Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 3:26 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: İYİ BİR SEVGİLİ .... - 2008
PostPosted: Wed Jun 17, 2009 9:36 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>

2008

Image Image Image

Elle dergisi vanessa ile röportaj yapmış.Ordan Johnny ile ilgili kısmın çevirisi

İYİ BİR SEVGİLİ

Vanessa ParadiseHollywood un altın çiftinin bir yarısı.İşte 2 çocuk annesi,evlenmeden nasıl mutlu yaşadıklarını ve Johnny Depp in gizli tutkularını açıklıyor.
10 yıldır bereaber olduğu insan -bir gitarist ve aktör olan Johnny Depp-Paradise in yeni albüm kapağını kendisi çizmiş.''O benim işimle çok ilgileniyor.''diyor Paradise.''Aktör olmadan önce müzisyenmiş zaten.Harika gitar çalıyor,harika bir aktör olduğu da zaten ortada.Zevk sahibive çok farklı fikirleri var.Başkalarına hep ilham veriyor.''
İlişkileri Johnny 1998 de Fransa da film çekerken başlamış.İlk görüşte aşk gibiydi.İlişkimiz başlamadan çok önce tanışmıştık.Ama ikimiz ayrı dünyalardaydık.O Amerika da ben Fransa da.Ortak arkadaşlarımız vardı.4 yıl boyunca birbirimizle ara sıra karşılaştık.Birgün birbirimizi Fransa da bulduk ve ikimizde artık aynı dünyadaydık,özgürdük.İşte o an tam zamanıydı.Artık kaybedecek vakit yoktu.Bundan kaçış yoktu.''
Depp ise durumu şöyle anlatıyor.''Bir şeyler hissedersiniz,nasıl birşey olduğunu anlatamıyorum.Vanessa yı görünce işte öyle hissettim.Onu odanın karşısından gördüm,sadece sırtını ve ''Tanrım neler oluyor bana?'' diye düşündüm.''
Birçok kişi Kate Moss ,Winona Ryder gibi kadınlarla beraber olan Depp in Vanessa tarafından evcilleştirildiğini düşünüyor.
''Evcilleştirmek mi?Ne demek bu?Bir aslanı evcilleştirir gibi mi?Hayır ,hayır.İkimizde birbirimizi etkiledik.''diyor Paradise.Belki de iyi bir sevgili olmamın nedeni onun sevgilisi olmamdır.Belki de başka birinin sevgilisi olsydım işler böyle iyi gitmezdi.Aynısı onun için de geçerli.Anlatması zor ama bu doğal,bariz ve güzel birşey.
Çiftin 2 çocuğu var.Jack 6 Lilly 9 yaşında.Jack korsanlara ilgi duyuyor,Lilly Rose ise Chanel el çantasıyla övünüp duruyor.
Çift şimdiye kadar evlenmedi,öyle bir planları da yok.''Hadi evlenelim romantizmini seviyorum ama zaten ilişkiniz mükemmelse....Demek istediğim başka birinin evli olduğundan çok daha fazla evliyim-2 çocuğumuz var zaten.Belki birgün olur ama olmazsa da dert etmem.Her yaz insanlar evleneceğimize dair haberler yazıyor.Biz bu konuda fazla konuşmuyoruz.Ben ona aidim ve o bunu çok iyi biliyor.

çeviri:johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 12:56 pm 

vanessa paradis in 10 yıl içinde değişik röportajlarından çeviriler (johnny depp hakkında)

VANESSA ANLATIYOR..

*** Beni ilk tanıştığımız o karanlık odada bile etkileyebilmesinden anlamıştım onun aradığım insan olduğunu.Henüz yüzünü bile görmemiştim.Tabii sahip olduğu o yüz tamamen ayrı mesele!!!Aramızda elektrik vardı ,fiziksel birşeydi.El sıkıştık,kapkaranlık bir odadaydık,yalnız değildik ama elimi sıktığı anda varlığını tüm benliğimde hissettim.Kim olduğunu görmemiştim bile.Daha sonra anladım,gördüm.Ama bu uzun zaman önceydi.Sonraları birkaç kez daha karşılaştık.Bence eğer hayatınızın aşkı aynı zamanda sizin en iyi arkadaşınız olursa o insan doğru insandır.Genelde ilk birka yılda tutkunun,aşkın öldüğünü söylerler ama bu doğru değil.Eğer başladığınız andan itibaren birbirinize ''Çok güzelsin.''''seni seviyorum'' dan başka söyleyecek sözünüz yoksa o ilişki yürümez.Biz gerçekten konuştuk ve ilginçti.Konuşmaya devam etmek istedim ,sadece onu seyretmeyi değil.Çünkü o andan ben zaten ona aşık olmaya başlamıştım.Eğer sevgilinle en iyi arkadaşınla eğlenebildiğin kadar eğlenebiliyorsan tamamdır.Altın ilişkinin sırrı bu bence.

*** O bana ait.Bundan hiç korkum yok.Hayatta hiçbir şeyden amin olamazsınız ama başınıza birşey gelecekse eğer ondan korkmak hiç bir işe yaramaz.Korku hiç bir şeyi engellemez.O yüzden korkmuyorum.

*** Onun her şeyden haberi var.İnterneti ve diğer teknolojik şeyleri seviyor.İlk öpüşmemizden önce beni baştan çıkaran şey buydu.Fiziksel görünümünün bile ötesinde böyle kültürlü konuşması beni çok etkiledi.Birbirimize deli gibi aşık olmadan önce sohbet ettik,sadece birbirimizden değil herşeyden konuştuk.Havadan sudan konuşmuyorduk,gerçekten konuşuyorduk.

*** İkimizde yalnızdık ve resmen birbirimizin üstüne atladık.Biliyorum kulağa pek kibar gelmiyor ama olan buydu.

*** Onda sevdğim şey ne? Herşey.Onun ne kadar zeki ,komik,özel ve güzel olduğunu anlatmama gerek yok zaten.O tüm bunların da ötesinde.Bilmiyorum.Benim için o eşsiz.Onu tanımadan önce bile ona aşıktım ben.Çok uzun zamandır ona aşığım.

*** Birbirimizden fazla uzak kalamıyoruz.Allahtanben hayatımın büyük bölümünü seyahat ederek geçirdiğim için onunla her yere gidiyorum.Neresi olursa İngiltere,Peru,Meksika,Paris...Çocuklar da seyahati seviyor.Bunun onları açık görüşlü ve modern yapmasını umuyorum.İhtiyacımız olan her şeyi yanımızda taşıdığımız sürece-ki bu 40 çanta falan ediyor-sorun olmuyor.

*** Dışarıda bir sürü güzel kadın var.Johnny hergün benden çok daha güzel kadınlarla karşılaşıyor.Benden daha komik vs...Ama biliyor musunuz umrumda bile değil.Ben onun en iyi arkadaşıyım.Birbirimizden ayrı olmak,başka insanları da görmek bizi birbirimize daha da çok bağlıyor.En güzel şey eve döndüğümüzde birbirimizi görmek.

*** Beraber filmde oynama fikri beni çok korkutuyor.Nasıl yaparım bilmiyorum.Onun karşısında nasıl ciddi dururum? Beni her zaman güldürüyor.Gözlerine bakarak nasıl rol yaparım?O gidiyor kendi işini yapıyor,ben de benimkini. Eve dönünce de çok gerçek ve güçlü bir şeyi paylaşıyoruz.Aynı filmde çalışmak bizi korkutuyor çünkü bu özel hayatla iş hayatını birbirine karıştırmak olur.Tabii böyle bir şeyi avantajları da olabilir.Böylece birbirimizden 3-4 ay ayrı kalmak zorunda kalmatız ve çocuklarımıza bırakacak güzel bir anımız olur.

*** Johnny nin Los angeles ta barı var .İlk orda tanıştık.Çok küçük ve karanlık bir odaydı.Barın sahibiyle tanıştırıldım yani Johnny ile.Elini sıkıp merhaba dedim.Sonra kafamı kaldırdım ve o gözlerini gördüm!!!Sonra gitti ve sahnede gitar çaldı.O anda onu ışıkta gördüm ,tüm yüzünü ve ''oh Tanrım!''diye düşündüm.Ama elini sıkmadan önce kim olduğunu bilmiyordum.Bu olay ilişkimizin başlamasından 5 yıl önce oldu.5 yıl boyunca onu aklımdan çıkaramadım.O bir melek.

*** Ben ona hayranım.Hem içindeki insana hem de aktör kişiliğine.O asla başkalrını taklit etmez.Filmlerinde gördüğünüz birçok şey onun kendi yaratısı.Herkes Karayip Korsanları nın harika olduğunu düşünüyor.Ama Johnny için filmin çekimindeki birkaç hafta çok zor geçti.Herkes onun aklını kaçırmış olduğunu falan düşünüyordu.Bana ''Kesinlikle kovulacağım'' diyordu.Tüm Disney ile uğraşmak zorunda kaldı.Hiç kolay değildi.Tek ihtiyacı olan şey biraz cesaretti.Eğer onun yaratıcılığını görmel istiyorsanız Before the night falls filmini izleyin.Orda bir travestiyi oynamıştı.Harikaydı.Ben de böylece kızımızın 30 yıl içinde nasıl görüneceğini anlamış oldum

*** Johnny ile birlikte olacağımı onu tanımadan önce biliyordum.İlk görüşte aşka inanıyorum ama bizim bağımız bundan daha da güçlüydü.Ben yıllar öncesinden onu seviyordum.Saçma gelebilir ama böyleydi.Başkalarının bizim sevdiğimiz gibi sevebileceğine inanmıyorum.İnsanlar onu sevmenin çok kolay olduğunu düşünebilir çünkü o gözkamaştırıcı.Ama inanın kalbi dha da gözkamaştırıcı.

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC