Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 3:02 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 11, 2009 9:35 am 
<marquee> johnny depp</marquee>

röportajın johnny depp ile ilgili kısımlarını ekliyorum

Avrupa Yakası'nın Laz Dursun'u Ömür Arpacı ile gülmeyi garanti eden bir söyleşi gerçekleştirdik.

Johnny Depp ile aynı filmde oynama hayaliniz var sanırım sizin bir de?

En sonunda ulaşacağım ona, en sonunda. (Gülüşmeler) Yok abi ya, işin esprisi o da, çok beğendiğim birisi. Hayranıyız. Öyle bir durumumuz hiçbir zaman olamayacak. Ben umutsuz değilim, Türkiye umutsuz abi. Ben şen şakrak biriyim. 50 kere izlediğim filmleri var. Abartmadan söylüyorum, Darren Aronofsky'ın 'Requiem for a Dream' filmini 300 kez izlemişimdir.

Depp'in Bahamalar'da adası varmış. Sizin?

Var Heybeli'de. (Gülüşmeler) Adam yok ama Johnny Depp'le oynarsam bir adağım var.

Depp, The P Grubu'nda gitar çalıyor mesela. Siz?

Bateri... Yok ya! (Gülüşmeler) Gitar, davul var ama kendime çalarım. Müziği sevdiğimi bilin yeter.

H. SALİH ZENGİN
11 Ocak 2009, Pazar

zaman gazetesinden

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 8:36 am 

UNUTMAYA ÇABALAMAK...

Kate Moss örneğinden yola çıkılacak olursa, aktör Johnny Depp'le henüz 21 yaşındayken fırtınalı bir ilişki yaşayan modelin 4 yıl süren bu beraberliğinde yoğun duygular yaşadığı ve sonrasında bir 'enkaz'a dönüştüğü belirtiliyor.

Yıllar sonra bir röportajında Moss,"Hala hayatımı dolduracak erkeği bulamadım.Onunla öyle uzun bir zaman dilimi geçirdim ki...Johnny'le olan günlerimi atlatamıyorum" şeklinde konuşmuştu.

kaynak:haberciler

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 8:23 am 

çeviri sbuffy'e aittir...

Anne Hathaway röportajından;

Hathaway Tim Burton ve rol arkadaşı Johnny Deppten bahsetti:

"Eğer Johnny Deppin ikizi varsa hemen yollayın.o adamla hemen evlenicem"diyor gülerek.

"Tim Burton benim favori yönetmenim.çocukken onun filmlerini seyretmeye başladığımdan beri favori yönetmenim oldu.onunla bir peri masalında çalışmak,kum havuzuna oynamak için davet edilmek gibi."

"Helena bonaham carter,tim burton ve johnny depp ile beraber herkes çılgın ana atmosferden dolayı kimse onların deli olduğunu düşünmüyor."

haberin orjinali :

Princess no more - The National Newspaper

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 11:01 pm 

DAVİD GİAMMARCO'NUN yaşlanan aktörler hakkındaki yazısından Johnny Depp ile ilgili güzel sözleri :

" Johnny'ninki gibi performanslar mesleğe adanmışlıkları ve üstün aktörlük yetenekleri sebebiyle her zaman talep edilecektir.O asla yakışıklılığına güvenmedi.Sinemada riskler aldı.
İşte bu yüzden jenerasyonunun en saygıdeğer aktörlerinden biri.Sean Penn için de aynı şey geçerli"

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 22, 2009 10:23 pm 

Oscars reporter Claudia Winkleman, 37, tells us who she’s putting her money on this year, and talks leading men and facelifts

Which actors make you go weak at the knees?

I couldn’t actually breathe when I interviewed Johnny Depp. He is such a beautiful man. But I don’t really fancy him, and I think going out with someone good-looking would be a complete pain in the a*se

çevirisi: Oscarların kırmızı halı röportajcısı Claudia Winkleman bu yıl parasını kime yatırdığı ve başroldeki erkeke oyuncular hakkında konuştu.

**Hangi aktör ayaklarınızı yerden kesti?

-Johnny depp ile röportaj yaparken nefesim kesildi.O çok güzel bir adam.Onun fanatiği falan değilim ama bu derece yakışıklı bir adamla çıkmak başa bela olurdu.

(çeviriyi yapan :johnnylover)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 04, 2009 12:35 pm 

'Selena'nın yıldızı Sinem Kobal :

"Hiçbir zaman star hayranlığı olan bir kız olmadım ama odamda hâlâ Johnny Depp'in posteri vardır." :img-wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Mar 23, 2009 9:28 pm 

Avrupa Yakası'ndaki Laz Dursun karakteri ile gönüllere taht kuran oyuncu Ömür Arpacı ile bir söyleşi....(johnny depp ile ilgili kısmı ekliyorum)

Çalışmak istediğiniz oyuncular ve yönetmenler?

Johnny Depp. Bütün röportajlarımda söylüyorum bunu. Ulaşması zor mu bilmiyorum ama seviyorum kendisini. Onun dışında da rahmetli hocam Savaş Dinçel, Haluk Bilginer, Ata Demirer, Engin Günaydın, Binnur Kaya. Bu ve bunun gibi değerli insanlarla herkes çalışmak ister.

( GAZETEPORT / KÜLTÜR SANAT )

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 3:02 pm 

Cry Baby About Thıs Movie

( film ve johnny depp hakkında yönetmenin yorumları)

"I think Johnny is an ultimate movie star, and I mean that in a very positive way -- I'm a firm believer in movie stars."
--John Waters, director
LA Times
1990

"I just wanted to make sure he had a sense of humor. He did this one little sneer in our first meeting which summed it all up, and I knew that, hey, Johnny Depp is Cry-Baby."
--John Waters, director
LA Times
1990

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 11:14 pm 

johnny depp wrote:
Cry Baby About Thıs Movie

( film ve johnny depp hakkında yönetmenin yorumları)

"I think Johnny is an ultimate movie star, and I mean that in a very positive way -- I'm a firm believer in movie stars."
--John Waters, director
LA Times
1990

"I just wanted to make sure he had a sense of humor. He did this one little sneer in our first meeting which summed it all up, and I knew that, hey, Johnny Depp is Cry-Baby."
--John Waters, director
LA Times
1990

***bence johnny her anlamda gerçek bir film yıldızı.Ben film yıldızlarına her zaman güvenirim.
JOHN WATERS

***Sadece komedi anlayışı olduğundan emin olmak istedim.İlk buluşmamızda birden dudaklarını büktü o anda anladım,bu rolü o oynamalıydı.
JOHN WATERS

çeviriyi yapan johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Mar 31, 2009 7:51 pm 

Edward Scissorhands (1990) - ABOUT THIS MOVIE

tim burton ve diğer isimlerin film ve johnny depp hakkında yaptıkları yorumlar (1)

" The day we met (on the sound stage for Edward Scissorhands), he extended his hand to shake mine, except his hand was not a hand so much as it was weaponry. In place of fingers, there were blades. This was the sort of unpredictability I would later come to expect from Depp…"
-- Bill Zehme
Rolling Stone
1991

" One night (Johnny) had to do a running sequence, running away from the house, I think at Christmas. And he passed out. He fell down and we thought, ‘well is he acting? What’s he doing?’ and he’d passed out. Never complained, but he’d passed out from the heat of the suit. It was really remarkable, but somehow very revealing about him and that quality comes through his acting."
--Diane Wiest
Biography Channel

" Johnny is very much known as a teen idol and he’s perceived as difficult and aloof. As a person he’s a very funny, warm, great guy. He’s a normal guy – at least my interpretation of normal – but he’s perceived as dark and difficult and weird and is judged by his looks, but he’s almost completely the opposite of this perception. So the themes of Edward, the image and perception, of somebody being perceived to be the opposite of what he is, was the theme he could relate to."
--Tim Burton
What’s Eating Johnny Depp by Nigel Goodall
2004

" I’m glad Johnny did it. I can’t really think of anyone else who would have done it for me that way."
--Tim Burton
Depp by Christopher Heard
2001

*** buLuştuğumuz gün elini benimkini sıkmak için uzattı tabii eli normal el değildi daha çok bir silah gibiydi.Parmakların yerinde bıçaklar vardı.Bu sonraları Depp ten umacağım tahmin edilemezlikti.
BİLL ZEHME

*** bir gece Johnny nin koşma sahnesi çekmesi gerekiyordu,evden dışarı doğru,sanırım yılbaşı gecesi sahnesiydi.Ve bayıldı.Birdenbire yığıldı bizde 'ne yapıyor? rol mü yapıyor?' diye düşündük .Ama giydiği kıyafeti ağırlığı yüzünden bayılmıştı ve o ana kadar bir kez bile bu konuda şikayet etmemişti.bu çok saygı duyulacak ve onun oyunculuğunun kalitesini anlatan bir olay.
DİANE WİEST

*** johnny gençkızların idolü ,zor ve başıboş biri olarak düşünülüyor.Aslında o çok komik,sıcak ve muhteşem biri.Normal biri-en azından benim normal anlayışıma göre-ama karanlık,tuhaf,zor görünüşüyle değerlendirilen birymiş gibi yansıtılıyor esasen bunun tam tersi.Edward ın başına gelenler,olduğunun tam tersi olarak algılanmak, yanlış değerlendirilmek tam da onun kendisini ilişkilendirebileceği şeydi.
TİM BURTON

*** bu rolü o oynadığı için memnunum,kimse bunu onun oynadığı gibi oynayamazdı
TİM BURTON

çeviriyi yapan johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 08, 2009 7:37 pm 

Cinematographer Dante Spinotti discusses his time working on Public Enemies with Michael Mann and gives some detail of the filming process. There is also a picture of inside the Aragon Ballroom during filming.
" Johnny Depp is striking in the scene--"the energy and depth of his face do all the work", says Spinotti.

*** sinematograf Dante Spinotti Halk Düşmanları filminde Michael Mann ile yaptığı çalışma hakkında konuştu ve bazı detaylara değindi.Aynı zamanda Aragon Balo Salonunun çekim esnasında çekilmiş bir resmi de var.
''Johnny sahnede sizi çarpıyor-enerjisi ve yüzündeki derinlik tüm işi yapıyor''
çeviri:johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 8:08 pm 

Depp fan Vanessa Paradis
Sunday, 12 October 2008

Vanessa Paradis wants to "mob" Johnny Depp.

The singer says she understands why the actor - who she has been dating for 10 years - is desired by so many people because she still can't keep her hands off him.

Vanessa, who has two children with Johnny, said: "I understand. I want to mob him all the time, I do. He's a very charming person. What can you do? It doesn't bother me. There's nothing I can do about it."

The French star also revealed she already feels married to Johnny, and is no rush to make it official.

***Vanessa Paradis Johnny Depp i Kucaklamak İstiyor

ünlü şarkıcı 10 yıldır beraber olduğu aktörün neden bir sürü insan tarafından arzulandığını bildiğini çünkü kendinin de bunca yıla rağmen ellerini ondan ayıramadığını söyledi.
Johnny ile 2 çocuk sahibi olan Vanessa ''Anlıyorum.Bende onu her dakika öpmek kucaklamak istiyorum.O çok büyüleyici bir insan.Ne yapabilirsin?Bu beni üzmüyor bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok.''
Fransız star aynı zamanda kendini zaten evli hissettiğini resmiyete dökmek için acelesi olmadığını belirtti.

çeviri: johnnylover

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 07, 2009 9:33 pm 

What’s Eating Gilbert Grape - ABOUT THIS MOVIE

johnny depp wrote:
Quotes from others:

*** "[Depp] has almost a burning desire to make ugly choices. He comes with a physical beauty that's just astonishing, and at the same time he has no interest in being that... When I met him, he had this really long hair. He showed up at the meeting, very quiet, really shy, and was teaching us magic tricks. I thought, 'I suppose he could be Gilbert...'"
--Peter Hedges, author

*** "He was extremely like Gilbert. But it wasn't something Johnny was trying to do. It naturally came out of him. I never quite understood what he was going through, because it wasn't some big emotional drama that was happening every day on the set - but subtle things I'd see in him would make me question what was going on. There's an element of Johnny that's extremely nice, and extremely cool, but at the same time, he's hard to figure out. But that's what makes him interesting."
--Leonardo DiCaprio

*** "[Depp] has real ambitions, but he is deeply afraid of being considered pretentious."
--Lasse Hallstrom

*** "A lot of actors and actresses just want to be safe and look really pretty and cool in front of the camera. Johnny's not like that. He's in it for the work and for creating."
--Juliette Lewis
US Magazine
1994

*** "Johnny is able to convey a lot of emotions and feelings without dialogue. He's a very instinctive actor and I needed someone with a face as expressive as his."
--Lasse Halstrom
Elle Magazine
April 1994

*** "There's a huge part of [Johnny] that's not within your reach. He doesn't casually let himself over to people and let you know who he is. If you're his oldest friend or his lover, perhaps that's not true, but for most people, I think he's both accessible and inaccessible."
--Mary Steenburgen
Vogue Magazine
September 1994

*** "Johnny Depp tapped the inner rage of that character and he knew even more about that character than I realized."
--Lasse Halstrom
BoxOfficeMojo
June 16, 2006

DİĞER OYUNCULARIN JOHNNY HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

-Ters seçimler yapma konusunda ciddi bir tutkusu var.Fiziksel olarak şaşırtıcı bir güzelliğe sahip ama bu onun umrunda değil.Tanıştığımızda çok uzun saçları vardı.Buluşmaya geldi çok sessiz, utangaçtı bize bazı püf noktalardan bahsediyordu.Düşündüm ki''Evet,bu çocuk Gilbert olabilir''
Yazar Peter Hedges

-Acayip şekilde Gilbert a benziyordu.Bu onun bilerek yaptığı bir şey değildi,doğaldı.Ne gibi bir şeyle başetmeye çalıştığını asla anlayamadım çünkü sette bunu göstermemeye çalışıyordu.Ama onda farkettiğim bazı şeyler Neler Oluyor? diye düşünmeme sebep oldu.Onda karizmatik ve hoş şeyler olduğu gibi anlaşılması çok zor biri.Onu da ilginç kılan bu.
Leonardo Di Caprio

-Onun derin hırsları var ama gösteriş yapmakla suçlanmaktan çok korkuyor.
Lasse Hallstrom

-Bir çok oyuncu kamera karşısında güzel görünmeye çalışır ama Johnny onlardan değil.O yaptığı iş için,yaratma için çalışıyor.
Juliette Lewis

-Johnny konuşmadan bir sürü duyguyu yansıtabiliyor.İçgüdüleri var tam benim ihtiyacım olan çok zengin bir yüzü var.
Lasse Hallstrom

-Johnny nin ulaşmayı başaramayacağınız bir parçası var.İnsanlara kendini kolayca açmıyor.Kim olduğunu görmenize izin vermiyor.Onun sevgilisi ya da çok eski dostu iseniz bu geçerli olmayabilir ama çoğu insan için o hem ulaşılabilir hem ulaşılamaz.
Mary Steenburgen

-O karakterin derinliklerindeki öfkeye kadar indi.Gilbert hakkında benim farkettiğimden daha da çok şey biliyor.
Lasse Hallstrom

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat May 16, 2009 7:45 am 

Ed Wood - 1994

ABOUT THIS MOVIE

Quotes from others:

*** "I was staying at his house for a while when he was shooting Ed Wood, and sometimes I would pick him up from the set and we'd get dinner. It would take him three hours to stop being Ed Wood. I just wanted to slap him to get that stupid smile off his face. We'd be in this Thai restaurant and Johnny is going, `Hey, this thai pad is fabulous.'"
--Jim Jarmusch

*** "This is for us, Johnny. No matter what happens tonight, this is for us because, I mean, you know, if you play tennis by yourself it doesn't work. That guy is the best young actor in this town. Not only that, he comes in prepared, he's ready to work, and he's willing to take chances, and I love him."
--Martin Landau
Golden Globe acceptance speech
1996

Johnny hakkında söylenenler

*** O filmi çekerken bende onun evinde kalıyordum .Bazen setten onu alırdım ve beraber akşam yemeği yerdik.Karakterin etkisinden çıkması 3 saatini alıyordu.Yüzündeki tuhaf gülümsemeyi silmek için bazen onu tokatlamak isterdim.Thai restoranındayız ve 'Ah bu Thai pad harika'' diyip duruyordu.
JİM JARMUSH

*** Bu bizim için Johnny.Bu gece ne olursa olsun bu bizim için çünkü tek başına tenis oynamak hiçbir işe yaramaz.Bu adam bu şehirdeki en iyi genç aktör ve her zaman çalışmaya hazır,risk almaya hazır ve onu seviyorum.
MARTİN LANDAU(En iyi yardımcı oyuncu ödülünü alırken yaptığı konuşma)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 28, 2009 4:02 pm 

A scans from Public Enemies courtesy of Empire Magazine 2009

Image

marion cotillard röpörtajından...

How was it to star alongside Johnny Depp?
I was very, very nervous. I was nervous because it was my first movie after La Vie en Rose, not that it was the one after, it was more because that I hadn't worked for two years. I mean I had work, publicity and everything but being on a set with someone else, giving life to someone, so I was very nervous, I was very nervous about the accent because I had to nail a mid western American accent which I think was impossible so.
You did a great job.
Thank you. But he was so nice to me. He saw right away that I was very nervous and he reassured me, he was very nice, he has a huge respect of people and things. He is a real gentleman, he is an amazing actor so I knew that when you work with an amazing actor it makes you be better than if you work with someone who is totally out of it.

**JOHNNY DEPP İLE ÇALIŞMAK NASIL BİR ŞEYDİ?
Çok,çok gergindim.Gergindim çünkü bu La Vien Rosa dan sonraki ilk filmimdi ve iki yıldır çalışmıyordum.Demek istediğim işim vardı,reklamım vardı ama sette olmak bir başkasına hayat vermek...İşte bu yüzden endişeliydim.Aksan konusunda da oldukça endişeliydim,Orta Batı Amerika aksanıyla konuşmam gerekiyordu.İmkansız olduğunu düşünüyordum.
**AMA İYİ BİR İŞ ÇIKARDIN
Teşekkürler.Ama bana karşı çok nazikti.(Johnny den bahsediyor.)Endişeli olduğumu anında anladı ve beni sakinleştirdi.Çok hoş bir insan,başkalarına karşı büyük bir saygısı var.Gerçek bir centilmen,inanılmaz bir oyuncu.Biliyorum ki böyle muhteşem oyuncularla çalışınca insan kendini daha iyi hissediyor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 17, 2009 9:39 pm 

2008

Image Image Image

Elle dergisi vanessa ile röportaj yapmış.Ordan Johnny ile ilgili kısmın çevirisi

İYİ BİR SEVGİLİ

Vanessa ParadiseHollywood un altın çiftinin bir yarısı.İşte 2 çocuk annesi,evlenmeden nasıl mutlu yaşadıklarını ve Johnny Depp in gizli tutkularını açıklıyor.
10 yıldır bereaber olduğu insan -bir gitarist ve aktör olan Johnny Depp-Paradise in yeni albüm kapağını kendisi çizmiş.''O benim işimle çok ilgileniyor.''diyor Paradise.''Aktör olmadan önce müzisyenmiş zaten.Harika gitar çalıyor,harika bir aktör olduğu da zaten ortada.Zevk sahibive çok farklı fikirleri var.Başkalarına hep ilham veriyor.''
İlişkileri Johnny 1998 de Fransa da film çekerken başlamış.İlk görüşte aşk gibiydi.İlişkimiz başlamadan çok önce tanışmıştık.Ama ikimiz ayrı dünyalardaydık.O Amerika da ben Fransa da.Ortak arkadaşlarımız vardı.4 yıl boyunca birbirimizle ara sıra karşılaştık.Birgün birbirimizi Fransa da bulduk ve ikimizde artık aynı dünyadaydık,özgürdük.İşte o an tam zamanıydı.Artık kaybedecek vakit yoktu.Bundan kaçış yoktu.''
Depp ise durumu şöyle anlatıyor.''Bir şeyler hissedersiniz,nasıl birşey olduğunu anlatamıyorum.Vanessa yı görünce işte öyle hissettim.Onu odanın karşısından gördüm,sadece sırtını ve ''Tanrım neler oluyor bana?'' diye düşündüm.''
Birçok kişi Kate Moss ,Winona Ryder gibi kadınlarla beraber olan Depp in Vanessa tarafından evcilleştirildiğini düşünüyor.
''Evcilleştirmek mi?Ne demek bu?Bir aslanı evcilleştirir gibi mi?Hayır ,hayır.İkimizde birbirimizi etkiledik.''diyor Paradise.Belki de iyi bir sevgili olmamın nedeni onun sevgilisi olmamdır.Belki de başka birinin sevgilisi olsydım işler böyle iyi gitmezdi.Aynısı onun için de geçerli.Anlatması zor ama bu doğal,bariz ve güzel birşey.
Çiftin 2 çocuğu var.Jack 6 Lilly 9 yaşında.Jack korsanlara ilgi duyuyor,Lilly Rose ise Chanel el çantasıyla övünüp duruyor.
Çift şimdiye kadar evlenmedi,öyle bir planları da yok.''Hadi evlenelim romantizmini seviyorum ama zaten ilişkiniz mükemmelse....Demek istediğim başka birinin evli olduğundan çok daha fazla evliyim-2 çocuğumuz var zaten.Belki birgün olur ama olmazsa da dert etmem.Her yaz insanlar evleneceğimize dair haberler yazıyor.Biz bu konuda fazla konuşmuyoruz.Ben ona aidim ve o bunu çok iyi biliyor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 12:57 pm 

vanessa paradis in 10 yıl içinde değişik röportajlarından çeviriler (johnny depp hakkında)

VANESSA ANLATIYOR..

*** Beni ilk tanıştığımız o karanlık odada bile etkileyebilmesinden anlamıştım onun aradığım insan olduğunu.Henüz yüzünü bile görmemiştim.Tabii sahip olduğu o yüz tamamen ayrı mesele!!!Aramızda elektrik vardı ,fiziksel birşeydi.El sıkıştık,kapkaranlık bir odadaydık,yalnız değildik ama elimi sıktığı anda varlığını tüm benliğimde hissettim.Kim olduğunu görmemiştim bile.Daha sonra anladım,gördüm.Ama bu uzun zaman önceydi.Sonraları birkaç kez daha karşılaştık.Bence eğer hayatınızın aşkı aynı zamanda sizin en iyi arkadaşınız olursa o insan doğru insandır.Genelde ilk birka yılda tutkunun,aşkın öldüğünü söylerler ama bu doğru değil.Eğer başladığınız andan itibaren birbirinize ''Çok güzelsin.''''seni seviyorum'' dan başka söyleyecek sözünüz yoksa o ilişki yürümez.Biz gerçekten konuştuk ve ilginçti.Konuşmaya devam etmek istedim ,sadece onu seyretmeyi değil.Çünkü o andan ben zaten ona aşık olmaya başlamıştım.Eğer sevgilinle en iyi arkadaşınla eğlenebildiğin kadar eğlenebiliyorsan tamamdır.Altın ilişkinin sırrı bu bence.

*** O bana ait.Bundan hiç korkum yok.Hayatta hiçbir şeyden amin olamazsınız ama başınıza birşey gelecekse eğer ondan korkmak hiç bir işe yaramaz.Korku hiç bir şeyi engellemez.O yüzden korkmuyorum.

*** Onun her şeyden haberi var.İnterneti ve diğer teknolojik şeyleri seviyor.İlk öpüşmemizden önce beni baştan çıkaran şey buydu.Fiziksel görünümünün bile ötesinde böyle kültürlü konuşması beni çok etkiledi.Birbirimize deli gibi aşık olmadan önce sohbet ettik,sadece birbirimizden değil herşeyden konuştuk.Havadan sudan konuşmuyorduk,gerçekten konuşuyorduk.

*** İkimizde yalnızdık ve resmen birbirimizin üstüne atladık.Biliyorum kulağa pek kibar gelmiyor ama olan buydu.

*** Onda sevdğim şey ne? Herşey.Onun ne kadar zeki ,komik,özel ve güzel olduğunu anlatmama gerek yok zaten.O tüm bunların da ötesinde.Bilmiyorum.Benim için o eşsiz.Onu tanımadan önce bile ona aşıktım ben.Çok uzun zamandır ona aşığım.

*** Birbirimizden fazla uzak kalamıyoruz.Allahtanben hayatımın büyük bölümünü seyahat ederek geçirdiğim için onunla her yere gidiyorum.Neresi olursa İngiltere,Peru,Meksika,Paris...Çocuklar da seyahati seviyor.Bunun onları açık görüşlü ve modern yapmasını umuyorum.İhtiyacımız olan her şeyi yanımızda taşıdığımız sürece-ki bu 40 çanta falan ediyor-sorun olmuyor.

*** Dışarıda bir sürü güzel kadın var.Johnny hergün benden çok daha güzel kadınlarla karşılaşıyor.Benden daha komik vs...Ama biliyor musunuz umrumda bile değil.Ben onun en iyi arkadaşıyım.Birbirimizden ayrı olmak,başka insanları da görmek bizi birbirimize daha da çok bağlıyor.En güzel şey eve döndüğümüzde birbirimizi görmek.

*** Beraber filmde oynama fikri beni çok korkutuyor.Nasıl yaparım bilmiyorum.Onun karşısında nasıl ciddi dururum? Beni her zaman güldürüyor.Gözlerine bakarak nasıl rol yaparım?O gidiyor kendi işini yapıyor,ben de benimkini. Eve dönünce de çok gerçek ve güçlü bir şeyi paylaşıyoruz.Aynı filmde çalışmak bizi korkutuyor çünkü bu özel hayatla iş hayatını birbirine karıştırmak olur.Tabii böyle bir şeyi avantajları da olabilir.Böylece birbirimizden 3-4 ay ayrı kalmak zorunda kalmatız ve çocuklarımıza bırakacak güzel bir anımız olur.

*** Johnny nin Los angeles ta barı var .İlk orda tanıştık.Çok küçük ve karanlık bir odaydı.Barın sahibiyle tanıştırıldım yani Johnny ile.Elini sıkıp merhaba dedim.Sonra kafamı kaldırdım ve o gözlerini gördüm!!!Sonra gitti ve sahnede gitar çaldı.O anda onu ışıkta gördüm ,tüm yüzünü ve ''oh Tanrım!''diye düşündüm.Ama elini sıkmadan önce kim olduğunu bilmiyordum.Bu olay ilişkimizin başlamasından 5 yıl önce oldu.5 yıl boyunca onu aklımdan çıkaramadım.O bir melek.

*** Ben ona hayranım.Hem içindeki insana hem de aktör kişiliğine.O asla başkalrını taklit etmez.Filmlerinde gördüğünüz birçok şey onun kendi yaratısı.Herkes Karayip Korsanları nın harika olduğunu düşünüyor.Ama Johnny için filmin çekimindeki birkaç hafta çok zor geçti.Herkes onun aklını kaçırmış olduğunu falan düşünüyordu.Bana ''Kesinlikle kovulacağım'' diyordu.Tüm Disney ile uğraşmak zorunda kaldı.Hiç kolay değildi.Tek ihtiyacı olan şey biraz cesaretti.Eğer onun yaratıcılığını görmel istiyorsanız Before the night falls filmini izleyin.Orda bir travestiyi oynamıştı.Harikaydı.Ben de böylece kızımızın 30 yıl içinde nasıl görüneceğini anlamış oldum

*** Johnny ile birlikte olacağımı onu tanımadan önce biliyordum.İlk görüşte aşka inanıyorum ama bizim bağımız bundan daha da güçlüydü.Ben yıllar öncesinden onu seviyordum.Saçma gelebilir ama böyleydi.Başkalarının bizim sevdiğimiz gibi sevebileceğine inanmıyorum.İnsanlar onu sevmenin çok kolay olduğunu düşünebilir çünkü o gözkamaştırıcı.Ama inanın kalbi dha da gözkamaştırıcı.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 07, 2009 8:35 pm 

COTİLLARD : ''JOHNNY DEPP BÜYÜLEYİCİ BİR AKTÖR''

05 temmuz 2009

By Marcell Minaya

Image

Marion Cotillard Johnny Depp'i ''Büyüleyici bir aktör '' olarak tanımladı.

Aktris,Halk Düşmanları filmindeki rol arkadaşının harika bir aktör olmanın ötesinde içten bir insan olduğunu söyledi.

Cotillard Collider'a ''Bence böyle harika aktörlerle çalıştığınızda çok şey öğreniyorsunuz.Onunla çalışmadan önce ,oynadığı filmlerin çoğunu izlemiştim.O,bir sürü farklı şey yapabilir ve hepsinde de özgün performans sergileyebiliyor bu yüzden harika bir aktör.''

'O çok-sanırım hep komik birisi olduğunu söylüyorum ama ''komik'' ifadesi garip olarak algılanabiliyor.Eğlenmesini bilen bir adam demeliyim sanırım.Setteyken eğlenmeyi çok seviyor.O çok sade bir insan yani demek istediğim onunla çok rahat sohbet edebilirsiniz.''

''Çok özel bir hayat yaşamasına rağmen çevredeki insanlar gibi biri ki bu çok güzel bir şey.Gerçek bir centilmen.Onun hakkında yeraldığı projeler dışında bir şey bilmiyordum.Genelde biriyle tanışacakken beklentilerim olmaz.''Şöyle biri olabilir ya da böyledir' gibi tahminlerde bulunmam.Bu yüzden şaşkınlık falan yaşamadım.Sadece çok hoş bir insanı ve harika bir aktörü keşfetmiş oldum.''

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 4:49 pm 

KARAYİP KORSANLARI:SİYAH İNCİNİN LANETİ - FİLM HAKKINDA

[B]Diğer oyuncuların sözleri - Johnny Hakkında

*** Bu filmde oynamayı daha senaryo bile yazılmamışken kabul etti.’’Çocuklarında izleyebileceği tür bir film yapacağız.Oynamak ister misin?’’dediler.Ve ‘’Harika.Ben varım.Bu fikri sevdim.’’dedi.Ben şöyle düşündüm ‘’Ne fikri?Sen aklını mı kaçırdın?’’
Tracey Jacobs-Menajeri

*** Çok şanslıydım çünkü hep yaşlanmaya başlamış karakterleri canlandırdım ve Kate Winslet,Cate Blanchett,Salma Hayek,Goldie Hawn gibi çok güzel bayanlarla kamera karşısına geçtim.Ama hepsinden daha güzeli,tabii ki,Johnny Depp’ti.
Geoffrey Rush

*** Johnny’nin her filminde ortaya koyduğu performansı izlemeye bayılıyorum.Bence o çok korkusuz ve cesur.Oraya çıkıyor ve istediğini alıyor,muhteşem bir şey.
Orlando Bloom

*** İnspector’ün asıl kaptanı ortadan kaybolup Johnny geminin kontrolünü ele geçirdiğinde kendimi tuhaf bir etki altında hissettim.Baktım,Johnny’i güvertede gemiyi kontrol ederken gördüm,tüm o korsan kostümleri ve altın dişleriyle.Bir an için gerçekten korsanmışız gibi hissettim
Orlando Bloom

*** Onunla kamera karşısına geçmeyi çok sevdim.Tanrım,şu anda idolünden bahseden küçük bir çocuk gibi konuştuğumun farkındayım ama o benim için bir idol.
Orlando Bloom

*** Çekimleri gördükleri ilk anda eminim bazı stüdyo yöneticileri dehşete kapıldı.Muhtemelen şöyle söylüyorlardı ‘’Gözüne maskara çekmiş bir korsanımız var.Tanrım,bu insanlar Karayiplarde ne halt yiyorlar böyle?’’
Jerry Bruckheimer

*** Kimsenin böyle bir şey olacağını tahmin ettiğini sanmıyorum.Eğer kendi yazdığım Jack Sparrow ile Johnnny’nin yarattığı arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım,onun yarattığını seçerdim.Ama düşündüğümden tamamen farklı bir karakter yarattı.
Ted Elliot-senarist

*** Johnny tamamen serbest bir insan.Aklına estiğini yapıyor ve insanı gülmekten öldürüyor.
Geoffrey Rush

*** Johnny Depp’in performansı tamamen sıra dışıydı ve ben buna bayıldım.Çekimlerin ilk günü herkes ‘’Ne yapıyorsun?’’ der gibi bakıyordu.O da ‘’Eğleniyorum.’’ dedi.Hepimiz bu harika diye düşündük.Ben ona hayranım.Böyle bir şey yapmaya cesaret edebilecek birkaç aktör var sadece ve benim gibi genç bir aktris için birilerinin risk aldığını,bununla eğlendiğini görmek muhteşemdi.Sonuçları da gayet iyi oldu.
Keira Knightley

*** İzleyiciye bu filmin ,sadece 4 yaşındaki erkek kardeşlerinin izleyebileceği sıradan bir Disney filmi olmayacağını nasıl anlatabilirdim?İstediğim şey sınırları olmayan,beden dilini çok iyi kullanan,tuhaf ve acayip bir aktördü.Bu aktör Edward Scissorhands’te oynamış olan adamdan başkası olamazdı.Johnny çok yetenekli bir aktör ve yaptığı seçimlerde bir bütünlük var.
Jerry Bruckheimer

*** Bu tam anlamıyla mükemmel bir karakterizasyon.İzleyici karakteri çok komik buldu,bizim de ondan yapmasını istediğimiz şey buydu.
Jerry Bruckheimer

*** Çok iyi bir film oldu çünkü Depp romantik bir rol oynamak zorunda kalmadı.Romantizm işini Orlando ve Keira hallettiler,o da kendi performansını sergileyebildi.Bence çok cesur bir performanstı.
Gore Verbinski-yönetmen

*** O,filmin asıl adamı.Çıtayı sürekli yukarı çekiyor bense düz bir karakteri oynuyorum bazen şöyle dediğim oluyordu ‘’Yakın çekimi boş verin.İkinci kez alalım.’’Demek istediğimi anlıyor musun?Onun karşısında oynamayı çok sevdim.Tuhaf bir ikili olduk.
Orlando Bloom

*** Karakter bu şekilde yazılmamıştı.Filmde görülen Johnny ve Gore’nin oluşturduğu tamamen farklı bir karakter,senaryoda yazılan ise tamamen düz bir karakterdi.Bu karakteri onlar yarattı ve çekimleri yaparken seyirciden nasıl bir tepki alacağı konusunda hiçbirimizin fikri yoktu.Çünkü çok sıra dışı ve yazılanla alakasız bir şey olmuştu.Cürretkar bir performanstı,riskliydi.Birincisi bir korsan filmi çekiyorsunuz ki bu tema üzerinde yıllardır çalışılmamış.İkincisi filmi yapan şirket Disney.Üçüncüsü ana karakteri Johnny Depp oynuyor ve aklını kaçırmış gibi bir performans sergiliyor.Durup şöyle diyorsunuz ‘’Bu işin sonu nereye varacak?’’
Keira Knightley

*** Johnny hakkında yeterince güzel şey söyleyemem bile.O harika biri.Günümüzün en yetenekli aktörlerinden olduğuna hiç şüphe yok.Bu karakteri istediği gibi oynama konusunda bu kadar cesur davranması,eşsiz bir performans sergilemesi bunu kanıtlıyor.
Keira Knightley

*** Johnny kendisi ve ailesiyle tamamen huzur içinde.Baba olmayı çok seviyor ve tüm o muhteşem mimikleri yapabiliyor!Dış görünüşünün altında çok hassas,düşünceli ve cömert bir insan saklı.
Keira Knightley

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jul 21, 2009 2:44 pm 

KARAYİP KORSANLARI:ÖLÜ ADAMIN SANDIĞI - FİLM HAKKINDA

Oyuncuların Sözleri :

*** Keira’nın Johnny’i vakumladığına inanabiliyormusunuz?Neler oluyor böyle?diye düşündüm.(Söylendiğine göre Orlando’nun Keira ve Johnny’nin öpüşeceğinden haberi yokmuş.Ondan gerçek bir şaşkınlık ifadesi almak istemişler.)
Orlando Bloom

*** Johnny ile öpüşme sahnemizin senaryoya eklenmesinde benim bir parmağım yok.Ama öpüşeceğimizi duyduğumda havalara uçtuğum da doğru.
Keira Knightley

*** Johnny’e bakma!Ne yaparsan yap ama onu görmezden gel.Öyle kibar biri ki kamera sizin üzerinizdeyken Kaptan Jack gibi davranmayı bırakıyor ama kamera size döndüğü anda zaten hiçbir repliği söyleyemiyorsunuz çünkü gülme krizine girmişsiniz.Bence dvd’de bir sürü çekim hatası olacak çünkü bir sahnenin ortasında insanlar gülmekten resmen altını ıslatıyor.Çekim ekibinin gözlerinden yaşlar geldiğini hatırlıyorum.Çaresiz bir şekilde kendilerine hakim olmaya çalışıyorlardı.
Keira Knightley

*** Johnny inanılmazdı.Fantastikti.Onun Kaptan Jack karakterini nasıl yorumladığını görmek beni çok etkiledi.Ona bakıyorsun ve ‘’Bu adam bir dahi’’diyorsun.
Keira Knightley

*** Geceyarısı kendinin Karayip okyanusunun ortasında bir tabuta çivilenmesini isteyen Johnny idi.Patlayıcıların yerleştirilmesini isteyen de oydu.
Gore Verbinski

*** Johnny müthiş.Bir centilmen ve sevimli bir adam
Bill Nighy-Davy Jones

*** O eşsiz bir aktör.Çok iyi.Filme getirdiği değişikliğe ihtiyacımız vardı.
Jerry Bruckheimer

*** Johnny Kaptan Jack karakterini her şeyiyle canlandırırken sette olup onu seyretmek harika bir şey.
Mackenzie Crook-Ragetti

*** Jack,Johnny’nin oynamak için doğduğu karakter.
Gore Verbinski

*** Johnny filmi sırtlayıp götürdü.Ben ona hep hayrandım,onun gibi biriyle aynı seti paylaşmak nasıl çalıştığını görmek tamamen bir ayrıcalık.Çok şey öğreniyorsunuz.
Orlando Bloom

*** Johnny bana hep ‘’Para için bir iş yapma ,kalbinin sesini dinle Orlando.’’diyor.
Orlando Bloom

*** Johnny ‘nin Hollywood’un dişli çarkları arasına girdiğini ve hala hayatta kaldığını hissediyorsunuz.
Orlando Bloom

*** O,örnek bir insan.Hem iş hayatında hem de bir arkadaş olarak.Çok iyi bir dost,centilmen,hassas,komik,sempatik.Baştan aşağı mükemmel biri.
Bill Nighy-Davy Jones

*** Çok ama çok cool bir insan.Bence Kaptan Jack, eşine az rastlanır bir karakter.Yıllarca akıllardan çıkmayacak.İnsanlar bu filmleri torunlarına gösterecek ve ‘’Biz gençken bir adam çıkıp böyle bir performans sergiledi.Bunu izlemelisin.’’diyecekler.
Bill Nighy-Davy Jones

*** Çok hoş biri.Çok normal bir insan.Beraber gülebileceğiniz bir insan,Fransa’da yaşıyor ve bir sürü İngiliz komedisi izlemiş bu yüzden İngiliz esprilerinden iyi anlıyor.Çok iyi anlaştık gerçekten.Çok güzel bir adam.Oturup sohbet ediyorsunuz,beraber çay içiyorsunuz.Genel olarak Johnny,insanlarla sohbet eder,çay içer,kıkırdar,gidip çekmesi gereken sahneyi çeker sonra sohbete devam eder.
Keira Knightley

*** O bir artist,onunla çalışmak istiyorsunuz çünkü o tam anlamıyla bir sanatçı.Johnny’i projeye alıp bir kalıba sokmaya çalışamazsınız, ‘’Tamam,senden istediğim şöyle bir performans’’diyemezsiniz.Kafasına estiği gibi bir performans ortaya koydu ve bu patronları çok korkuttu.Telefonum her gün çalıyordu ‘’Bu işi düzeltmelisin.Bu çılgınlık diyorlardı.’’Ben de ‘’Nasıl bir şey olacağını görünceye kadar bekleyin’’dedim.
Jerry Bruckheimer

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 23, 2009 2:30 am 

KARAYİP KORSANLARI - DÜNYANIN SONU

Diğer oyuncuların sözleri:

*** Johnny’nin karakterin sınırlarını zorladığını görmek büyüleyiciydi. Terry Rossio-senarist

*** Johnny doğaçlamayı çok seviyor.Seçme hakkın var:Ya korkup kaçarsın ya da ona katılırsın.Jack Davenport-Norrington

*** O,çok tatlı biri.Tanıdığım en iyi insanlardan biri.Bir aktör olarak inanılmaz yaratıcı ve bu çok şaşırtıcı.Eğer onun yanında düz bir karakteri oynuyorsanız ki ben bu işi yapıyorum birlikte nasıl bir iş ortaya çıkardığınızı görmek çok eğlenceli oluyor çünkü o çok başarılı ve zeki bir oyuncu.Jack Davenport-Norrington

*** Sette herkese içten,kibar davranması ve mütavazılığı onun bir Kentucky centilmeni olarak tanınmasına yetti.Aynı zamanda kendini korkunç şekilde ailesine adamış biri.Doğuştan gelen karizması filmin gelişim aşamasını da aydınlattı ve çalıştığı her ortamda eşsiz bir atmosfer yarattı.Yoksa bu Kaptan Jack’in karizması mıydı?Çünkü çekimlerle geçen bir günün ortasında hiç kimse, Johnny’nin nerede bitip Jack’in nerede başladığını kestiremiyordu.İkinci filmin çalışmasının başlayıp son filmin bittiği yaklaşık 2 yıllık süreçte,Johnny Depp’in gülüşü Jack Sparrow’un ki ile aynıydı.Altın kaplamalar ve gümüş dişlerle… Michael Singer

*** Onu Jack Sparrow’u oynarken seyrediyorsunuz,öyle çok keyif alıyor ki,onun dünyasının içinde olmaktan çok mutlu.Hala çok heyecanlı.Bazen şöyle diyordu ‘’Bu sahne iyi oldu mu?Bir daha alalım mı?’’ Ben de içimden ‘’Tabii ki iyi oldu! Sen Johnny Depp’sin,iyi olduğunu sen de biliyorsun.’’diye düşünüyordum.Ama yine de Gore’ye gidip yardım istiyordu.Onun bu yönünü de görmek bir ayrıcalıktı.Heyecan vericiydi.Keira Knightley

*** Tanıdığım en zeki ve kültürlü insanlardan biri.Bu yönü çok hoşuma gidiyor çünkü o da benim gibi okulu bitirmemiş.İnanılmaz cömert ve gözkamaştıracak kadar yakışıklı!Annemin dediği gibi ‘’Gerçekten iyi yetiştirilmiş biri.’’Onunla çalışmaktan büyük keyif aldım.Beni sürekli güldürdü ki altı aylık çekim süreci boyunca bu gerçekten ihtiyacınız olan bir şey.(Keira’nın annesi son filmin çekimleri sırasında sete gelmiş ve Johnny ile tanışmış.)Keira Knightley

*** Johnny çok yakışıklı,beklenmedik şeyler yapan ,dahiyane bir aktör.Ekranda çok hınzır ve sürprizlerle dolu.Geoffrey Rush-Barbossa

*** Johnny yeryüzündeki en karizmatik kişi…Belki sadece Keith Richards ondan karizmatik olabilir.Her projesine dolambaçlı yaklaşıyor ve daha önce kimsenin yapmadığı şeyler yapıyor.Bu korsan filmlerinde onun karakterinin de Barbossa gibi biri olmasını beklersiniz çünkü Barbossa klişe bir korsan.Jack Sparrow ise kimsenin beklemediği şekilde oldu.Depp karaktere müthiş bir şekilde yaklaştı.Aynı zamanda çok kurnaz bir sanatçı.Karakterin eğlenceli yanını size hissettirmeyi çok iyi biliyor,yakın çekimlerde ise iç dünyasını yansıtacak şekilde oynuyor.Onun çabalarının yanında kendimi endüstriyal bir makine gibi hissettim.Geoffrey Rush-Barbossa

*** Ben onun en büyük hayranıyım.Geçen gün birine şöyle diyordum’’Hollywood tarihinde Johnny gibi bağımsız oynayan ve bukalemun gibi şekilden şekle giren birini daha biliyor musun?’’Finansal bir filme tüm bu kaliteleri Jack karakteriyle getirdi ama aynı zamanda diğer filmlere de devam etti:Finding Neverlend,Libertine ve şimdi de Sweeney Todd !Tarihe bakıp düşünürsek, ben ,model olabilecek derecede yakışıklı olup aynı zamanda muhteşem bir aktör olan başka bir insan tanımıyorum.Geoffrey Rush-Barbossa

*** (Beraber çalıştığı aktörler arasındaki favorisi)Johnny Depp!Onunla 4 buçuk yıldır bu seri filmlerinde çalıştık.Başrol oynayan en harika karakter oyuncularından biri ve hayal gücünün yapabildikleriyle hem kendisini hem hem de izleyiciyi şaşırtıyor.Geoffrey Rush-Barbossa

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jul 25, 2009 8:23 pm 

DON JUAN DE MARCO :

Diğer oyuncuların sözleri:

*** Çocukluğu Johnny’nin kim olduğunu gösteriyor ama rol seçimleri onun bir sanatçı olarak nerelere gelmek istediğini gösteriyor.Faye Dunaway

*** Brando ona tapıyor.Onun içtenliğini,alçak gönüllülüğünü ve olduğu gibi biri olmasını seviyor.Boşuna Marlon gibi büyük bir sanatçı olmazsınız.O,yapmacıklığı hemen fark eder.Johnny bu otel olayı yüzünden tutuklandığında polisi aradı,oteli aradı-Herkesi aradı!Yardım için her şeyi yaptı.Faye Dunaway

*** Johnny Depp’i çökertemezsiniz-O her zaman saf aşkın varolduğuna inanıyor.Değer verdiği şeyler ve içgüdüleri var.Bu planlayarak yapdığı bir şey değil.Aşka inanması hoşuma gidiyor.Faye Dunaway

*** Çooooooook iyi öpüşüyor.Faye Dunaway

*** Yerden 80 adım yüksekteki yapı iskelesi sahnesini çekiyorduk,Johnny ve Marlon oradaydılar ben de yönetmenin yanındaydım.Bir anda yönetmenle birbirimize baktık neler olduğunu anlamıştık.Marlon meşaleyi Johnny’e devrediyordu.Bunu iliklerinizde hissedebiliyordunuz.Ve biliyor musunuz?Bence Johnny bunun üstesinden gelebilecek yetenekte.Jeremy Leven

*** Bence Johnny genç aktörler arasında açık ara en yeteneklisi.Birçok bakımdan Marlon’a benziyor.İkisi de 100 voltluk dedektör gibi bir sahne çekilirken nerede yanlışlık olduğunu neyin yolunda gitmediğini anında algılıyorlar.Senaryoyu özümsemelerini sağlayan çok sağlam içgüdüleri var.Ve iç dünyalarında ikisininde iniş çıkışları var.Jeremy Leven

*** ’’Tamam,hadi projeyi Marlon Brando’ya götürelim böylece bir an önce bu rolü oynamayı kabul edebilecek başka birilerini araştırabiliriz.’’dedim.Sonra hatırladığım tek şey Marlon Brando’nun salonunda oturduğum ve filmi çekmeye karar verişi.Sanırım Johnny’i gerçekten sevdi.Jeremy Leven

*** Çekimler sırasında çok cömert ve mutluydu,sırtındaki tişörtü çıkarıp verebilecek kadar.Makyaj odasına geldiğinde ona tişörtünü sevdiğimi söyledim.O da o anda çıkarıp bana verdi.Patty York-makyöz

*** Johnny diğer aktörlerden çok farklı.Kendini olduğu gibi seviyor,diğer insanlara kendisine davranılmasını istediği gibi davranıyor.Bu yüzden onu çok seviyoruz.Ken Smiley-Kostüm danışmanı

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 9:30 pm 

NİCK OF TİME - FİLM HAKKINDA

Diğer oyuncuların ve yönetmenin sözleri:

*** Bir sahneyi çekmeye başlıyorduk ve o sahneye yerleştirilmiş görünmez iplerle ayakta durabiliyormuş gibi görünüyordu.Sarsılmış ama tamamen rolüne odaklanmış şekilde.Kısa süre geçmeden anladım ki önceki gece hiç uyumamış olmasının bir önemi yok bunun performansını etkilemesine izin vermeyecek kadar iyi bir oyuncu.John Badham

*** Bu rolü geçmişte izlediklerimizden çok daha farklı.Seyirci bir kahraman olup olamayacağından şüphe duyduğu anlarda bile onun tarafını tutacak.DJ Caruso

*** O bir ikizler erkeği.Çok hassas ,utangaç ve komik.Eğer benle birlikte bir otel odasını dağıtmak isterse sorun olmaz.Gloria Rueben

*** Kesinlikle finansal başarıyla ilgilenmiyor.Film yıldızı olmak önemli değil onun için.İlginç projelerde yeralmak ilgisini çekiyor.John Badham

*** İyi oyuncular neşe dolu olurlar.Depp mükemmeldi.Çekim aralarında çok eğlendik.Christopher Walken

*** Çok hevesli bir yapısı var.Sette küçük bir çocuk gibi,küçük bir şeytan.Birisi ona lazer ışınlı bir kalem vermişti şu konferanslarda işaret etmek için kullanılanlardan.Bütün gün boyunca elinde o şeyle hoteli dolaştı kendi kendine eğlendi.En sevdiği şey barın üstüne çıkmak-yaklaşık 40 adım yükseklikteydi-biraz sarhoş olmak ve içkisinin aniden neden kırmızı göründüğü hakkında düşünmekti.Bu eski filmlerde kullanılan bir şaka.Böyle birini sevmeden edemiyorsunuz.John Badham

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 9:35 pm 

DONNİE BRASCO - FİLM HAKKINDA

Diğer Oyuncuların ve yönetmenin Sözleri:

*** Bence Johnny’nin bu role ilgi duyma nedeni karakterin karmaşık yapısıydı.Mike Newell-yönetmen

*** Johnny Depp ile çalışmayı her şeyden çok istedim-birde yönetmen Mike Newell olunca cennette gibiydim.Tabii belli etmemeye çalışmalıydım. Anne Heche

*** Johnny, entelektüel anlamda ilgisini çeken materyalleri seçiyor,kendisine hep kariyerin ikinci planda olduğunu söylüyor.Mike Newell

*** Bu rol onun ilgisini çekti çünkü karakter kendi hikayesini içinde yaşayan türdendi.Johnny oyunculuğunu uzun zaman dilimine yayan aktörlerden.Film boyunca onun yaptığı karakterizasyonu izliyorsunuz ve kendini iyi hissettiğinde size hikayesini anlatıyor-ama önemli olan o zamana kadar beklemeyi göze almanız.Mike Newell

*** Johhny filme duygu kattı.Bu yönüm birçok insan tarafından fark edilmiyor.İnanılmazdı-Çekimler sırasında defalarca gözümü kapatıp ‘’Tanrım! sanki ben konuşuyorum’’dediğim zamanlar oldu.Bu çocuk iyi bir aktör.Kendini parçalamasına gerek kalmıyor.Onda yetenek var.Joe Pistone

*** Sizi başka bir insanın oynadığını görmek rahatsız edici.Johnny beni,özel ve doğru ayrıntıları ekrana taşıyarak içten bir şekilde yansıttı.Joe Pistone

*** İtalya’da çekim yaptığımız bir gündü.Bir adam geldi ve bana ‘’Seni tanıyorum.Sen hepimizi hapse tıkan herifsin.Sen Donnie Brasco’sun.’’dedi.Parmağımla yanımda duran Johnny’i işaret ettim ‘’Donnie Brasco ben değilim,o’’dedim.Adamın şakayı anladığından emin değilim.Joe Pistone

*** Yıllar içinde çok farklı rollerde oynadı,hep sıra dışı olarak nitelendirildi ama öyle bir insan değil.O iyi bir aktör.Al Pacino

*** İnanılmaz içgüdüleri var.Kendisini oynadığı karakterin kafasının içine koyabiliyor.Sahnenin gerektirdiklerine göre oyunculğunun düzeylerini başkalaştırabiliyor.Bu az bulunan bir yetenektir.Al Pacino

*** Onu seviyorum.Ne yaptığını biliyor ve anlaşması kolay bir insan.Depp, insanların düşündüğünden çok daha iyi bir aktör.Al Pacino

*** Johnny harika bir taklitçi.Joe ile tanıştığında karakterinin bazı yanlarını saniyeler içinde kavradığını fark ettim.Joe kişiliğini belli eden insanlardan değil biraz duvar gibi.Gerçekten Joe’dan dayak yemek istemezdim.Ama Johnny onun üstünde çok iyi bir iş çıkardı.Mike Newell

*** Performansından memnun kalıp kalmadığım konusunda çok endişeliydi.Sürekli beni arayıp ‘’Şunu yapar mıydın?Şunu söyler miydin?’’diye soruyordu.Bitirdiklerinde benim de onunla gitmediğim taktirde filmi izlemeyeceğini söyledi.Çoğu aktör umursamaz bile.Parayı alıp kaçar.Ama o farklıydı.Joe Pistone

*** Onu sadece gazete haberlerinden tanıyordum-şu otel dağıtma meselesi falan.Ama o hiç öyle bir insan değil.Gerçekten çok iyi bir insan. Joe Pistone

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 30, 2009 9:39 pm 

DEAD MAN - FİLM HAKKINDA

[b]Diğer Oyuncu ve yönetmenin Sözleri:

*** Johnny beraber çalıştığım insanlar arasında en dikkatli ve konsantre olanlardan.Tüm ekip bu yüzden büyülenmiş gibiydi.Onda bana tanıdık gelmeyen,alışkın olmadığım bir taraf var.Onu televizyon tüm gece boyunca açıkken kanepede uyuyakalmış halde bulmaya alışkınım.Ama yinede çok mantıksız değil.O tam bir paradoks.Jim Jarmusch-yönetmen

*** O çok değişken,hassas ve duygusal.Gerçek hayatta onun için nerede yemek yiyeceğine,ne yapacağına karar vermek zor olabiliyor ama bir aktör olarak çok katı ve kesin.Jim Jarmusch

*** Filmin yarı süresi boyunca yarı ölü gibiydi.Yarı ölü gibi davranabilmek çok sabır gerektirir.Hele Johnny gibi enerjik biri için.Gary Farmer

*** Johnny kabilelerde yaşayan yerliler gibi.Bazı batıl inançları var,ona huzur veren bazı nesneler var.Yeşil botları onun en iyi arkadaşlarından.Jim Jarmusch

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 108 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC