Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 3:23 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Public Enemies röportajı...
PostPosted: Wed Jul 08, 2009 4:02 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>
<marquee> johnny depp</marquee>

:wink:

***Filminizi izlerken acaba ben nereyi soymak isterdim diye düşündüm.Sanırım Vatikan'ı soyup İsa hakkındaki asıl bilgileri tüm bu efsanelerin aslını öğrenmek isterdim.Siz nereyi soymak isterdiniz?

***Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum!Vatikan'ın duvarları arkasına sızıp İsa hakkında gerçekten ne gibi bilgilere sahip olduklarını,Dante'nin orjinal eserini-biliyorsun ''Dante'nin İnferno''su- öğrenmek güzel olurdu.Bir çok soruya yanıt bulunabilecek bir yer kesinlikle.Hadi gidip Vatikan'I soyalım!!!

***Dillinger'ın dünyanın en aranan suçlusuyken polis merkezine farkedilmeden girdiği sahne...Bu gerçekten olmuş mu?

***Gerçekten olmuş.

***Peki siz dünyanın en çok aranan oyuncusu olarak...

***Gerçekten öyle miyim?(gülüşmeler)

***Evet.Farkedilmeden bir yere gitme imkanın olsaydı nereye giderdin?

***Oh wooow!Bu çok iyi bir soru.Farkedilmeden nereye gitmek isterdim?Disneyland'ın kapılarından içeri çocuklarımla girerdim.Bunu yapardım.Her oyuncakla oynardık,beraber gezerdik,bunu yaşamalarını isterdim.Babaları onlarla gidemiyor...Babaları onlarla giderse işler karışıyor(gülüşmeler)

***Filmde Dillinger tanınmış biri olarak çok rahat

***Aslında benim rahat olduğum kısım film çekilirken,karakteri yaratırken olan kısım.Sonra benim hiçbir zaman anlayamayacağım işin diğer kısmı var-yani bunun da işin bir parçası olduğunu biliyorum,böylece büyük ölçüde dikkat çekmiş oluyorsunuz.Eğer dikkat çekemezseniz işi kaybedersiniz değil mi?Dillinger bence diğerleri gibi topu aldı ve koşmya başladı.Yıllar önce bana olan şeyden çok farklı değil.Topu alıyorsun,gidebildiğin kadar gidiyorsun ta ki biri çıkıp ''Tamam evlat.Vaktin tamam.Yarıştan çekil.''diyene kadar.Dillinger'ın yaptığı şey buydu ama o saatin tiktaklarını hissediyordu.Onun durumu benimkinden daha vahimdi.Çok kısa vaktinin kaldığını biliyordu yapmak istediklerini yapmak için,bu gerçekle huzur içindeydi.Sürekli ilerledi hiç ardına bakmadı.

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC