Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 2:59 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 19, 2008 6:11 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

bu filmdede johnnynn ayrı bi karzması wardı :))enn yakışıklı bulduum film:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 05, 2008 11:10 am 
<marquee> johnny depp</marquee>

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 21, 2008 8:01 pm 

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 7:38 pm 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 05, 2008 10:48 pm 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 22, 2009 12:31 pm 

FROM HELL - FİLM HAKKINDA

Johnny’nin Sözleri:

*** Tür olarak Sleepy Hollow’a benzeyen bir film ama benim açımdan karakterler birbirinden çok farklı.Bence Abberline Ichabod Crane’i küçümserdi.

*** Karındeşen Jack hikayelerinin çoğunu okudum.From Hell güçlü bir hikaye.Okuduğunuz bir sürü şey sizi şaşırtmıyor çünkü hepsi rivayetler üzerine kurulu.Ama Hughes kardeşler ve Alan Moore’un bakış açısının birarya gelmiş hali…bu Karındeşen Jack konusunda en şaşırtıcı ve önemli teorilerden biriydi.

*** Her zaman karanlık şeylere ilgi duymuşumdur.Okuldayken Frankestein çizimleri yaptığım için başım belaya girmişti.Karın Deşen Jack hakkında bir film,yapmak istediklerimin en başında gelir.Hughes Kardeşlerin yaptıkların işlerin hep hayranı olmuşumdur.Bu yüzden beni From Hell filmi için aradıklarında projenin üstüne atlayıverdim.

*** Bu aksanı kıvırabilmek için taklit ettiğim birkaç adam vardı.Çoğunlukla Keith Richards ve biraz da Pete Townshend.

*** Geçmişe karşı büyük bir sempatim var.Her zaman bir tarih aşığı olmuşumdur,zamanda yolculuk etmek falan istiyordum.Böyle dönem filmleri bana bu imkanı tanıyor.

*** Her tür tehlike ilgimi çeker.Karanlık taraf,aydınlık taraf;negatif,pozitif.Neden bilmiyorum.İnsan davranışları dünyanın en büyüleyici şeyi.

*** Bence filmlerin bir yararı varsa o da insanlara gerçek hayattan birkaç saat kaçma imkanı tanımaları.Ama bu filmin kaçış için isteyecekleri film olduğundan emin değilim.

*** Role uyuşturucu olayını katmak istedim çünkü bir yerde okuduğuma göre o dönem polis müfettişleri,işlerinin doğasından dolayı,alkolik ya da hap bağımlısı insanlarmış.Eğer bunları almazlarsa işlerini yapamıyorlarmış.Bu yüzden Fred Abberline opium bağımlısı olarak oynadım.

*** Ben de bir dönem opium kullandım.Opium çektiğinizde tek istediğiniz şey uzanıp kıpırdamadan yatmaktır.İnsana kendini çok rahatlamış hissettirir bu yüzden çok tehlikelidir.Ve marihuana…dozunu biraz kaçır Van Gough’un neden kulağını kestiğini anlarsın.Bu günlerde içtiğim tek şey kırmızı şarap.Sıkıcı bir adamım.

Diğer Oyuncuların ve yönetmenin Sözleri:

*** Johnny bu role şok edici bir derinlik getirdi.Olayları yansıtma biçimi,replikleri ağzından alsan bile tüm sahneyi sadece yüzüyle oynayabilir.İnanılmaz.İnsanlar onun böyle karanlık rolleri oynayabileceğini biliyor ama o bunun ötesinde karaktere farklı bir boyut getirdi. Allen Hughes

*** Bu adam için cehenneme gidip dönebilirim.İnanın bana gözkamaştıracak kadar yakışıklı bir adam. Anna Richardson

*** Johnny çok Hollywood dışı bir adam.Kulisinin ne kadar geniş olduğu hakkında böbürlenmeyi bırakıp işini doğru düzgün yaptığın İngiliz Tarzı oyunculuğun hayranı. Robbie Coltrane

*** Ulusal Müze’de yapılan çekimde söylendiğine göre Depp ve ekip, tarihin bu kasvetli dönemini yeniden canlandırırken bayağı eğlenmişler.Baştan aşağı dönem kıyafetlerine bürünmüş Depp,yüksek sosyeteden bir grup insanın yanına gidip kendini tanıtıyor,repliğini karıştırınca gülme krizine giriyor sonra da ekip kahkahlara boğuluyor.yönetmen Alan Hughes setteki şakalaşmaların onun için sorun olamadığını aksi taktirde karanlık ortamın oyuncuları da etkisine alabileceğini söylemiş. Chiristopher Heard-‘’Depp’’ adlı kitabından alıntı-

*** Johnny’nin ne kadar cılız olduğu konusu gerçekten çok komik.Tek yediği şey Kentucky Fried Chicken,Mc Donald ve böyle saçma sapan şeyler!Bununla gurur duyuyor.Tişörtünü çıkardığında gördüm ki bir gram fazlalığı yok.38 yaşında ama 25 gibi gösteriyor. Allen Hughes

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC