Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 3:25 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bizimki ilk görüşte aşk! - 24.07.2009
PostPosted: Sat Jul 25, 2009 7:19 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>
<marquee> johnny depp</marquee>

Bizimki ilk görüşte aşk!

24.07.2009

Image

Yıllarca ruh eşini aradığını söyleyen ünlü aktör Johnny Depp, "İlk görüşte aşık oldum" dediği hayat arkadaşı Vanessa Paradis'ye olan büyük aşkını anlattı

Yeni filmi 'Halk Düşmanları'ndaki başarılı performansıyla dikkat çeken ünlü aktör Johnny Depp, 1998 yılında tanıştığı Fransız şarkıcı Vanessa Paradis'yle mutlu bir beraberlik yaşıyor. Hayat arkadaşından iki çocuğu olan ünlü aktör, mutlu ilişkilerini ve nasıl tanıştıklarını In Touch dergisine anlattı. İşte Depp'in anlattıkları:

** Vanessa'yı ilk kez 11 yıl önce Paris'te bir otelin lobisinde gördüm. Onu görür görmez aşık oldum ve hayatımı onunla geçirmek istediğime karar verdim.

** Vanessa'ya ilk görüşte aşık olduğumu söylediğimde herkes hikayemizi masallara benzetiyor.

** O gün sırtı açık bir elbise giymişti, o kadar güzeldi ki, gözlerimi ondan alamıyordum ama o da benim bakışlarımı fark etmiş olacak ki, bana döndü. Göz göze geldiğimiz anda yanına gitmeye karar verdim.

** Ona birlikte bir içki içmeyi teklif ettim, kabul etti. Konuştuğumuz anda başımızın büyük belada olduğunu her ikimiz de anladık (gülüyor).

** İlişkimiz başladıktan kısa süre sonra Vanessa, şu anda 10 yaşında olan kızımız Lily-Rose'a hamile kaldı. Üç yıl sonrada oğlumuz Jack doğdu.

** Şu anda ailece Bahamalar'da teknemizde yaşıyoruz ve evlenmeye hiç niyetimiz yok. Dünyanın en güzel şeyi çocuklarıyla ilgilenen bir anneyi izlemek.

** Vanessa ve çocuklarım benim her güne uyanma ve nefes alma sebebim

kaynak:sabah

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 1:46 pm 
Aktif Üye
Aktif Üye

SENİN GİBİ MASAL KAHRAMANLARINA BENZEYEN BİR ADAMA ANCAK BÖYLE BİR AŞK YAKIŞIR

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC