Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 2:55 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: 1998 de yapılmış bir röportajdan alıntılar
PostPosted: Sun Aug 09, 2009 4:50 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>
<marquee> johnny depp</marquee>

1998 de yapılmış bir röportajdan alıntılar :

Image

***Çocukken Johnny alev püskürtmüş

12 yaşlarındaydım.Ben ve arkadaşım sopanın ucuna bir tişört bağladık ve onu benzine batırıp yaktık.Sonra ben benzini ağzıma döktüm ve Gene Simmons gibi alev püskürttüm.Alevler yüzünden yüzüm ateş aldı,caddeden aşağı suratım alevler içinde koşuyordum.Annemin yüzümdeki yanığı farkedeceği kesindi ben de yalan söyledim.Havaifişek attığımızı ve birinin yüzüme geldiğini söyledim.O da inandı.''Ağzıma benzin koyup kocaman ateşten bir çubuğa üfledim anne.''şeklinde bir açıklama beklemiyordu zaten.Havaifişek hikayesi onun için inanması daha kolay bir şeydi tabii benim de işime geldi.Yaptığım en salakça şeylerden biriydi.En salakça şey değil ama...O kadar çok salaklık yaptım ki.

***Johnny ,okuldayken kızları peşinde koşturan bir delikanlı değilmiş.

Okuduğum lisede değişik sınıflardan çocuklar vardı.Zeki çocuklar,spor yapanlar,dinciler ve serseriler.Ben serseri takımındaydım.Hiçbir kız benimle takılmak istemezdi.Ben biraz...Bilirsiniz tuhaf bir çocuktum.Bruce Lee olmak,SWAT ekibine katılmak falan istiyordum.

***Dövüş taktiklerini Johnny'e annesi vermiş.

Baban dev gibi ,korkunç görünümlü bir adamdı ama dövüş konusunda öğütlerimi hep annemden aldım.Ben çok küçükken bana ''Dinle oğlum.Senden büyük birileriyle kavga edersen,bulabildiğin en büyük sopayı al ve kafalarına geçir.''demişti.Bunu hiç unutmayacağım.Annem dünyadaki en iyi arkadaşlarımdan biri.

***Johnny ateş etmeyi seviyor.

Evde birkaç tüfeğim var her ihtimale karşı bir şey olursa diye.Bazen atış yapmaya gidiyorum.Çölde bira şişelerine ateş ediyorum çünkü güneşte şişeler ısınıyor ve ateş edince küçük bir patlama oluyor.Bu hoşuma gidiyor.Hareketli nesnelere asla ateş etmiyorum ama.Canlı varlıklar hedefimin dışında.Babam yıllardır beni ava çıkmaya ikna etmeye çabalıyor.Ama ben hayvan öldüremem.Bir kaç hayvanın etini yiyorum ama asla bizzat gidip kendim vuramam.

***Johnny için ayaklar göğüslerden daha önemli.

Ayaklar önemli.Çok çok önemli.Öncelikler listesinin en başlarında.İkinci sırada diyebiliyorum.Uzun tırnaklı ayaklar kötüdür.Büyükannemin ayaklarını hatırlyorum.Uzun ve kıvrık ayak tırnakları vardı.Pençe gibi.Korkunç,düşünemiyorum bile.İğrenç bir imaj.Ayaklar çok şey söyler.Eğer bir kız ayaklarına bakmıyorsa başka yerlerde de sorun vardır.

***''Wino Forever'' dövmesi

Dövme yaptırmak acı verici bir şey.Sildirmek daha da çok acıtıyor.Özellikle uyutulmadığınız zaman.Ama buna değer.Acı gelip geçici.Yaptırmama da sildirmeme de değdi.

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC