarını ve ikisinin de beraber çalışacakları için çok heyecanlı oldukları’’nı söyledi

Karayip Korsanları 4, konusunu gençlik pınarının aranmasından alan Tim Powers’ın 22 yıllık ‘Stranger Tides’’ üzerine kurulacak.Bir korsan filmi senaryosu oluşturmak için çok uygun bir şey ve Keira Knightley ,Orlando Bloom büyük ihtimalle dönmeyeceğinden hikayenin bana göre serinin en iyi karakterleri olan Kaptan Jack Sparrow ve Kaptan Barbosa üzerine yoğunlaşması muhtemel.

Marshall için ise,mükemmel bir seçim olduğunu söyleyerek yalan söylemeyeceğim.Gore Verbinski’nin ayrılışının ardından aklıma ilk gelecek isim o olmazdı.Tiyatrik yönetmenliği 2002’de yönettiği iki Oskarlı ‘’Chicago’’filmine dayanıyor ve sergilenmesine az kalan diğer bir projesi Daniel-Day Lewis,Penelope Cruz ve Nicole Kidman’ın oynadığı ‘’Nine’’(yine bir müzikal).Bu iki filmde de saklı hazineler ya da sarhoş korsanlardan eser yok.

Yine de Disney’in kalıpların dışına çıkıp ilk anda akla gelmeyecek bir ismi seçmesi (bir ara Steven Spielberg’ü düşündüklerinden eminim olsam da) ferahlatıcı.Umarım Marshall seriye yeni bir şeyler katabilir ve seriyi son iki filmdir içine düştüğü kafakarıştırıcı çukurdan çıkarmayı başarabilir.

Kaynak AICN

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ] 

All times are UTC