Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 2:50 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 31, 2009 7:47 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>

Edward Scissorhands (1990) - ABOUT THIS MOVIE

johnny depp in film hakkındaki yorumları (1)

"It started out as about three, three and a half hours for makeup and hair. But we got it down to a very fast hour, hour and a half. We knew towards the end it would be exactly one can of AquaNet that would go on the hair and by the end I was helping the makeup artist apply the scars and stuff. We had it down."
--Johnny Depp
SplicedOnline

" Did I ever cut myself? Unfortunately, I cut other people. I lanced Anthony Michael Hall a couple of times. He was the recipient of the blades more than once. Once, there was a fight scene. The cops were chasing me down the neighborhood streets. I got him in the eye -- it was horrible -- with the pinky blade, which was really a sharp little bugger. He got that. It was not nice. Not nice."
--Johnny Depp
Reel

" I still have the leather suit and the hands at least I have something to fall back on. If things don’t work out, in a couple of years I may be doing birthday parties at McDonalds – as Edward. You know 200 bucks a party."
--Johnny Depp
NY Times
1991

" I can remember when I finished Edward Scissorhands, looking in a mirror as the girl was doing my makeup for the last time, putting on the appliances and the prosthetics, and thinking, wow. This is it. I'm saying goodbye to this guy. I'm saying goodbye to Edward Scissorhands. It was funny, I was kind of sad. But in fact, I think they're all still in there."
--Johnny Depp
CombustibleCelluloid

***saç ve mkyaj için 3- 3.5 saat olarak başladık,sonradan 1.5 saate indirdik.Sonlara doğru ben de makyöze yüzümdeki yaraları çizerken yardım etmeye başladım böylece süreyi kısalttık.
JOHNNY DEPP

*** hiç kendimi kestim mi? Maalesef başkalarını kestim.Anthony Michael Hall i bir kaç kez çizdim.Bıçakların bir çok kez kurbanı oldu.Bir keresinde bir dövüş sahnesi vardı.Polisler beni caddeden aşağı kovalıyorlardı.O sivri bıçakla onun gözünü incittim ve korkunçtu.Berbat bir durumdu.
JOHNNY DEPP

*** hala deri suiti ve elleri saklıyorum.İşler iyi gitmezse Mcdonalds da edward olarak doğumgünü partileri düzenlerim.Bilirsiniz parti başına 200 dolar.
JOHNNY DEPP

*** çekimin son günü makyöz makyajımı yaparken aynaya baktığımı hatırlıyorum.Düşündümki'''wow!! işte bitti,bu adama hoşçakal diyorum.edward scissorhands'e hoşçakal diyorum.Tuhaf ve üzücüydü ama aslında onlar hala ordalar.
JOHNNY DEPP

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 31, 2009 7:54 pm 

johnny depp wrote:
Edward Scissorhands (1990) - ABOUT THIS MOVIE

johnny depp in film hakkındaki yorumları (2)

" I thought this one of the greatest things I've ever read, and, at the same time, I thought... this will never come to me. Never. Never."
--Johnny Depp
ABCNews

" I realized that (Edward Scissorhands) was something that was only going to come around once. I knew that I would never see this opportunity again. I felt so attached to the character and the story; then the reality set in. I was a TV boy. No director in his right mind would hire me to play this character. I had done no work otherwise [to show] that I could handle this kind of role."
--Johnny Depp
Depp by Christopher Heard
2001

*** senaryonun o zamana kadar okuduğum en harika şey olduğunu düşündüm.Aynı zamanda bu rolü asla alamayacağımı düşünüyordum...asla ...asla...
Johnny Depp

*** bunun bir kez olabilecek bir şey olduğunu anlamıştım.Bir daha asla bu fırsatı yakalayamayacaktım.Karaktere,hikayenin oluşturulduğu gerçekliğe çok bağlandım.Ben bir televizyon çocuğuydum.Aklı başında hiçbir yönetmen beni bu rol için kabul etmezdi.Bunun altından kalkabilecek kadar oyunculuk deneyimim yoktu diziden başka.
Johnny Depp

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 14, 2009 8:42 pm 

I don’t think anybody’s necessarily ready for death. You can only hope that when it approaches, you feel like you’ve said what you wanted to say. Nobody wants to go out mid-sentence.’” ~~Johnny Depp, Esquire Magazine 1/08

***Hiçkimsenin ölüme hazır olabileceğini sanmıyorum. vakti geldiğinde söylemek istediğin herşeyi söylemiş olmayı umarsın sadece.Hiçkimse yarı kalmış cümlelerle gitmek istemez

çeviri :johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 11:12 am 

***Bir restoranttaydık Vanessa hamileliğinin son aylarındaydı.İstedikleri tek şey benim Vanessa nın ve karnının resmini çekmekti.Ozamalar şöyle düşünüyordum''Ben ah yine paparazziler beni rahat bırakmıyorlar gibisinden mızmızlanan aktörlerden değilim''Umrumda bile değildi.Ama o gece karar verdim.Bakın bu benim sevgilim,bu bizim ilk bebeğimiz.Sizin bunu lanet olası bir sirke dönüştürmenize izin vermeyeceğim.Bu derin,güzel ,hayat değiştirici olayı bir roman gibi yazamazsınız.Öyle hiçbir şey yapmadan oturmayacağım.Dışarı çıktım ve onlarla konuştum.''Bakın beyler neyin peşinde olduğunuzu biliyorum.Yapmanız gereken bir iş olduğunu da anlıyorum ama bunu bir sirke dönüştüremeyeceksiniz.Bizi biraz rahat bırakın.Bu gece istediğinizi alamayacaksınız.Başka zaman görüşürüz.''Çok sinrlendiler.''lanet olsun Johnny''falan demeye başladılar.Vanessa ya ''ön kapıya git.Arabaya gir böylece fotoğrafımızı çekemezler''dedim.O da gitti.O arabadayken herşey daha kolay olacaktı.Gazeteciler çok ısrarcıydılar.Brisi elini uzatmış kapıyı tutmaya çalışıyordu.Yere baktım,17 cm lik tahta bir sopa gördüm.İçgüdüsel olarak hemen elime aldım.Adamın eline geçirdim.Dışarı çıktımve dedimki''Hadi resmimi çekin!Şimdi resmimi çekmenizi istiyorum çünkü flaşı ilk patlatanan kafatasına bu sopayı geçiricem.Hadi gidelim.Fotoğrafımı çekin.''Çekmediler.Sinirden mosmor olmuştum.Caddenin aşağısına çekildiler.Onları Vanessa dan uzaklaştırmıştım.Çok güzeldi.Her şeye değerdi.Şiirseldi resmen.Sonra polisler falan geldi.işim çok kısa sürdü.Gece 11.30 da alındım sabah 5 te çıktımKimse bana karşı ifade vermedi çünkü isimlerinin bu şekilde duyulmasını istemediler.Polislerse muhteşemdi,acayip kibarlardı.Deiğim gibi çocuklarım olmasaydı umursamazdım.Ama konu onlara gelince herşey değişir 2004

***Bu adamlar hakkında fikrimi fazla değiştirmedim.Fransa da bile onları beni ve evimizi izlerken görüyorum.Bu adamların benim ne Vanessa nın çocukları parka götürürken resmimizi çekerek para kazanması olayını anlayamıyorum.Ama artık sinirlenmemeye çalşıyorum.Bu onlara daha çok para kazandırır ve bunu bildiklerinden beni provoke etmeye çalışıyorlar.Oyuncakları değilim artık.Sadece sıkıcı bir aile babası olmaya çalışıyorum böylece beki resmimi çekmeye değer bir şey bulamazlar.2004

***(burda çocuklarından bahsediyor.)
Onlar için enkarışık olanı insanların neden anne ve babalarının resmini çekmeye çalıştığı.Böylece bir oyun kurguladık dışarı çıkarken yüzlerini benim omzuma saklıyorlar gazeteciler uzaklaşınca eskiye dönüyoruz.Bu çılgınlıkla karşı karşıya gelmek zorunda değiller.Liy rose''neden insanlar resmini çekmek istiyor? diyor.Ben de Bilmiyorum diyorum.Gerçekten bilmiyorum.2004

çeviri:johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 07, 2009 9:39 pm 

johnny depp wrote:
What’s Eating Gilbert Grape - ABOUT THIS MOVIE

Quotes from Johnny Depp:

*** "My character's uneasy with people so, like, if something gets too serious on the set, like if I'm feeling, 'God, I'm doing a scene,' Lasse automatically starts talking about radishes to get me back into how uncomfortable my character is. Lasse says stuff like, 'If a radish were up your butt, how far would it be? All the way in? Halfway? Just entering?' A radish is a pretty solid image, you know? So, that's how he communicates. He's allergic to bullshit."
--Johnny Depp
Movieline Magazine
April 1993

*** "Well, as it is with most of my movies, the films that I've done, and there's no disrespect for the crew or the filmmakers or the writers or anything like that. It's nothing to do with them. I always figure that once I've wrapped on a film, my job is done. Anything beyond that is none of my business. So, if I can avoid seeing the final product, I like to, because then all I have in my head is the experience and I feel very good about the experience. Gilbert Grape was a rough time for me just in terms of I don't know where I was, emotionally or psychologically."
--Johnny Depp
UGO

*** "I was really touched and pleased that people liked the film and people understood Gilbert and Arnie. I was real happy when Leo got a nomination for the Academy Awards, and I was disappointed that Darlene Cates didn't get a nomination, who played our mother. But certainly I was real pleased that people liked the movie, but I just didn't feel like I needed to see it. There's a few of 'em I haven't seen."
--Johnny Depp
UGO

*** "Another time, What's Eating Gilbert Grape came on, which is a film I've never seen. And it was the opening credits and then the opening scene, and it got me to the point, I was trying to watch a little bit of it and I started to hyperventilate. I just shut the T.V. off and walked away."
--Johnny Depp
UGO
2003

*** "While filming Gilbert Grape there were times when I was really lonely but I don't know if that had anything to do with the character I was playing, so I made myself feel that way to prepare for the film."
--Johnny Depp
Smash Hits
July 1993

*** "Gilbert never really had the opportunity to go and make his life. He had to take care of his mom and his retarded brother. He stayed at a very slow speed. And sometimes you play roles that are close to you, you identify with the guy. Not that you become the person, because I don't buy into that shit at all. But this movie was a rough time for me. I poisoned myself constantly: drinking, didn't eat right, no sleep, lots of cigarettes. It was really a lonely, really fucking lonely, time."
--Johnny Depp
GQ Magazine
October 1993

*** "[The hair color was] Miss Clairol. I don't remember the number, just that it was redder than red. It had to do with this guy I grew up with, a friend named Bones, who saved my life once. I was doing a really ridiculous thing; I was blowing fire with gasoline in my mouth and I lit my face on fire. I couldn't get it out, and Bones put it out. Bones kind of reminded me of Gilbert."
--Johnny Depp
US Magazine
February 1994

*** "There are elements of being that age and going through that which parallel what Gilbert's experiences might have been. It's traumatic for everybody, and especially for a wife. My mom wasn't well. So we all pulled together and did the best we could. And everything worked out fine. Everybody is happy as... a big ball of snot."
--Johnny Depp
US Magazine
February 1994

*** "On the surface, Gilbert Grape would seem like a pretty normal guy, but I was interested in what was going on underneath, in the hostility and rage that he has and that he's only able to show a couple of times in the film. I understand the feeling of being stuck in a place, whether it's geographical or emotional. I can understand the rage with wanting to completely escape from it and from everybody and everything you know and start a new life."
--Johnny Depp
Sky Magazine
April 1994

***"The first time I met Darlene [Cates], I looked beyond her size and I saw this sweet face and these soulful eyes and I thought she was so beautiful. I found her to be very brave to be able to unravel her emotional life in front of the whole world and this from someone who never acted before!"
--Johnny Depp
Sky Magazine
April 1994

*** "It was a hard time for me -- I was just having a weird time myself, personally, which kind of helped me creatively. We were shooting in Austin, Texas, which to me seems like what America must have been in the 1950s. But I was trying to escape from my own brain: I didn't know what was right and what was wrong; I didn't know who was who and who wasn't... It was very confusing. I don't know if I subconsciously made myself miserable for a little bit because I knew that's what the character needed, or if it was just what I had to deal with at that particular time. I was drinking a lot. I poisoned myself regularly. But I've been straight now for about five months."
--Johnny Depp
Sky Magazine
April 1994

*** "It's always taxing to play something that's closer to reality. Those four months were a very difficult time in my life. I just felt awful."
--Johnny Depp
Vogue Magazine
September 1994

-oynadığım karakter insanlarla rahat değil.Bu yüzden sette çok ciddi bir şey olursa -''Tanrım bir sahne çekiyorum'-gibi düşünüyorsam Lasse otomotik olarak turplardan bahsetmeye başlıyordu beni karaktere yeniden sokabilmek için.Şöyle diyor '' eğer popona bir turp olsaydı ne kadar ileri giderdi?Tümü içerde mi olurdu?yarısı mı? yoksa sadece girişte mi olurdu? Turp hayal etmesi kolay bir şey.Bu onun olayları ilişkilendirme şekliydi saçmalıklara karşı alerjisi var.

-O zamanlar kişisel hayatımda zor zamanlardı.Tuhaf bir süreçten geçiyordum ve bu yaratıcılık konusunda bana yardımcı oldu.Austin,Texas ta çekim yapıyordok,50 li yılların Amerika'sı nı canlandırabildiğimiz yerlerde.Bense kendi beynimden kaçmak istiyordum:neyin doğru neyin yanlış,kimin kim olduğunu ya da olmadığını bilmiyordum.Kafam çok karışıktı.Oynadığım kişinin de acı çektiğini bildiğimden onu canlandırabilmek için biraz da bilerek mi kendime acı çektirdim bilmiyorum.Yoksa gerçekten zor bir dönemden mi geçiyordum?Çok fazla içiyordum.Kendimi düzenli olarak zehirliyordum.Ama yaklaşık 5 aydır daha iyiyim

-insanların filmi sevmesi Gilbert ve Arnie yi anlaması beni çok duygulandırdı.Leo oscara aday gösterilince çok sevindim annemizi oynayan Darlene Cates aday olamayınca hayalkırıklığına uğradım.Kesinlikle izleyicinin tepkisinden memnunum ama filmi izlemem gerektiğini düşünmüyorum

-Bir gün Gilbert's Grape başlıyordu hiç izlemediğim bir filmim.Açılış sahnesinde durdum ve izlemeye çalıştım ama film başlayınca çarpıntım tuttu tv kapattım ve kaçtım.

-Bu filmi çekerken gerçekten çok yalnızdım.Bunun karakter için kendimin yarattığı bir şey olup olmadığını bilmiyorum.

-Gilbert ın asla kendi hayatını kurması için şansı olmamış.Sorunlu kardeşi ve annesiyle ilgilenmek zorunda.Hayatı çok yavaş ilerliyor.Bazen kendinize çok benzeyen roller oynarsanız kendinizi onunla ilişkilendirirsiniz.O karaktere dönüşürsünüz demiyorum bence o kadarı saçmalık olur.ama bu filmi çekmek benim için zordu çok yıpratıcıydı.Kendimi içkiyle sigarayla zehirliyor hiç uyumuyor ve yemiyordum.İnanılmaz derecede yalnızdım.

-saç boyam Miss Carol du. Numarasını hatırlamıyorum.Kırmızıdan da kırmızıydı.Beraber büyüdüğüm biriyle ilgiliydi hayatımı borçlu olduğum biri.Ağzımda benzinle ateşe üflüyordum ve yüzüm alev alacakken o beni kurtardı bana Gilbert i hatırlatıyor.

-Gilbert le aynı yaşta olmanın ve yaşadıklarıyla paralel şeyler yaşamanın etkisi var.Böyle şeyler herkes için travmatik olur özellikle eşler için.Annem de iyi değildi ama beraber üstesinden geldik şimdi herkes mutlu.

-Gilbet dştan normal biri gibi görünüyor ama ben içindekilerle ilgilendim.İçindeki çatışmalar ve öfkeyle.Filmde sadece bir kaç sahnede bunları gösterebildi.Coğrafi yada duygusal aynı yerde sıkışıp kalmanın ne olduğunu bilirim.Tanıdığın herkesten her şeyden kaçma isteğinin ne olduğunu anlıyorum

-Darlene ile ilk tanıştığımda o cüssesinin ardındaki tatlı yüzünü,duygulu gözlerini gördüm ve onun çok güzel olduğunu düşündüm.Duygusal hayatını böyle tüm dünyaya açmasını çok cesurca buldum ve bunu daha önce hiç oyunculuk tecrübesi olmadan yaptı.

-Genelde kendi filmlerime karşı tutumum böyle bunu set ekibi veya o film için emek harcayanlara karşı saygısızlık olarak yapmıyorum.Onlarla bir ilgisi yok.Ama film çekimleri bittiği anda benimde işimin tamamlandığını düşünüyorum.Ondan ötesi beni ilgilendirmiyor.Filmin son şeklini görmeme gibi bir imkanım varsa onu tercih ediyorum.böylece aklımda sadece kendi tecrübelerim kalıyor ve bence böylesi daha iyi.Bu filmi çekmek benim için zaten çok zordu.Fiziksel ve duygusal olarak nereye ait olduğumu bilmiyordum

-Gerçeğe bu kadar yakın bir şey oynamak insanı yoruyor.Bu 4 ay içinde çok zorlandım.Berbat hissediyordum.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 16, 2009 7:48 am 

Ed Wood - 1994

ABOUT THIS MOVIE

Quotes from Johnny Depp:

*** "I just took to poisoning myself (with drugs and alcohol), which is really stupid. Ed Wood was the rocket ship that took me away from that horrible, black, bleak time."
--Johnny Depp
ABCNews

*** "This guy needed to be the ultimate optimist, dreamer, idealist. It was like being in a completely different suit or skin. It felt very good."
--Johnny Depp
ABCNews

*** "I was never one of those guys who ever believed in like, you know, you become the character and you know, and you walk to the coffee machine you are Henry the Eighth. But at the same time, you get to know them so well and you play them for such an extended period of time that by the time you're done - it took me a couple of months to not smile like Ed Wood."
--Johnny Depp
ABCNews

JOHNNY NİN SÖZLERİ

*** Kendimi aptalca şekilde zehirlediğim bir dönemdi.Bu film beni o karanlık boş korkunç zamandan kurtaran bir roket gemisi gibiydi

*** Hayalperest,iyimser,idealist bir karakteri oynuyordum.tamamen farklı bir kıyafette ve deri değiştirmiş gibiydim.Harika hissettim

*** ben asla oynadığın karaktere dönüşülebileceğine falan inanmadım bilirsiniz kahve makinesine yürüyüp 8.Henry falan olamazsınız.Ama aynı zamanda o rolü uzun bir süre canlandırıyorsunuz ve onu çok iyi tanıyorsunuz .Herşey bittiğinde....-Ed Wood gibi gülümsemeyi bırakabilmek bir kaç ayımı aldı.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 15, 2009 8:42 pm 

Johnny Depp: 'My job makes me sick'

Monday, June 15 2009

By Marcell Minaya

Johnny Depp has admitted that he gets sick after every film he makes, it has emerged.

The 46-year-old actor has revealed that after the completion of every movie he works on, he always falls ill due to the enormous effort he puts into all of his characters.

According to Contactmusic, Depp has also said that he never feels sick when filming, only after production has wrapped.

He said: "There is a period once you finish a guy - a character - when you're looking to go back to yourself and sometimes it can manifest itself in illness.

"After I made The Libertine, I was in bed for two weeks. When you're working, you don't get sick, then suddenly it hits you like a two-by-four."

**JOHNNY DEPP ''İŞİM BENİ HASTA EDİYOR''

Image

Johnny Depp yaptığı her filmin sonunda hastalandığını itiraf etti.46 yaşındaki aktör üzerinde çalıştığı her filmin bitişinde ,karakterine mükemmel şekilde canlandırabilmek için harcadığı çabadan hasta düştüğünü açıkladı.Aktör çekimler sırasında kendini hasta hissetmediğini ama film tamamlandıktan sonra hasta hissetiğini açıkladı.
''Bir karakter üzerinde çalışmayı bıraktığınızda ,kendinize dönmeye başladığınızda süreçte hastalanabiliyorsunuz.''
''Libertine yi çektikten sonra 2 hafta yataktan kalkamadım.Çalışırken hastalanmıyorsunuz ama sonra bir anda yatağa düşüveriyorsunuz.''

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 15, 2009 9:53 pm 

Depp 'glad he waited to have children'

Monday, June 15 2009

By Marcell Minaya

Johnny Depp has revealed that he is "glad" he waited to have children later on in life, reports say.

The Public Enemies star has said he is grateful he waited for the right partner, whom he insists is Vanessa Paradis, to start a family and not with the women in his previous relationships, according to Female First.

Depp said: "I'm glad I didn't have children until Vanessa and I got together.

"I think when you are young, you are hoping that this person will be the right one, the one you are going to be in love with forever, but sometimes you want that so much you create something that isn't really there."

He added: "I was very young when I married Lori Anne [Allison] and probably it was because I was trying to create a situation. We married in 1983 but it didn't last very long and that was probably because I wasn't ready to handle such a commitment.

"I then got engaged to Jenny Gray, Winona Ryder and Kate Moss but it wasn't until I met Vanessa that life started to be real."

***DEPP ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI BEKLEMİŞ OLMAKTAN MEMNUN

Image

Aktör hayatının ilerleyen döneminde çocuk sahibi olduğu için mutlu olduğunu açıkladı.Toplum Düşmanları filminin yıldızı çocuk sahibi olmak için doğru partneri beklemiş olduğu ve önceki ilişkilerinden çocuk sahibi olmadığı için memnun olduğunu söyledi.
''Vanessa ile biraraya gelmeden çocuk sahibi olmadığım için çok memnunum.''
''Bence gençken bu insan doğru insan,sonsuza dek seveceğim kişi diye düşünerek umutlanıyorsun ama bazen o insanın doğru insan olmasını o kadar çok istiyorsun ki aslında olmayan birşey yaratıyorsun''
''Lori Allison ile evlendiğimde çok gençtim ve muhtemelen bu kafamda kurguladığım birşeydi.1983 te evlendik ama ilişkimiz uzun sürmedi çünkü ben evliliğin sorumluluğunu taşımaya hazır değildim.
Daha sonra Jenny Gray,Winona Ryder,Kate Moss ile nişanlandım ama asıl hayatım Vanessa ile tanışınca başladı.''

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Jun 19, 2009 9:00 pm 

Johnny nin
***kariyeri
***geçmişi
***hayranları
***ailesi
***başarısı
***kendisi
***alkol ve haplar

JOHNNY ANLATIYOR***HAYRANLARI

*** Tuhaf mektuplar alıyorum.Kızlar eğer onlarla irtibata geçmezsem intihar etmekle tehdit ediyorlar.Önce ''Saçmalıyor'' diye kestirip atıyorsunuz ama sonra ''Ya gerçekten yaparsa?'' diye düşünüyorsunuz.Kimse böyle bir risk almak istemez.Bu yüzden onların aklından bu düşünceleri çıkarmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum.Ben kendim ruhsal olarak çok sağlıklı değilim zaten.(1988)

*** Biliyorum ki orda bir yerlerde ne olursa olsun beni , çektiğim o tuhaf filmleri bile destekleyen hayranlarım var.Bu zorlu yolda bu insanlar hep benim yanımdaydılar,Tanrı onları korusun.Onlara olan minnetarlığımı anlatamam.Bu insanlar size devam etme gücü veriyor.Onlar benim asıl patronlarım.Onalr sayesinde iş buluyorum.Bir çok kere ''Bırak şu adamı'' diyebilirlerdi ama demediler.Onları asla hayalkırıklığına uğratmak istemem.(2004)

*** Hiç tanımadığım insanlar yanıma gelip ''Merhaba '' deyince çok duygulanıyorum.Özellikle de çocuklar.Bu şaşırtıcı,tuhaf birşey.İnsanın hiç alışık olmadığı ve alışamayacağı birşey-bence alışmamak daha iyi.Eğer alışırsan her zaman olmasını istersin bu da açgözlülük olur.(2006)

*** ''Fan '' terimi bana tuhaf geliyor açıkçası.Bu ''fanatik'' terimini sevdiğimi sanmıyorum.Anlayamıyorum.İnsanlar,hayranlar,yaptığ ınız işi taktir edenler tamam buraya kadar güzel.Ama fanatizm....Ayrıca benim hakkımda kurulmuş birkaç güzel site var.Bazen onlara girip neler oluyor diye bakıyorum.İnanılmaz bir şekilde hakkımda çıkan yalan haberleri doğrularından hemen ayırabiliyorlar.Ya onlar beni artık çok iyi tanıyorlar ya da ben kendimi iyi anlatabilmişim.Bu muhteşem birşey.Hakkımda bir sürü şey biliyorlar. (2008)

*** Tüm kariyerim boyunca,inişlerimde-çıkışlarımda yanımda olan beni hiç yalnız bırakmayan hayranlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.Sizler benim patronumsunuz.Beni çalışır kılan sizlersiniz.(2004)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:57 pm 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - BAŞARISI

*** Filmlerimin izlenme rekorları kırmaması beni endişelendirmiyor.Ben işadamı değilim.İnanın bana en azından bir filmimin geniş kitleler tarafından beğenilmesini isterdim.Ama sırf izlensin diye de film çekmiyorum.(1999)

*** Benim gibi bu piyasada 20 yıldır çabalayan bir adam için sonunda bir filmimin izlenme rekorları kırması çok beklenmedik ve dokunaklı(Pirates of the caribbean 2003)

*** Ticari başarı fikrine alerjim yok.Bir film çekersin,başarılı olursa bu muhteşem birşeydir.Ben sadece bu başarıya doğru yoldan giderek ulaşmaya çalışıyorum-küçük düşürücü ve çirkin olmayan yoldan.(2004)

*** (Karayip korsanları filminde oynamanın sizi o çok sakındığınız ''satılmışlık ''imajına sokacağından korktunuz mu? sorusuna yanıt olarak)
Hayır.Hiç böyle bir korkum olmadı. Kendime ait bir tarzım olduğunu düşündüğüm için sanırım.Ticari başarı elde etme konusu beni hiç endişelendirmedi.Beni endişelendiren bu başarıya ulaşmak için yalan söylemek,olmadığın biriymiş gibi davranmaktı.Eğer bir iş yapacaksam bu benim şartlarıma uygun şekilde yapılmalı.Herşeyi kontrolü altında tutmaya çalışan bir manyak değilim.Ben sadece bir yalanın içinde yaşamak istemiyorum.Yıllar sonra dönüp yaşadığınız hayata baktığınızda ''Tüm hayatım koca bir dolandırmacaydı'' diye düşünmek istemezsiniz.(2006)

*** Bence hiçkimse tüm ilgiyi üstünde toplamaya alışmamalı.Eğer böyle birşeye alışabiliyorsanız sizde bir sorun var demektir.(2007)

*** (People dergisi tarafından Yaşayan En Seksi Erkek seçilmesi hakkında)
Bence bu çok saçma birşey.İnsanlar sizden seksi seçildiğiniz için gururlanmanızı falan bekliyor ama bu seçimi yapan kişiler benimle hiç vakit geçirmemiş,beni gerçek anlamda tanımayan kişiler.Ben böyle şeyleri ciddiye almıyorum.(2006)

*** (Jack Sparrow rolüyle Oscar a aday gösterilmesi hakkında)
Tam anlamıyla şok oldum.Haberi aldığımda günlük işlerimi yapıyordum.Jack ile birlikte erkenden kalkmıştım,onun mamasını hazırladım.Sonra televizyonda haberleri açtım tam o sırada adayları açıklıyorlardı.Adımı duyduğumda inanamadım,diğer kanalları da gezdim.Durumu bir türlü kabullenememiştim.Sonra telefonla aradılar ve herşey doğrulandı.Bana hiç mantıklı gelmedi.Galiba filmi çekerken bir yerlerde bir hata yaptım.(2006)

*** Aday olduğumu duymak çok şaşırtıcıydı.İlk tepkim ''Neden?'' Diye sormak oldu.Tabii ki bu çok gurur verici bir şey ama ben Oscar kazanmak için film çekmiyorum.Kazanamadığımda acayip mutlu oldum.Gerçekten.Gidip Sean Penn i tebrik ettim.İçimden sürekli 'Teşekkürler Tanrım'' diyordum.(2005)

*** Bu nasıl oldu bilmiyorum.Yani herkese sorabilirsiniz ,komik bir adam değilimdir.(2008 MTV Film Ödülleri En İyi Komedi Performansı-Kaptan Jack Sparrow)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 1:17 pm 
Yeni üYe
Yeni üYe

süper sözler bunlar kendisi gibi düşünceleride muhteşemmmm:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 12, 2009 2:40 pm 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - KARİYERİ

*** Çek yazan birileri tarafından sınırlandırılmak,sadece tek şey yapabilen insan sürüleri arasına konmak istemiyorum.(1988)

*** Yapabileceğim herşeyi yapacağım-dişimle tırnağımla savaşacağım-gençlik idolü kategorisine konulmamak için.(1988)

*** Bruce Willis'in yaptığı gibi birşey yapıp izlenme rekorları kırabilirim şu anda ama sadece bana biçilmiş olan pop imajını besler.Böyle birşey yapacağıma hiçbir şey yapmam daha iyi.(1988)

*** Bu günlerde herkes herkesi James Dean ile karşılaştırıyor.Eğer şanslıysanız Marlon Brando ya da Robert De Niro ile karşılaştırılıyorsunuz.Sanki sizi birileriyle karşılaştırmak zorundalarmış gibi.İnsanları bir kalıba sokma telaşı içindeler.(1988)

*** Sizi sömüren bu işten milyon dollarlar kaldırmak çok kolay.Fast-food gibi.Kalıba gir ,mahsülü üret,çabucak sat.-dizi piyasasından bahsediyor(1988)

*** Başkalarının düşünceleriyle sınırlandırılmak istemiyorum.(1988)

*** Beş parasızdım,Nic-Nicolas Cage-bana 'işe ihtiyacın var mı?'diye sordu.Vardı,o da oyunculuğu denememi söyledi.(1988)

*** Üstümdekileri çıkararak kariyer yapmak istemiyorum.Bunun yerine saçlarımı,kaşlarımı,kirpiklerimi tıraş ederek kariyer yapmak isterim.(1988)

*** Torunlarımın 30,40,50 yıl geriye bakıp ''Bir sürü aptalca iş yapmışsın büyükbaba.Ne gerizekalıymışsın.Kameralara gülümseyip onların oyununu oynamışsın.'' demelerini istemiyorum.(1999)

*** Yapmak istediğim filmler hakkında derin stratejilerim yok.Ama midemi bulandıran hiç bir filmi yapmam.Buna her türlü aptalca aksiyon filmleri,polis filmleri ya da beş dakikada bir insanların havaya uçtuğu veya vurulduğu filmler dahil.(1999)

*** Sadece 'ciddi' işler yapan elitistler gibi konuşmak istemem ama oynadığım filmlerin sadece kar yapmak yerine yaşadığımız dünya hakkında bir şeyler anlatabilmesini isterim.(1999)

*** Bir fahişe gibi davranman,gözönünde olman,suya sabuna dokunmadan konuşmadan,kimin hangi stüdyoyu işlettiğini bilmen gerektiğini düşündüğün yıllar oluyor.Bunları yapamazdım.Yapmak istemedim.Sonunda o kargaşadan kurtulup rahat bir nefes alıyorsun,önünde uzanan hayatı gördüğünde
''Haklıydım.Oyun oynamak zorunda değildim'' diyorsun.Çok çok şanslıydım.Hala burada olup iş bulabilmem inanılmaz.(2003)

*** Yeni filmleri,orada neler olduğunu bilmemek beni rahatlatıyor. (2003)

*** Kariyer denen bu tuhaf şeyi film endüstrisinin 'başarısızlık' olarak nitelendirdiği işlerle oluşturdum.Bir anlamda başarısızlıklardan kariyer yaptım. (2004)

*** Sanırım para getiren bir aktör olabilmenin eşiğine geldiğim zamanlar oldu.Ama tüm bunlar çok garip.Bu tuhaf listeler-en iyi beş yıldız,en iyi on ''Hadi bu adamı alalım.Çünkü para getiriyor.''Bu işler beni ilgilendirmiyor.İki hafta listede kalıyorsun sonra pufff gidivermişsin.Listede olmamam beni asla ilgilendirmedi.Bu hafta para getiren aktör olarak seçilmişsem harika.Gelecek hafta listede olmayacağım.Buna alışkınım.(2004)

*** Yapmadığım hiçbir şeyden pişman değilim,yaptığım hiçbir şeyden kesinlikle pişman değilim,en aptalca şeyden bile.Herşey olması gerektiği gibi oldu,başlangıçta yaptığım gülünç şeyler bile.Hiç pişmanlığım yok.(2004)

*** Tracey(menajeri) son yıllarda bayağı kızdı.Patronları var ve ne zaman tuhaf bir projeyi kabul etsem''Yüce Tanrım!!Bu adam ne zaman kızı öpücek?Ne zaman bir tüfek çıkarıp birisini vuracak?Ne zaman gişe rekorları kıracak? ''falan diyorlar.(2004)

*** Hollywood kazanının içinde olsam da ben Barbielerle oynayıp ufaklıklarımla vakit geçiriyorum.(2004)

*** Sabırlı olup ilgimi çeken rolleri bekliyorum,kariyerimi göklere çıkaracak olanları değil.Asla bir star olarak hatırlanmak istemedim.(2005)

*** Tim ve ben biraraya geldiğimizde insanlar en beklenmedik şeyi beklemeliler.(2005)

*** (Çocuklar Johnny'nin üstüne bir programda yeşil boya dökmüşlerdi onunla ilgili)Bu iş için beni çağırdıklarında onur duydum.Hayalkırıklığına uğramadım.Bayağı kuvvetli bir boyaymış.Hala giysilerimden çıkarmaya çalışıyorum.(2005)

*** Bir kaç kere gerçekte yaşamış karakterleri oynadım.Bu o kişiyle ilgili ne kadar bilgi sahibi olduğuna,tarihteki yerini ne kadar bildiğine bağlı.Tuhaf olan bunun omuzlarınıza daha da fazla sorumluluk yüklemesi.O insanın hatırasına en iyi şekilde hizmek etmek istiyorsunuz.(2005)

*** Ailemi utandırıp hayalkırıklığına uğratacak hiçbir şey yapmam.Yalnız olsam bile-eğer bir yolda ilerliyorsam ,o karakterin nasıl birşey olması gerektiğini biliyorsam ama tüm dünya benim aksi yönümde düşünüyorsa bile -kendi inandığınız şeyi yapmalısınız.(2006)

*** Bir iki filmi risk alarak götürüp sonra dibe batıp kapı önüne konulma şansım herzaman vardı.Bunu sorun etmiyordum.Daha önce benzin pompaladım,inşaatta da çalıştım.Yine yaparım.Ne olmuş yani?Bu kadar yıldır bu piyasada kalabilmek mucizevi bir şey benim için.(2006)

*** Hollywood standartlarına göre başarısız olan filmler demeti içindeydim.Hepsi forstu.''Box-office'' zehri diye nitelendiriliyordum ama bence tüm filmlerim başarılıydı.Başarı ya da başarısızlık arasında bir fark göremiyorum.Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bir şekilde kendi karakterlerimi seçebiliyordum.90lı yıllarda bir box-office zehri olarak hala iş bulabiliyor yapmak istediğim her filmi yapıyor çalışmak istediğim her yönetmenle çalışıyordumBence Ed Wood ya da Fear and Loathing in Las Vegas hangisi olursa olsun hepsinin finansal potansiyeli vardı.Korsanlar gişede berbat bir sonuç da alabilirdi.Bu iş hiç belli olmaz.(2006)

*** Ben bir şekilde oynadığım tüm karakterlerin kimliğiyim.Hesi benim parçam,ben de onların parçasıyım.(2006)

*** Gelişimin bir parçası olarak da ,ben gözlemlemeyi seviyorum.İnsanları seyretmek ve birşeyler öğrenmek.Bir noktada işler değişiyor artık onları gözlemleyen ben değildim-ben gözlemleniyordum.Bu bir oyuncu için çok tehlikeli bir şey çünkü bu işin bir parçası da gözlemlemek.(2008)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 12, 2009 2:47 pm 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - oyunculuk hakkında

*** Olgunlaşmaya devam etmek öğrenebileceğim kadar çok şey öğrenmek istiyorum.Bu endüstrnin her dalında kendimi tamamlamalıyım.Hem oyunculuk hem yönetmenlik.(1988)

*** Bu işe bakış açım şu:Bana tuhaf mimikler yapmam,yalan söylemem ve başka biri gibi davranmam için acayip paralar ödüyorlar.(1999)

*** Oyunculuğa başladım ve ''Bu ilginç bir iş belkide devam etmeliyim'' dedim.Ne halt yediğimin farkında değildim,böylece oyunculuk hakkındaki herşeyi okumaya başladım-Stanislavsky,Uta Hagen,Michael Chekhov.Bunlarla yıkandım.(2004)

*** Asıl film starları Humphrey Bogart,Lauren Bacall,Spencer Tracey idi.Kendimi nasıl Clark Gable ile aynı kefeye koyarım?Tom Cruise harika bir film starı.Ben kendimi star olarak düşünüyor muyum?Kendimi iyi ve ilginç bir iş yapan bir adam olarak düşünüyorum.(2004)

*** Hayatımda acı içinde olduğum zamanlarda bile sette olmak,yönetmen ve oyuncularla bir şeyler yarattığın ortamda olmak beni rahatlatıyordu.Film yapmak her zaman benim sığınağımdı.Orda tamamen işime konsantre olup kendi sorunlarımı düşünmüyordum.(2004)

*** Rol yaparken eğlenmenin anahtarı,olabildiğince saygısız olmana izin verildiğinde başlıyor.O anda başını belaya sokabilirsin.Bir sahne için ödevimi yaparken aklıma bazı şeyler geliyor ve onları repliklerimin içine dahil ediyorum.Bu eğlenceli!Hatta daha eğlencelisi,bir sahne çekilirken bir şey oluyor...bilirsin işte bir çeşit büyü bir şey...birisi repliğini unutuyor ve sen tamamen farklı bir replik söylüyorsun işte o anda tüm denge bozuluyor,yer ayaklarının altından kayıyor ve herkes bir anda kanatlanmış gibi oluyor...Bu tamaman bir sihir.Bu, benim en çok eğlendiğim an.(2006)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 9:34 pm 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - AİLESİ

*** Ufaklıklarım ve sevgilim yanımdaysa iyi hissediyorum.(2003)

*** Bir aileye sahip olmak bana herşeyi verdi.Bir yaşama sebebi.Bir aptal gibi davranmama sebebi.Öğrenme ,nefes alma,değer verme.Bana herşeyi verdi.(2003)

*** Gözlerimi kapatıp yaşamak istediğim hayatı düşlememe gerek yok çünkü hergün sevgilim ve çocuklarımla o hayatı yaşıyorum.Hayatım olabilecek en mükemmel şekilde.(2004)

*** Herşeyden çok ailemle birlikte olmayı seviyorum.Evde olup çocuklarımla oynamak hoşuma gidiyor.(2004)

*** Herşey perspektif meselesi.Bebeğin dünyaya geldiğinde ''Herşey bundan ibaret ''diyorsun.Kafanı kurcalayan onca şey,hakkında ne yazdıkları ,restorant çıkışı fotoğrafını çekmeleri falan ,çok önemsediğin onca şey,önemini yitiriyor
''Lanet olsun!Umrumda bile değil''diyorsun.Vanessa ve çocuklar benim dayanağım.(2005)

*** Eğer birisi aileme ya da sevdiklerimden birine zarar verirse onu yerim-500 yıl hapis cezası alırım ama onu yerim(2006)

*** Bakıcımız yoktu o yüzden Vanessa turnedeyken kızımıza ben baktım.Otobüsle turladık.Oz büyücüsünü 7000inci kez izledik.Vanessa da işiyle ilgilendi,konserler,tanıtımlar falan.Kızımızın Vanessa ile daha fazla vakit geçirmek istediğine dair bariz bir izlenimim vardı.Benim için zorlu bir iş oldu ama aynı zamanda beni eğitti,sonunda hem ben hem kızım o durumu atlattık. (2006)

*** Doğru insanı buluyorsun,sonra o hamile kalıyor,dokuz ay boyunca bebeği beklemenin güzelliğini seyradiyorsun sonra -BUM! -bebeğin doğuyor ve şöyle düşünüyorsun ''İşte benim tüm hayatım''Çocuğun doğduğu anda sen de doğuyorsun.Yeniden doğuyorsun çünkü sonunda kendini buluyorsun.Kendinle tanışıyorsun.Artık kendinden nefret etmiyorsun,seviyorsun.(2006)

*** Vanessa çalışmak istiyorsa,çalışır.Yeni albümü çıkacak ve sonra da sanırım turne olacak.Oyunculukla ilgili ise ilgisini çeken bir proje gelmedi.İlişkimizin yeni başladığı dönemde de o turnedeydi ve ben kızımızla ilgilenmiştim.Sadece kızım ve benim yalnız kaldığımız bir sürü zamanlar oldu.Aradaki mesafeyle ve ayrılıkla başetme konusunda hep iyi olduk.Dominik'te korsanları çekerken onları oraya getirtmedim çünkü çok zor bir yolculuk olacaktı-3 uçak değiştirmeleri gerekti-üç hafta onlardan uzakta çalışınca bir şekilde onları görene kadar duruma katlanmaya çalışıyorsun.Zordu,çok zordu ve üç haftadan fazla bir süre buna katlanamazdım.(2006)

*** Christi(kardeşi) beni hayatta tuttu.Beni yönlendirip doğru şey yapmamı sağladı.Yoksa uçurumdan aşağı deşerdim.O bir süper-kadın.(2009)

*** Gözlerimin önünde 36 yıldır bir sis varmış gibi hissediyorum.Lily doğunca o sis kalktı,herşey netleşti.Başıma gelen en mükemmel şey olduğunu söylemek bile az gelir.Bana baksanıza, normalleştim.(1999)

*** Jack tam bir başbelası,çok hareketli.Yeni yürümeye başlayan çocuklarla başa çıkmak için yapılacak en iyi antreman yıllarca sarhoş insanlarla takılmak olabilir.Yürümelerine yardım etmek,kusmuklarını temizlemek,düştüklerinde başlarına buz koymak,10 saniyede olan kontrol edilemez sinir,neşe ve ağlama krizleri...Jack küçük bir sarhoş gibi.(2003)

*** Baba olmak insanı uyandırıyor,kendin olma imkanı veriyor.Çocuklarım doğmadan önce bir bebeği kucağıma almaktan çok korkuyordum.Ben gençken abimin bebekleri olmuştu,onları tutmaktan çok korkuyordum.Çok kırılgan görünüyorlar.Bir dakika kucağıma alıp sonra ''Tamam, hadi alın bebeği'''diyordum.Kendi çocuğum doğunca bu kadar çabuk alışmam beni şaşırttı.24 saat içinde altını değiştirmeye kadar herşeyi öğrenmiştim.Hayatımdaki en büyülü anlardan biri yeni doğmuş bebeğim Lilly'yi kucağıma aldığım andı.Daha doğalı 3 saat bile olmamıştı ve ben onu kollarıma almıştım.O küçük gözleri yarı açıktı.Uykuya dalmak üzereydi.Gözlerine bakıp şöyle düşündüm ''Tanrım,ömrüm boyunca başka hiçbir varlığa kendimi bu kadar yakın hissedemeyeceğim.''Hissedemiyorsun da.Taa ki ikincisi doğana kadar.İkinciden önce tuhaf şeyler hissettim,bir endişe kırıntısı gibi.''İkincisini de birinci kadar nasıl sevebilirim?Böyle birşey mümkün mü?''diye düşündüm.Küçük Jack geldiğinde,o anda tutuldum.O anda.Öyle savunmasızlar ki..(2004)

*** Abime Vanessa'nın hamile olduğunu söylediğimde ''Tebrikler.Artık hiç eskisi gibi uyuyamayacaksın.Sakin geçen bir günün bile olmayacak ama buna değer.''demişti.Çok haklıymış.(2004)

*** Çocuklarımın olması tüm hayatım boyunca beni dibe çeken güvensizlik ve kafa karışıklığından kopardı.Mutlluğun ne olduğunu Vanessa ile tanışıp ilk çocuğumuz doğmadan önce bilmiyordum.(2004)

*** Vanessa iel çocuk sahibi olmak benim için herşeyi netleştirdi.Hayatımda hiçbir şey karanlık değil artık.Oğlumuzun ve kızımızın evin çevresinde oynadıklarını,yeni şeyler öğrendiklerini seyrediyorum.Dünyada bundan güzel ne olabilir ki?(2004)

*** The Libertine çocuklarımın 30 yaşlarına kadar izleyemeyecekleri bir film.Ama Nightmare Before The Christmas'ı izlediler ve sevdiler.Aynı zamanda onları Charli'nin Çikolata Fabrikası'nı izlemeye götürdüm ama çocukları küçükken bir yerlere götürmek sorun olabiliyor o yüzden biraz endişeleniyorsun.''Tamam,Lilly muhtemelen uslu duracak ama Jack'in konsantrasyonu çok dağınık.Muhtemelen bir yerlere kaçıp bir şeyler kıracak ya da gözümü kılıcıyla oymaya çalışacak.''diye düşündüm.Ama çok şaşırdım çünkü film başladığında oturdular ve kımıldamadılar.Jac film sırasında hiç konuşmadı ama eve geldiğimizde yatakodasına geldi ve bana bakıp ''Baba,sen gerçekten garipsin!'' dedi(2006)

*** Oğlum,Jack,o bize Tanrı'nın bir armağanı.Şimdi süper kahramanları keşfetti ve yavaş yavaş komedi kitaplarının alanına girmeye başladı ki ben bu alanda çok iyiyimdir.(2006)

*** Barbielerle oynamayı seviyorum.İkinizinde yeni karakterler ürettiğiniz,çocuklarınızla yapabileceğiniz harika bir şey.Kızınızın hayalgücünün geliştiğini görebiliyorsunuz.Ama ben Barbielerle yeni karakterler keşfederek eğleniyordum , Lilly bunu sevmedi.Birgün dedi ki''Baba,lütfen dur,böyle yapma,normal sesini kullan''O andan itibaren haddimi biliyorum!(2006)

*** Tüm gün hiçbir şey yapmadan oturup onların büyümelerini seyredebilirim.Ben onlardan ilham alıyorum.(2008)

*** Kızım artık Barbieleri bırakıp genç kızların ilgilendiği gibi moda falan ilgilenmeye başladı.Artık büyük kızların izlediği programları izlemek istiyor.Bu yüzden ödüm kopuyor.(2006)

*** Kzım,5 buçuk yaşında,inanılmaz bir taklitçi.Çalıştığımız bir İskoç adam vardı,mükemmel bir şekilde onun taklidini yapmaya başladı.Oğlum Jack (2) her zaman yaramazlık peşinde.Küçük bir korsan gibi. Geçen gün telefonda ablama ''Ben de bu kadar yaramaz mıydım?''diye sordum.(2005)

*** Baba olmak bana güç,huzur,perspektif ve uykusuz geceler verdi!Ailemle olmayı seviyorum.(2005)

VANESSA HAKKINDA...

*** Düşündüğüm son şey yeni bir ilişki ve sevgiliydi.Vanessa ile takıldığımız ilk birkaç günü hatırlıyorum ve ''Olmaz ,yapamam''diye düşünüyordum.Ama aslında biliyorsun artık çok geç olduğunu,çoktan tutulduğunu.''Asla'' deyip duruyordum ve sonra -BOOM!(2003)

*** Yıllar önce onunla tanışmıştık aslında onu gördüğümde ''Oh!''diye düşündüğümü hatırlıyorum.Sadece merhabalaşmıştık ama aramızda bir elektrik vardı.1993 yılında olmuştu bu.Ama asıl 1998'de film çekimi için Fransa iken bir otelin lobisinde olan oldu.Döndüm ve onun sırtını gördüm.Sırtı açık bir elbise giymişti.Wow diye düşündüm.Sonra bana döndü ve yüzüme baktı.Kalkıp yanına gittim,yine o gözlerini gördüm.''Beni hatırladın mı?'' diye sordu bende ''Oh evet''dedim.Yıllar önce tanıştığım kız olduğunu anlamıştım.Birşeyler içtik,o noktada herşey bitmişti.Başımın büyük belada olduğunu anladım.(2004)

*** İlişkimiz başladığında birgün ben setten çok geç gelmiştim.Sabahın 3 veya 4 ünde Fransa'daki apartman dairemden içeri girdim.Vanessa içerdeydi ve bana yemek pişiriyordu.Kadınların erkeklere yemek pişirmesi gerektiğini falan söylemiyorum.Ama çok şaşırmıştım.Bu benim için çok yeni bir şeydi.Daha önce böyle bir şeyi hiç yaşamamıştım.Kadın olmaktan utanmayan bir kadın gibiydi.Umarım bu kulağa tuhaf ya da seksi falan gelmiyordur çünkü öyle değil.Ben kesinlikle kadınların daha zeki ve güçlü olduklarını düşünüyorum. (2004)

*** Evlenerek onun soyadını berbat etmek bir utanç olurdu.Öyle mükemmel ki -Vanessa Paradise-Çok güzel.Paradise-Depp yapmak kötü olurdu.Kulağa ruhsuz geliyor.(2004)

*** Vanessa'yı gördüğüm anda ona fena halde aşık oldum.O dönem özel hayatımda yolumu kaybetmiş bir haldeydim.O,herşeyi inanılmaz anlayışı ve nazikliğiyle yoluna koydu.Onsuz yaşayamayacağımı anladım.Beni bir Hollywood malzemesi gibi değil gerçek bir insan gibi hissettirdi.(2004)

*** Hayatımın 35 yılını bir sis içinde yaşadım.Kim olduğumu ne istediğimi bilmiyordum.Vanessa 'yı tanımak bunu değiştirdi.İlk kez kendimi evimde hissediyorum.(2005)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:08 pm 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - GEÇMİŞİ

*** Bu şehirde özel birşeyler yaşamak gerçekten çok zor.Winona ile olan ilişkimde hata yaptık, olabildiğince açık davrandık.Eğer dürüst olursak bunun merak denen canavarı yokedeceğini düşündük ama sadece besledi. Dışardakilere bu ilişkinin parçasıymışlar gibi hissetme hakkı verdi.(1993)

*** 20 yaşında evlendim.Ona karşı hissettiğim çok güçlü bir bağlılıktı ama aşıktım diyemeyeceğim.(1995)

*** 30 yaşımdayken 40 yaşımı göremeyeceğime inanmıştım.Ama belkide hayatla eğlenebilmeye başlamak için tüm o zor dönemleri atlatmak zorundaydım.(2004)

*** Geçmişindeki kişileri ve olayları kendinden nefret etme sebebin olarak göstermek çok kolay.(2004)

*** Çok çok seneler önce berbat bir filmde Hector Elizondo ile oynamıştım.Hector bir tiyatro işletiyor ve senelerdir bu piyasanın içinde.Genelde para hakkında konuşuyorduk çünkü o dönem hiç param yoktu,kiramı nasıl ödeyeceğimi bilmiyordum.Ona paranın insanları nasıl değiştirdiğini sordum o da ''Para insanları değiştirmez,gerçek kişiliklerini ortaya çıkarır.Paran olsa bile yine olduğun gibisindir.Berbat bir herifin tekiysen yine berbat herifin tekisindir,tek fark artık zengin olmandır.''demişti.Zengin olunca diğer insanlara berbat davranan bir sürü insan gördüm,böylelerinden nefret ediyorum.(2004)

*** Pis dövüşürüm.Görebileceğiniz en pis dövüşen insanlardan biriyimdir.Hiçbir şekilde durmam.Umrumda değildir.Suratına top fırlatmak,yumruklamak,kulak ısırmak,kulak koparmak,göz çıkarmak.Hem zarar verdim hem zarar gördüm.Bana dünya üstündeki herşeyle vurulmuştur:Kül tablası,şişe...Hala da sinirli bir mizacım var.Yani biraz yumuşadım ama içimde hala kızgınlıklarım var.Hala hiçbir şekilde durmam.Bu korkunç bir şey ama bazen gerekli oluyor.Evet evet biliyorum-burunlarını ısırıp önlerinde çiğnemek onların problemi bile olmazdı ama hepsinin canı cehenneme.(2005)

*** Neler olduğunu anlayamadığım zamanlar oldu.Sokakata herkesin bana bakmasına ,beni işaret etmesine alışamadım.Kendimi yaratıkmış gibi hissettim.Sadece yalnız olduğum zamanlarda kendim gibi hissedebiliyordum. (2006)

*** Yıllarca 'tuhaf' hissettim.Vaktimi harcadığım,berbat hissettiğim zamanlar oldu.Kendi bedenim içinde rahat değildim.(2006)

*** 21 Jump Street bilbordları devasaydı.O tüm kaosu yaşadığım yıllardı.Peco'dan arabayla geçiyordum.20th Century fox'un önünde kocaman bir bilbordum vardı-resimde elimde bir silah tutuyordum ve altta da 'Diğer çocuklar öğlen yemeğini topluyor.' yazıyordu.O anda birşeyler yapmam gerektiğine karar verdim.Elimde silahla suratımın orda duruyor olması faciaydı.Birkaç arkadaşı aradım,gidip boya aldık.Sonra fırça falan aldık ve geceyerısı 2 de oraya geri döndük.Önce silahın üstünü boyadık.Bende kendi yüzümü boya ile Groucho Marx'e benzetmek üzereydim ki bir güvenlik görevlisi geldi ve -hoooop!!-diye bağırdı.Sonra bilborda baktı,bana baktı ve dediki''Eeee,bu sensin?'' ben de ''Evet biliyorum'' dedim.''Neden bunu yapıyorsunuz?''diye sordu ben de ''Bu bilbordun hoş birşey olduğunu düşünmüyorum''dedim.Sinirlenmiş gibiydi,saatine baktı ve ''Elinizi çabuk tutun'' dedi. O bilbordu bir daha görmedim,kaldırıldı. (2006)

BÜYÜMEK....

*** Çocukken tüm erkek çocuklar gibiydim.Erkek çocuklar çok meraklı olur,duvarları itmeyi severler.(1988)

*** Kötü gruplarla takılıyordum.Camları kırıp dükkanlara giriyorduk.Okulun birine girip bir sınıfı dağıtmıştık.Marketlerden birşeyler çalıyordum.(1988)

*** Dünyanın en iyi çocuğu değildim ama bir katil falan da değildim. (1988)

*** 13 yaşımda ilişkiye girdim.14 yaşımdayken her türlü hapı kullanmıştım.Birkaç sınıfın kapısını kırıp içeri dalmıştım sırf meraktan.Sonunda ne yolda ilelediğini görüyorsun ve vazgeçiyorsun.(1988)

*** Yaşadığımı aile ortamı çok farklıydı ama ben bunun farkına arkadaşlarımın aile ortamlarını görene kadar varamadım.Aynı zamanda da okulda kendimi soyutlanmış hissediyordum,bazı çocuklar ve öğretmenler benimle uğraşıyordu.Tüm bunlar beni saldırgan ve sinirli hale getirdi,bu agresif durumundan kurtulmak için ne gerekirse yapmak istiyor insan.(2004)

*** 15 yaşımdayken annem ve babam boşandı.Bunun olacağını çoktan biliyordum.Bu kadar uzun süre dayanmaları beni şaşırttı.Tanrı onları kutsasın.Çocukları için yürütmeye çalıştılar ama olmadı.(2004)

*** Bizim evimizde akşam yemekleri genelde Bologna sandiviçinden oluşurdu.Onu da paylaşıyorduk.Sonra birkaç fıstık buluyorsun ,onu da paylaşıyorsun.Bu kadar.Arkadaşım Sal'in evine giderdim akşam yemeği için.Herkesin masada neden beraber oturduğunu anlayamamıştım.Marulu ilk gördüğüm anı hiç unutamam.Tuhaf göründüğünü düşünmüştüm,korkmuştum.Salata vardı,aperatifler ve çorba.Böyle şeylerden haberim yoktu.Orman köylülerinin yediği tarz yemeklerle büyüdüm.(2004)

*** Okulda acımasız bir kadın vardı,öğretmendi.Eğer onun istediği tarzda biri olmazsan dalga geçip küçük düşürüyordu.Şiddet uyguluyordu.Birgün bana birşey yapmamı söyledi-ne olduğunu hatırlamıyorum.Ses tonu berbattı.Bağırmaya başladı,beni utandırmak istedi tüm sınıfın önünde.Ne yapmak istediğini anlamıştım,beni küçük düşürecekti.Döndüm ve uzaklaştım.Giderken pantolonumu indirdim ve popomu gösterdim.Aklını kaçırdı.Tabii disipline gittim,birkaç hafta ceza aldım.Zaten okuldaki son günlerimdi sonra okulu bıraktım.(2004)

*** Küçük bir evimiz vardı,kimse fısıltıyla tartışmazdı.Birbirimize karşı şiddetli patlamalara açıktık.Bu berbat birşey.(2004)

*** 7. sınıftaydım.İşe yaramaz olduğu düşünülen çocuklardan biriydim.Çok popüler bir kıza aşık olmuştum.Romeo-Juliet gibiydim.Şok edici.8.sınıf geldi ve biz şu katılanların gecenin sonunda ilişkiye girdiği partilerden birine gitmiştik.Birlikte olduk ve ben havalarda uçuyordum.Sonra gitti futbol oynayan bir çocukla beraber oldu,beni bıraktı.Yıllar sonra okulu bırakmışım,bir kulüpte çalıyorum.Sahnedeyken bir baktım ordaydı.''Tanrım!Bu o kız.''diye düşündüm.Hemen bara,yanına gittim.Ona doğru yürüdüm-o yüzünü gördüm-inanılmazdı.''Seni görmek ne güzel''dedim.Bir baktım,250 kilo falandı!Balon gibiydi!Masa kadar genişti ama yüzü aynıydı.''Seni görmek çok güzel,Kaç çocuğun oldu?'' dedim.Dört çocuğu varmış.''Küçük bir çocukken kalbimi kırmanın bedeli''diye düşündüm.(1995)

*** Kendi başımın çaresine bakmaya hazırdım.Ailemin pek de iyi ilişkileri yoktu ve boşanmış olmaları beni rahatlatıyordu.Ama aynı zamanda çok köklü bir değişimdi ve annem çok hasta oldu.İçimdeki çocuğun anne babası ayrıldı diye yas tutmaya hiç vakti yoktu çünkü annesine bakmak zorundaydı.Duruma üzülmem için hiç vaktim olmadı.(2006)

*** Gerçekten bana çok komik geldi.Bir çerçeve ve lambaya saygısızlık ettiğim için hapse girdim!(1995)

*** Otel çalışanları ''Sarhoştu.Sevgilisiyle kavga ediyordu.''dediler.Tamamen saçmalık.Sadece barda oturan bu adam kötü birgün geçiriyordu ve sabrının sınırındaydı.Birine zarar verecekti.O da duvarları tekmeledi.Lanet olsun,ben normalim.Normal olmak istiyorum.Ama olmama izin verilmiyor.Neden bir insan olamıyorum?(1995)

*** Sadece kötü bir gün geçiriyordum.Paparazziler tarafından yine takip edilmiştim,kendimi yaratık gibi hissediyordum.Hayatımda birşeyler yolunda gitmiyordu.Biriktim,biriktim sonunda patladım.Birçok şeyin birikimiyle oldu bu olay.Tanrıya şükür hıncımı aldığım şey otel odasıydı,bir insan değil.Bir güvenlik görevlisi vardı.İnsanı çileden çıkaran,burnu büyük bir adam.Onu pataklamak istedim.Odayı dağıttığımda ve onlar geldiğinde sakinleşmiştim.''Yaptığım her zararın parasını ödeyeceğim.Özür dilerim.''dedim.Ama yeterli olmadı.Adam bağrınmaya başladı.Sonra hatırladığım şey polisin kapıda olduğu.Çok aptalca bir olaydı ama pişman değilim.O geceyi 3 farklı hapishanede geçirdim.Bu da benim eğitimimin parçası oldu.(2004)

*** Otel sahibi olaydan 2 yıl sonra menajaerimi arayıp ''Johnny'nin otelimizde tutuklanıp hapse atılması harika oldu.Bu olaydan sonra otelin ne kadar kazandığına inanamazsınız''dedi.(2003)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 9:07 am 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - ALKOL VE HAPLAR

*** Akla gelebilecek her türlü hapı kullandım (1988)

*** Hap kullandım,erkek çocuklarının yaptıkları her türlü şeyi yaptım-vandalizm,arabalara yumurta fırlatmak,okullara zorla girmek,sınıfları dağıtmak.Sonunda bir noktada durup etrafıma baktım ve düşündüm ''Bunlar beni yerlere getirmiyor.Bu beraber takıldığım çocuklarla işe yaramaz hale geliyorum.''Onlar her gece sarhoş olup uçuşa geçiyorlardı.Ben de onlarla ilişkimi kestim.(1988)

*** Tanrım,o kadar çok zamanımı harcadım ki!Evet hepsi bana deneyim kazandırdı,ders çıkarmamı sağladı ama ne aptalmışım.Kafam çok karışıktı,neyin ne olduğunu bilmiyordum.Bir şekilde yıllarca kendimin turşusunu kurdum.Kendimi zehirleyip uyuşturmaya çalıştım.(2003)

*** Genelde alkol kullanıyordum ama hap kullandığım da oldu.Uçurumun kenarındaydım ve düşmem işten bile değildi.Ama düşmedim.Tanrıya şükürki düşmedim.(2004)

*** Hiçbir zaman kokain bağımlısı olmadım.Kokainden nefret ediyordum.Bana saçma ve vakit kaybıymış gibi geliyordu.(2004)

*** Alkol ve ilaçlarla kendimi zehirliyordum.Uyuşmak istiyordum.Hiçbir şey hissetmemek istiyordum,o kadar saçma ki.Bu hayatta yapabileceğiniz en salakça şeylerden biri çünkü yaptığın tek şey kaçınılmaz olanı ertelemek.Günü geldiğindekendini uyuşturmak yerine kaçmaya çalıştığın herşeyle yüzleşmek zorunda kalıyorsun.(2004)

*** Şükürler olsun ki hiç bağımlı olmadım.Sadece alkol ve ilaç kullandım.Tüm stresle,hatıralarla,üzüntülerle,değişimle,hayatla böyle başa çıkmaya çalışıyordum.Gerçekten de hiçbir şey hissetmemek istiyordum.(2004)

*** Ailem ve arkadaşlarım beni karşılarına alıp konuştular ''Dinle,seni seviyoruz.Sen bizim için çok önemlisin ve herşeyi çıkmaza sürüklüyorsun.Kendini öldürüyorsun bunun yaparak bizi de öldürüyorsun.''Ama o anda onları dinlemiyorsun.Çünkü aptalın tekisin.Çünkü umursamazsın.Çünkü insansın.Sonunda anlıyorsun ama.Sonunda vücudun,aklın,kalbin,psikolojin ''Haklılar.Yanlış yoldasın''diye bağırıyor.(2004)

*** Herşeyin çevremde fırıldak gibi döndüğünü görüyordum.''Bu çok saçma,belkide ben çok yavaşım.Lanet olsun!Durun artık.'' diye düşündüm.Bu yüzden bir yıl gibi bir süre herşeyi durdurdum.Sonunda sanırım öyle bir noktaya geldim ki ''Tanrım ben ne yapıyorum?Hayat güzel.Ben kendime ne yapıyorum böyle?''dedim.Şimdi bir iki bardak şarap içiyorum,o kadar.(2004)

*** Uçurumun kıyısındayken aşağı bakarken başına ne gibi bir felaket gelmek üzere olduğunu anlamıyorsun.Sevdiklerin seni ordan kurtarmak için uğraşıyor ve sonunda dank ediyor kafana.Artık temizlendim.(2004)

*** Artık sert içki içmiyorum.Sadece arada Lagavulin (malt viskisi) ısmarlıyorum,sırf kokusu için.İnanılmaz kokuyor.(2005)

*** Bir şekilde karanlık bir dönemdi benim için.Tamamen mutsuzdum diyemem tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.Yıllarca kendimi zehirledim.Bu işte oldukça iyiydim.Sonunda kritik bir karar vermek zorundaydım:Bu aptallığı sürdürecek miydim,sürdürmeyecek miydim?Sonunda bırakmaya karar verdim.Şimdi geriye dönür düşündüğümde 'Neden bunu yaptım?'diyorum.Otel lobisindeki o sırtı gördüğümden beri tamamen başka birisi oldum.Gerçek deliliğin sınırlarında dolaştığım zamanlar oldu ve maalesef bir kere o noktaya gittim mi gidiyorum.Böyle zamanlarda hep Vanessa'nın söylediklerine güvendim.Beni böyle zamanlarda gerçekliğe döndürmek bayağı zaman alıyor ama eskisi kadar değil artık.Yaşlandıkça olgunlaşıyorsun.İşte mutluluk bu.(2005)

*** Sosyal ortamlarda çok rahatsız hissediyordum.Kendimi normal hissedebilmek için kusana kadar içiyordum.(2006)

*** Sigarayı birkaç yıl önce bıraktım-Boşver,artık o şeylere ihtiyacım yok dedim kendime.(2009)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 18, 2009 3:01 pm 

JOHNNY DEPP ANLATIYOR - KENDİSİ

*** 17 yaşındayken inşaatlarda çalıştığım veya benzin doldurduğum zamanlardaki ile aynı hissediyorum.Bence hırs,kirli bir sözcük.Açlık kelimesini tercih ederim.Aç olmak harika bir şey.Umutlarının,hayallerinin olması harika.Ama hırs?Birilerinin ünlü olmaya çalışması demek.Neden buna ihtiyacın olsun ki?Batağa battım ama başardım.(1988)

*** Yüzüm-her sabah yıkarken aynada görüyorum-fena değil.(1988)

*** Bazı insanlar halkın dikkatini çektiklerinde daha da dik dururlar,bense alçalıyorum.Yere çöküyorum,bir şekilde saklanıyorum.(1993)

*** İçimde çok fazla sevgi de var öfke de.Birini seversem severim.Ama sinirlenmişsem patlayıp birine zarar vermeliyim.Yapmak zorundayım,sonuçlarını düşünmüyorum.Öfke kira ödemez o yüzden birşekilde dışarı atılmalı.Dışavurulmalı.(1995)

*** Çocukken rüyalar görüyordum.Aslında rüya değillerdi.Uyanıktım ama hareket edemiyordum.Konuşamıyordum.Bir yüz bana doğru geliyordu.Birisi bana bunun söylemek istediğini söyleyememiş bir ölünün ruhu olduğunu söyledi.Ben de inandım.

*** Harika kızlarla beraber oldum ve kesinlikle onları sevdiğimi düşünüyordum ama şimdi şüpheliyim.Derin şeyler hissettim ama aşk mıydı?Bilmiyorum.Ve şimdi bir insanı ölene dek sevebilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum,sevebilir miyim bilmiyorum.(1998)

*** Ben eski moda bir adamım.Bira göbeğiyle oturmuş bir gölü seyreden yaşlı bir adam olmak istiyorum.(1999)

*** Olabildiğim kadar gerçeğim.Düşüncelerim içten.Eğer iyi ise iyiyimdir ama ahmaksam gerçekten ahmağımdır.Ahmak olmak gurur duyulacak birşey değil ama ben böyleyim.(1999)

*** Bir çizim,resim yapabilme ya da notlar yazma bir çeşit günlük gibi birşey tutma ve bunları ilerde çocuğumun okuması fikri hoşuma gidiyor.(1999)

*** Neredeyse tüm hayallerim gerçekleşti.Evet,zor zamanlar da oldu ama çoğunlukla hayallerim gerçekleşti.Çok şanslıyım.Gelecekten istediğim şey çocuklarımın güzel bir hayatı olması.Sadece benim çocuklarımın değil tüm çocukların aslında.Bir ebeveyn olarak tek umut ettiğin şey çocukların korkunun,nefretin olmadığı güzel bir dünyada yaşaması oluyor.(2003)

*** Gerçek hayatta ve rol seçimleri yaparken zarar görmüş insanlar çok ilgimi çekiyor.Neden bilmiyorum.Aslında hepimiz bir şekilde zarar görmüşüz.Kimse kusursuz değil.Her birimizde bozukluk var.(2004)

*** Böceklerle ve tuhaf kokularla ilgilenmek gibi tuhaflıklarım var. (2004)

*** Yani eğer birileri gerçekten yaşayan en seksi erkek olduğuma inanıyorsa,çok gurur duyarım ama ben bunu anlamıyorum.Bu mahcup edici birşey.(2004)

*** İnsanoğlunun asıl ihtiyaçlarını düşünecek olursak biz işleri fazla karışık hale getiriyoruz.Her sabah uyanıp''Teşekkürler Tanrım,yeni bir gün daha'' demiyoruz.Oysa aldığımız her nefes bir hediye.(2004)

*** En sevdiğim film,eski bir film,Mask of Demitrios (1944).Harika bir film.Yeni filmleri fazla izlemiyorum.Yeni film izlersem bu genelde çocuk filmi oluyor.The İncredibles çok çok iyiydi.Oğlum,Jack elinde Mr.İncredible oyuncağıyla koşuşturuyor.Güzel tarafı Jack ,Mr.İncredible'ı ,Mr.Credible diye çağırıyorki bu beni öldürdü.(2005)

*** En büyük sahne korkum gidip bir insan topluluğu önünde konuşma yapmak.Sette çalışmak sorun değil.Ama bir kalabalığın karşısına geçmek hele bir de konuşma yapmak...Sadece orada dikilerek bile kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.(2005)

*** Film izlemek benim için en etkili uyuşturucu.Daha jenerik gösterilirken uyuyakalıyorum.Anında kayıyorum.Ne filmi olursa olsun.Çizgifilmleri günlerce seyredebilirim.Ama film seyrederken birkaç saniye içinde herşey kararıyor.(2005)

*** Tanrım,kadınların beni neden çekici buldukları konusunda hiçbir fikrim yok.Belki de bana üzüldükleri için.Belki Ed Wood'u ya da Before The Night Falls'ı izlemişlerdir ve bana nasıl bir kadın gibi giyinebileceğim konusunda tüyo vermek istiyorlardır.(2005)

*** Aynı yerde uzun süre kalmayı sevmiyorum.Çocukluğum ordan oraya taşınarak geçti bu ben de iz bıraktı galiba.Hollywood'tan, sosyal beklentilerden uzak kalmayı seviyorum çünkü bu işlerde iyi değilim.Uzakta olmak beni rahatlatıyor,baskı hissetmiyorum.(2005)

*** Setteyken rahatlamanın en iyi yolu okumak.Okuyorum okuyorum...Kitap üstüne kitap.(2005)

*** Özür dilerim-yine geç kaldım.Bu patolojik bir şey galiba(2006)

*** (Çenesinde uzattığı sakalını 2 yıl boyunca kesmemesi hakkında)
Bu güzel bir soru.Cevabı çok basit ve biraz utançverici.Eğer traş olursam yeniden uzatmak yaklaşık altı ayımı alıyor.Tüm sakalım bu kadar.Yedi tane kıl şu tarafta,üç tane bu tarafta.Parça parça sakalım var.Daha fazlası çıkmıyor.Traş olursam filmde takma bıyık kullanmam gerekir o da pek işe yaramıyor.(2006)

*** Gitar çalmaya ya da çizim yapmaya odaklanınca başka şey düşünmüyorum.Hayran olduğum insanların çizimlerini yapmaya başladım.Kerouac,Bob Dylan,Marlon Brando,Patti Smith,sevgilim,çocuklarım....
Hunter'ı birkaç kez çizdim.Keith Richards.Sevdiğim şey insanların yüzlerini özellikle gözlerini çizmek.Çünkü oradaki duyguyu,gözlerinin ardında neler olduğunu bulmak istiyorsunuz.(2009)

YAŞLANMAK...

*** Yüzünde kırışıklıklar çıkmaya başlıyor,ne olmuş yani?Her bir çizgiyi hakettim.(2003)

*** Gençken,20lerindeyken ölümsüz hissediyorsun.Daha sonraları ölümlü olduğunun farkına varıyorsun.(2004)

*** Belli bir yaşa geldiğinde uyku hakkında düşüncelerinin 20-25 yıl önceye göre değişimi çok ilginç.''Dün akşam sekiz saat uyumuşum harikaydı.''diyorsun.İyiki daha golf oynamaya başlamadım ama eminim o da yakındır.(2004)

*** Yaşlanmak kaçınılmaz ama hiç büyümemek mümkün.Eğer çocukluğundan kalan şeyleri koruyabilirsen-bazı davranışları ya da saklandığın bazı yerleri diğerlerinden gizleyebilirsen büyümeyebilirsin.(2004)

*** 40 ına varınaca dokuz buçukta yatağa girme hakkın oluyor.(2006)

*** Yaşlanmak hoşuma gidiyor.Zamanı geldiğinde hergün sırtın ağrımaya başlayacak,tuhaf yürüyeceksin belki kulak memelerin sarkacak.Bu beni endişelendirmiyor.37-38 yaşındayken hiçbir yaşa ait değilmişim gibi düşündüğümü hatırlıyorum.Kırkına gelince ''Tamam,ben 40 yaşındayım.''diyorsun.Böylece bazı sorumluluklardan feragat etme hakkın doğuyor-sabaha kadar arkadaşlarınla eğlenmek mesela.Zaten asla ilgimi çeken birşey değildi.(2006)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 4:51 pm 

KARAYİP KORSANLARI:SİYAH İNCİNİN LANETİ - FİLM HAKKINDA

Johnny Depp’in Sözleri:

*** Kendi beynimi kontrol edemiyorum.Yani kendinizi kontrol edemediğiniz bir noktaya ulaşırşınız ya hani.Çevredekilerin ne söyledikleri,ne fısıldaştıkları umrunuzda değildir.Belkide yaptığınız işten,yarattığınız karakterden memnun değillerdir.Belki aşırıya kaçtığınızı düşünüyorlardır.Ama kendimi kontrol edemedim.Bu adam,bu karakter hakkında çok güçlü bir hissim vardı.Onu bu şekilde oynamalıydım.

*** Senaryoyu okuduğumda yeniden 9 yaşında gibi hissettim.

*** Sadece başarılı olsun diye film seçimi yapmayacak kadar aptalım hala.Böyle büyük bir proje olsa da,bu filmi de diğer filmlerimi seçtiğim gibi seçtim.Karakterde bir şeyler katabileceğim bir yan olduğunu düşündüm.

*** Bence Jack Sparrow ne göründüğü kadar sıyırmış ne de göründüğü kadar sarhoştu.Bilerek bu şekilde hareket ediyordu.İnsanların onun kafayı yemiş bir sarhoş olduğunu düşünmelerini istiyordu.Böylece onu küçümseyip hata yapıyorlardı.

*** Bazı zamanlar Orlando ve ben birbirimize bakıp ‘’Bunu yaptığımıza inanabiliyor musun?’’ dedik.Karakterimi çok sevdim.Hiçbir zaman oynadığı role dönüşen bir aktör olmadım.Ama çekimler bittiğinde depresyona girdim.Kaptan Jack’i özleyeceğim.

*** Bence Sparrow, Barbossa’nın saklı tutmaya çalıştığı sırrını biliyordu.Bunu da filme ekleyecektim ama dövüş sahneleri falan başladı mı zamanın olmuyor.Bence Barbossa’nın en büyük sırrı ilk adının Hector olmasıydı.Sette Geoffrey ile karşılaşıyorduk ve ben ‘’Günaydın,Hector’’ diyordum.O da gülüyordu.

*** (Jack Sparrow’un sallanarak yürümesi hakkında)Bence bu karakter ömrünün çoğunu denizde geçirmişti.Çok fazla güneş altında kalmıştı o yüzden kafayı hafif sıyırmış olabilirdi.Geminin güvertesinde,dalgaların gemiyi sallayışı onu sabit kara yüzeyinde olmaktan daha mutlu ediyordu.Aynı şekilde yürüyüş stilini kendi avantajı için kullanabileceğini düşündüm.Sanki hipnotize edermiş gibi.Bir şekilde öne arkaya yaylanarak hipnotize edebilirdi,tıpkı hedefine odaklanmış bir kobranın hareketi gibi.

*** Araştırma yaparken 18. yüzyılda yaşamış korsanların nasıl insanlar olduklarını düşünmeye başladım.İnsanlara zarar veren kanundışı ve pis insanlar olduklarını düşünmek kolay ama bana göre onlar o dönemin rock and roll yıldızlarıydı.Bence günümüzdeki en havalı,en harika rock yıldızı Keith Richards.Bu yüzden o bu karakter için ilham kaynağım oldu.

*** Aslında iki altın diş daha taktırmıştım.Birkaç kişi onları çıkarmamı istedi.Aslında tüm altın dişleri çıkarmamı istediler.Çenemden sallanan sakalları çıkarmamı istediler.Saçımdaki boncukları ve birkaç şeyi daha çıkarmamı istediler.Ben de ‘’Size saygı duyuyorum beyler.Uzlaşabilmemiz için iki altın dişi çıkaracağım.Ama bundan ötesi karakterin bütünlüğünü bozmak olur.Bunu yapmayacağım.Bana güvenmelisiniz.Benim yapmam için para ödediğiniz şeyi yapmama izin vermelisiniz ama bu durumdan memnun değilseniz yerime başkasını bulmalısınız çünkü ben bu karakteri böyle oynayacağım.’’dedim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 2:47 pm 

KARAYİP KORSANLARI:ÖLÜ ADAMIN SANDIĞI - FİLM HAKKINDA

Johnny’nin Sözleri:

*** Benim için sadece ve sadece bir neden vardı, o da Kaptan Jack.Onu tekrar oynamak için yeni bir fırsat doğmuştu.Bazı insanlar ‘’Depp satıldı.’’diye düşünebilir.Buna inanmıyorum.Benim amacım satışa çıkmak falan değildi,ben sadece bu karakteri yeniden oynamak istedim çünkü çok eğlenceli bir rol ve karakterle ilgili keşfedilmeyi bekleyen değişik taraflar var.Bu yüzden devam etmek istiyorum.Eğer benden 7. filmde oynamamı isteseler,neden olmasın?

*** Bu karakteri oynarken ne kadar eğlendiğimi anlatamam.

*** Jack’i farklı bir açıdan görüyoruz.O hala aynı ama bu filmde ciddi bir ikilemle karşılaşıyor.Jack’i farklı bir perspektiften görüyoruz.

*** Jack’in hayattaki öncelikleri ne?Bu güzel bir soru.Bence özgürlük.Birinci filmin sonunda bir cümle vardı,Jack ufka doğru yelken açmışken.Ufuk onun için özgürlüğü temsil ediyor.Aynı zamanda ufuk,ulaşılamaz bir şey,oraya erişmek mümkün değil bu yüzden hep ilerlemelisin.

*** Filmde herkes berbat kokuyormuş gibi görünüyor ama aslında öyle değil.Bu da filmlerin büyüsünün bir parçası.

*** O koskocaman tekerleğin içinde hapsolmak ve hiç bitmeyecekmiş gibi dönmesi,bunları o kadar umursamadım ama o sahneyi çekerken ayağım tekerleğe sıkıştı.Ayağım üst tarafı his yeteneğini kaybetti.Dört hafta boyunca iğne batırdım ve hiçbir şey hissetmedim.Korkunçtu.

*** Bill Nighy(Davy Jones) dünyanın en sabırlı adamı.

*** Delirdiğimi düşünen bir grup insan vardı.

*** Hayır,yatağa girerken de Kaptan Jack peruğu takmıyorum.Ama onun da zamanı gelir.

*** Bir şey oluyor,o anı hissediyorsunuz.Önemli bir sahne çekilirken doğaçlama bir şey söylüyorsunuz.O anda ritim değişiyor,her şey savruluyor-ayaklarınızın altındaki yer kayıyor.Bu çok eğlenceli çünkü o anda herkesin asıl tepkisini görebiliyorsunuz.İnsanlar bir anda panikliyor.Bu panik komik ve yararlı oluyor.

*** Eğer stüdyo şu an yaptığımız için endişelenmiyorsa üçüncü filmi beklemeli-planlarımız var!

*** Beklenti çok yüksekti.Herkes ‘’Keith Richards oynayacak mı?Gerçekten mi?’’falan diyordu.Sonra sabah 8’de sete geldi,tamamen giyinmiş,işe hazır haldeydi.Keith Richards kesinlikle karizma denen şeyi yaratan adam.Ama ummadığım şey bu kadar iyi rol yapmasıydı.Onu ‘’İki-sahnelik Richards’’diye çağırmaya başladım.Şehre inmiş bir kovboy gibiydi.Tüm kadınları baştan çıkardı,tüm erkekleri etkiledi ve gitti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 2:33 am 

KARAYİP KORSANLARI - DÜNYANIN SONU

Johnny’nin Sözleri:

*** ’Sen ne halt ediyorsun?Filmi mahvediyorsun’’gibi panik içindeki telefonlar almamam işimi kolaylaştırdı.Şimdi üçüncü filmi bitiriyoruz ve önümüzdeki birkaç hafta sonunda bu karaktere veda etmek zorunda kalacağım ama kesinlikle onu yeniden canlandırmayı düşünebilirim.

*** Jack’in her zaman bir planı var!Planı olmadığı zamanlarda bile planı var.Her zaman dört ayak üstüne düşüyor.Kesinlikle onda dokuz candan fazlası var.

*** Dünyanın her köşesinden insanların bu seriyi ve karakteri bu kadar benimsemeleri beni çok etkiledi.Bu çok ilham verici.Daha önce bana hiç böyle bir şey olmamıştı.

*** Geoffrey ile birinci filmde de beraberdik ama fazla sahnemiz olmamıştı.Şimdi daha fazla karşılıklı oynama imkanımız oldu ve çok eğlenceliydi.Geri döneceği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu bize sürpriz oldu.Döndüğüne çok memnunum.

*** Geoffrey ve ben birbirinin dikiş iğnesini kıskanıp kavgaya tutuşan yaşlı kadınlar gibiyiz.

*** (Keith Richards hakkında)Tanrı onu kutsasın!Geldi ve şahit olduğum en mükemmel cameo’yu yaptı.(cameo:kısa rol)

*** Bu karakteri canlandırmayı hep yüzümde bir gülümsemeyle anacağım.

*** Jack Sparrow benim için patlama noktasıydı.Ona veda edeceğim için çok derin bir depresyona gireceğim.Kostümleri saklayacağım ve evin çevresinde kırıtarak yürüyeceğim.Çocukları eğlendireceğim.Belki 4,5,6 çekilir.Neden olmasın?Belli bir noktada dur demek gerektiğini biliyorum ama henüz bu karakterle işimin bittiğini düşünmüyorum.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 25, 2009 7:21 pm 

Bizimki ilk görüşte aşk!

24.07.2009

Image

Yıllarca ruh eşini aradığını söyleyen ünlü aktör Johnny Depp, "İlk görüşte aşık oldum" dediği hayat arkadaşı Vanessa Paradis'ye olan büyük aşkını anlattı

Yeni filmi 'Halk Düşmanları'ndaki başarılı performansıyla dikkat çeken ünlü aktör Johnny Depp, 1998 yılında tanıştığı Fransız şarkıcı Vanessa Paradis'yle mutlu bir beraberlik yaşıyor. Hayat arkadaşından iki çocuğu olan ünlü aktör, mutlu ilişkilerini ve nasıl tanıştıklarını In Touch dergisine anlattı. İşte Depp'in anlattıkları:

** Vanessa'yı ilk kez 11 yıl önce Paris'te bir otelin lobisinde gördüm. Onu görür görmez aşık oldum ve hayatımı onunla geçirmek istediğime karar verdim.

** Vanessa'ya ilk görüşte aşık olduğumu söylediğimde herkes hikayemizi masallara benzetiyor.

** O gün sırtı açık bir elbise giymişti, o kadar güzeldi ki, gözlerimi ondan alamıyordum ama o da benim bakışlarımı fark etmiş olacak ki, bana döndü. Göz göze geldiğimiz anda yanına gitmeye karar verdim.

** Ona birlikte bir içki içmeyi teklif ettim, kabul etti. Konuştuğumuz anda başımızın büyük belada olduğunu her ikimiz de anladık (gülüyor).

** İlişkimiz başladıktan kısa süre sonra Vanessa, şu anda 10 yaşında olan kızımız Lily-Rose'a hamile kaldı. Üç yıl sonrada oğlumuz Jack doğdu.

** Şu anda ailece Bahamalar'da teknemizde yaşıyoruz ve evlenmeye hiç niyetimiz yok. Dünyanın en güzel şeyi çocuklarıyla ilgilenen bir anneyi izlemek.

** Vanessa ve çocuklarım benim her güne uyanma ve nefes alma sebebim

kaynak:sabah

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 25, 2009 8:25 pm 

DON JUAN DE MARCO :

Johnny’nin Sözleri:

*** Marlon Brando son iki asrın en iyi aktörü olabilir.Ama oyunculuğundan daha önemlisi beyni.Olaylara bakış açısı,yargılamaması,takdir etmesi…O şey kadar önemli,ummm,son günlerde önemli olan kim var?Tanrım fazla insan olmadığı kesin…Stephan Hawking!

*** Senaryoyu okuyunca psikiyatrist rolünde hep Marlon’u gördüm.Bana bu rolü kimin oynaması gerektiğini düşündüğümü sorduklarında Marlon Brando dedim.Bana deliymişim gibi baktılar.

*** Marlon Brando’nun ismi bile insanı onun efsanesi ve büyüklüğü hakkında düşündürüyor.Ama onunla yaptığım birkaç telefon konuşmasında bana çok iyi davrandı.İyi anlaştık,beni güldürdü.Sonunda evine gidip onunla tanışmam ve film hakkında konuşmamız gerektiği zaman çok endişelendim.Onu gördüğüm anda sihirli bir şekilde bir rahatlık hissettim.İki saniyelik bir ‘’Merhaba’’ deyişiyle beni rahatlattı.

*** Gerçekten tuhaf-hiçbir aktörün oynadığı karaktere dönüşebileceğini düşünmüyorum.Ama bazen etkisinden çıkamıyorsunuz.Günün 14 saati Don Juan olmak yüzünden bir restorantta otururken İspanyol aksanıyla konuşmaya başlayabiliyorsunuz.Gerçek hayata dönmek için kendinizi zorlamanız gerekiyor.

*** İşin eğlenceli tarafı Don Juan olma fikrinin bana çok yabancı olmasıydı.Bu adam birlikte olduğu her kadına gidip ‘’Ben dünyanın en iyi aşığıyım’’diyor ve buna kendisi de inanıyor.Ben asla bir kadına gidip böyle bir şey söyleyemem.Söyleyemem işte… (gülüyor)

*** Bence o bu yüzyılın en akıllı insanlarından.Marlon asla bu piyasanın büyüsüne kapılmadı.Bir Hollywood müsameresine gidiyorsun,orada insanlar elli milyon dişlerini gösterecek kadar gülümsüyorlar,sohbet ediyorlar.Herkes sırtınızı sıvazlıyor.Ordaki insanların yarısının benimle sohbet etme sebebinin benim iyi bir çocuk olduğumu düşünmeleri olduğunu sanmıyorum.Ne yapabilirsin ki?Oynanması gereken bir oyun var.Eğer oynayabilirsen çuvalla para kaldırıyorsun.90 yaşına gelip geri döndüğümde ne b*ktan bir hayat yaşadığımı düşünmek istemiyorum.Hayran olduğum insanlar böyle yapmadılar.

*** Tüm bu insanlarla çalışabildiğim için çok şanslıyım.Marlon inanılmaz cömertti,Martin de öyle.Faye Dunaway bir melek.Bu insanlarla çalışıp da onlardan bir şeyler kapmamak için tamamen aptal olmam gerekirdi.Onları bir şahin gibi gözlemledim,hünerlerini bir akbaba gibi kapmaya çalıştım.Bundan daha şanslı olamazdım.

*** (Dr. Mickler rolü için Marlon Brando ile anlaşılmadığı taktirde projeyi geri çevireceğini söylemesi hakkında)Herkes kaçık olduğumu düşündü ama o rolde Marlon’u görüyordum.Gerçekten projeyi geri çevirmeyi düşünmüyordum ama en azından Marlonâ ulaşmaya çalışmalarını istedim.

*** Marlon ile anında iletişim kurdumKendimi onunla çok rahat hissettim.Bu bana nadir olan bir şey.Nedenini açıklayamıyorum.

*** Benim verdiğim karar don Juan kesinlikle deli değil.

*** Marlon ile çalışırken öğrendiğim en önemli şey ciddi ifadeni koruyabilmek.Bu neredeyse imkansızdı.Birçok sahnede bunu başarabilmek en büyük hedefim oldu çünkü sahneleri gülme krizine girmeden çekmek zorundaydık.Marlon çok komik.Demek istediğim beni resmen öldürdü,nerdeyse gülmekten ölüyordum.

*** Geraldine’nin gözlerine baktığımı hatırlıyorum,bir sahne çekiyorduk,repliğimi söyledim.Yüzünde görebileceğiniz en üzgün ifade vardı.Bu adam ona gitmiş senin dışında 1500 tane daha sevgilim var diyor.Sonra onun üzgün ifadesi.O anda kendimi tutamayıp gülmeye başladım.

*** Konsantre olmaya çalıştığın zamanlar oluyor ama çevrende o kadar çok hareket var ki-bir taraf da kahve içenler,bir yandan yönetmen ‘Motor’ diye bağırıyor.Oysa sen hazır değilsin.İşte böyle zamanlarda Marlon hep yanımdaydı.Bu anları kolaylaştıracak bir atmosfer yaratmama yardım etti.Sadece gülerek,konuşarak ya da bana bakarak bile olsa.İkili sahnelerimizde de bana çok yardımcı oldu.

*** Bütün duygular oradaydı:Öğretmen-öğrenci,baba-oğul.Marlon bir kahraman.

*** (250 tane çıplak kadınla yapılan harem sahnesinin çekimi hakkında)Beynin algılayamıyor.O kadar fazlaydılar ki.Bu kadınların hepsinin gerçek olduğuna inanamıyorsun.Sanki kocaman bir tablo gibi görünüyorlar-bütün detayları aynı anda algılayamıyorsun.

*** Onunla en son konuştuğumda çok duyguluydu.’’Umarım herşey yolundadır.’ diye düşünüyorsunuz.Birşeylerden şüphelenmiştim.Ama yine de ölümü çok şok edici oldu.Onunla ilk bu filmde tanışmıştık.Biraraya gelince çocuklaşıyorduk.Saçma şeylere gülüyorduk.Bir keresinde bana sessizlikten korkan insanlara tahammül edemediğini söylemişti.İki,üç saat boyunca birlikte oturup hiçbir şey söylemediğimiz çok güzel zamanlarımız oldu.Onu özlüyorum.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 9:34 pm 

NİCK OF TİME - FİLM HAKKINDA

Johnny’nin Sözleri:

*** Benim için sıradan bir karakteri oynamak her zaman daha zor olmuştur.Dümdüz bir adamı oynamak gerçekten bir sınav.Hele o takım elbiseyi hergün giymek!!Daha önce hiç idari kademede görevli bir adamı oynamamıştım.

*** Çocuklarla çalışmak benim için sorun değil.Courtney Chase harika bir çocuk.Benden bir sürü para söğüşledi.Bir sahnenin çekimi için kaç kez tekrar alacağımız konusunda iddiaya girmiştik.Tekrar başına 20 dolar diye anlaştık.60 dolarımı götürdü.Bayağı tehlikeli bir çocuk.

*** Finansal başarı sağlayabilecek bir filmde oynamak için vermiş olduğum bir karar değil bu-senaryoyu okudum ve çok sevdim.Okurken beni heyecanlandırdı.Hitchock filmlerini hatırlattı bana.Yönetmen John Badham ile de çalışmak istedim.Onun Saturday Night Fever filminin büyük bir hayranıyım.Ayrıca çok taktir ettiğim bir aktör olan Christopher Walken ile çalışmak istedim.

*** Eski Hichcock gerilimleri tarzında bir film…Hep tuhaf filmlerde acayip karakterleri oynamakla suçlandım.Tam zıttı bir projede yer almak için doğru zaman olduğunu düşündüm.Tamamen normal bir adamı canlandırıyorum.Bu gerçekten daha zor bir şey.Adamı bir şekilde ilgi çekici kılmak zorunda kalıyorsun.

*** Bu senaryo ve karakter ilgimi çekti,daha önce milyarlarca kez yapılmış şeyler değildi.Bu adamın çimenleri biçtiğini,çayırları suladığını görebiliyordum.Bana çekici geldi.Hiç benzer tarafımız yok.

*** (Dublörler hakkında)90 adım.Bir grup adamla el sıkışıyorsunuz ve ‘’Hey şu işi nasıl yapıyorsunuz?’’diye soruyorsunuz.Daha sonra hatırladığınız tek şey sizi yerden 90 adım yükseğe koyup serbest bıraktıkları.O arada iç organlarınızdan birkaç parçayı orda bırakıyorsunuz sonra sizi yakalıyorlar.

*** Kendimi bu adamın yerine kolayca koyabildim.Aile benim için çok önemli.Gerçekten taptığım yeğen ve kuzenlerim var.Eğer onların başına bir şey gelse çıldırırım,kurtarabilmek için her şeyi yaparım.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 9:37 pm 

DONNİE BRASCO - FİLM HAKKINDA

Johnny ‘nin Sözleri:

*** Bunlar gerçek hayattaki gerçek insanlar.Ailelerine çok bağlılar ve inanılmaz güçlü ve gururlular.Sadece yasaların karşısındalar.Bence son 25 yıldır çekilen filmler bu insanları eşkıyalar,kan dökme meraklısı hayvanlar olarak yansıttı.Bu insanlar hakkında fikirlerimiz saptırıldı.Benim tanıştığım insanlar hiç de bize yansıtılanlar gibi değildiler.

*** Joe Pistone büyüleyici bir adam.Onunla yüzyüze göreşemeyeceğimizi düşünmüştüm.Onu John Wayne’nin tahammül edilmesi zor karakterlerinden biri gibi hayal etmiştim.Ama karşılaştığım gerçek bir adamdı,büyüme döneminde gerçek bir adamın nasıl olması gerektiğini düşünürken kafanızda yarattığınız imajda bir adamdı.

*** Gerçek olan Joe idi ben sadece rol yaptım.Bir film setindeyken her şeyi doğru yapabilmek için defalarca çekim yapıyorsunuz ama onun sadece bir hakkı vardı.Her seferinde en iyisini yapmak zorundaydı.

*** Bu proje için yer altı dünyasında nam salmış bir sürü adamla tanıştım.İlginç olan bu insanları çok sevdim,aynı zamanda FBI dan da tanıştığım insanlar oldu ve onları da çok sevdim.Bu iki grup birbirine düşman olarak biliniyor ama derinde o kadar benzerler ki.Büyürken kafamızda hep iyi insan-kötü insan ayrımı oluyor.Aslında hepsinin temelinde aynı şey var-Hayatta kalma savaşı.

*** Bu film beni resmen tüketti.Gerçek Donnie Brasco,Joe Pistone ile çok zaman geçirdim.Brasco,onun sahte adıdı.Konuşmasında tuhaf bir ritm vardı.Bunu kapabilmek için elimden geleni yaptım.Herşeyi doğru yapabilmek için kendimi baskı altına aldım.

*** Benim için önemli olan her seferinde farklı bir şeyler yapabilmek.Bu film karşılaştığım en zorlu sınavdı,bu adamı doğru yansıtmak ve dürüst bir performans sergilemek için büyük sorumluluğum vardı.

*** Joe ile karşılaştığımızda ilk etkilendiğim şey vücuduydu.’’Tanrım bunun üzerinde çalışmam gerekecek ‘’diye düşündüm.Hemen vücut çalışmaya başladım,önüme gelen her şeyi yiyordum.Kilo alabilmek için sürekli milkshake içiyordum.

*** Al Pacino inanılmaz bir adam.Bu filmde ortaya koyduğu performans eşine nadir rastlanır türdendi.O gerçekten bir usta.

*** Bana göre Joe Pistone çocukken sürekli sorguladığımız ‘’Bir erkek nasıl olmalı?’’ sorusunun cevabı.Bilirsiniz çocukken böyle şeyler düşünürsünüz ve babanıza bakarsınız.Joe bu konuda örnek teşkil edebilecek kadar başarılı.Tereddüt yok,korku yok,yapması gerekeni yaptı.Bu onu bir kahraman yapıyor kesinlikle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 9:41 pm 

DEAD MAN - FİLM HAKKINDA

Johnny’nin Sözleri:

*** Umarım bu oynadığım son masum karakter olur.Yine hayatını yoluna koymaya çalışan genç bir karakteri oynuyorum.Hayatını işe yarar kılmak için çok çabalıyor ve sonunda yavaş yavaş ölmeye başlıyor.Ve ölüyor olduğunun farkında.Güzel bir hikaye aslında.

*** Filmden aldığım para.çekimler sırasında yaptığım harcamalardan daha azdı ama bu filmde oynama sebebim Jim Jarmusch ile çalışabilmekti.Jim’e bir arkadaş bir yönetmen ve bir dahi olarak güveniyorum.

*** Benim için mükemmel bir fırsattı.Jim en iyi arkadaşlarımdan biri ve en hayran olduğum yönetmenlerden.Neden bir şeyi para için yapasın ki? Bugünlerde beni en memnun eden şeyler yapmamayı seçtiklerim, yapmayı seçtiklerim değil.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC