Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 3:11 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Esquire dergisinin 2000 tarihli röportajından....
PostPosted: Fri Aug 28, 2009 10:01 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>
<marquee> johnny depp</marquee>

Esquire dergisinin 2000 tarihli röportajından alıntı....

Image

Johnny Depp bir centilmen ve kibar bir adam.Ama öfkeli bir tarafı da var.

Bu yönü magazin dergileri tarafından başarılı şekilde belgelendi.Depp otel odasını dağıttı,Depp gazetecilere saldırdı.Hakkında ilk haberi,kontrolünü kaybedip New York Mark Oteli’nin odasını dağıttığında okuduk.Paparazziler,elinde kelepçeler ve başında yeşil bir şapkayla dışarı çıkarılan aktörün fotoğraflarını çekmişlerdi.’’Annemi endişelendiren şey o şapkaydı.Bana ,nasıl giyilineceği konusunda bundan daha iyi eğitim verdiğini düşünüyordu.’’diyor Depp.İkinci olay Johnny Londra,Mirabelle’de arkadaşları ve Vanessa ile akşam yemeğinde hamileliği kutlarken yaşandı.Restoranın dışında paparazziler bekliyordu.Johnny iyi bir gününde değildi bu yüzden masadan kalkıp onlardan,gayet kibarca,onu ve arkadaşlarını rahat bırakmalarını rica etti.İtiraz ettiklerinde Johnny bir odun parçasının kaptığı gibi bir gazetecinin eline geçirdi ve onları fotoğrafını çekmeye davet etti.Gözlerindeki öfkeyi görünce geri çekildiler ve sonra polisi çağırdılar.Sonunda Johnny kelepçeler içindeydi,onlar da fotoğrafını çekmişlerdi.

Asıl bilmek istediğim şey,o iki adım büyüklüğünde odun parçasını nerden buldun?

Mükemmel bir durum,diyor Johnny.Orada paparazzileri uzaklaşatırmaya çalışıyor ve orada eski bir kapı…Üzerinde de bir odun parçası! ‘’Gerçekten eğlenceliydi,polisler,odun,gazetecileri caddenin aşağısına kovalamak-hatta hapse gitmek bile.Polisler bana çok iyi davrandı,gerçekten birer centilmendiler.Parmak izimi falan aldılar sonra beni hapse attılar.Yan koğuşta çığlık atan bir kadın vardı,sarhoş ya da deliydi.Birkaç dakika sonra bir polis geldi ve ‘’Korkunç değil mi?’’dedi.Ben de olması gerektiği gibi dedim.Sonra beni başka koğuşa koydular çünkü çığlıkların beni sinirlendireceğini düşünmüşlerdi.
Johnny sabah 6’da serbest bırakıldığında onu başka kapıdan çıkardılar böylece basın tekrar resim çekemedi.

Johnny’nin ise sorduğu tek bir şey vardı ‘’O odun parçasını geri alabilir miyim lütfen?’’

‘’Onun hiç kontrolünü kaybettiğini görmedim ama sonuçlarını gördüm’’diyor Terry Gilliam.’’Kırık kapılar ,eşyalar.Trailer’ının biraz dağıldığını gördüm.Çok ilginç çünkü o bir centilmen ve çok düşünceli ama çok da zeki.Eğer insanlar ondan yararlanmak isterse bir eşya parçası falan bulmalılar.Bir insana asla zarar veremez,hıncını ruhsuz şeylerden alır-mesela paparazziler.’’

‘’Birkaç kere k*çımı ısırdı.’’diyor Mike Newell.(Bu amerika’da bir deyim olsa gerek. )’’Bugüne kadar onu niye sinirlendirdiğimi bilmiyordum.Özel hayatı bir anda altüst olmuştu ,berbat haldeydi.Şaşırtıcı olmasının nedeni,diğer zamanlarda çok tatlı,çalışkan,hassas bir insandır ama bazen öyle bir terör estirir ki nerede olduğunu şaşırırsın.’’

‘’Yaşadığı bu pırıltılı ama hilelerle dolu hayat onda bir şekilde iz bıraktı.O çok güçlü bir karakter ve çok zeki,bu yüzden kendini disiplin etti.Ama bazen dikkat etmediğinde eski zamanlardan kalma bir şey içinden fırlıyor.Aynı zamanda çok doğru bir insan bu yüzden çabucak sakinleşiyor.Ona kırgın kalamıyorsunuz-ben kalmadım.’’

Onu sinirlendiren çok fazla şey yok ama bunlardan biri kesinlikle özel alanına izinsiz girme.Yakın çevresinin söylediğine göre basın onu hiç rahat bırakmıyor ve bazen bu dayanılamayacak seviyeye geliyor.Özellikle Fransa’da.

‘’Magazin dergileri berbat.Fransa’da daha katı kurallar var ama uymuyorlar.’’diyor Johnny.’’Voici adında cidden salak bir dergiyle olay yaşadım.Lily’nin uzaktan çekilmiş bir resmini bastılar.Onları mahkemeye verebilirsin-birkaç kere verdim zaten.Vanessa’da verdi ve her defasında kazandık.Ama bu sefer mahkeme kısmını aşmıştım.Bundan kim sorumluysa bulup onu dövmek,parçalamak istiyordum.’’

‘’Bu yüzden o herifi yakaladım ve ona uzun ve sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorsa nasıl davranması gerektiği hakkında birkaç öğüt verdim.O da sözümü dinledi.Bu kabul edilemez.Bana istediklerini yapabilirler-çoğu dergi yapıyor zaten.Ama benim çocuğumu,benim masum bebeğime yapamazlar.Bu sirkin içine doğmayı o istemedi.’’

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC