dün akşam internette gezerken hayranlarının kurduğu bir sitede buna rastlamıştım ben de
bu siteye üye olanlar johnny nin yaklaşan doğungününde ona nasıl bir hediye versek diye düşünmüşler ve sonunda üzerinde her birinin isminin işlendiği bir yorgan tasarlamışlar yorgan tamamen el yapımıymış
işin en güzel tarafı bunu johnny e ulaştırmayı başarmışlar .johnny hediyeyi mayısta porto ricodyken almış ve çok etkilenmiş bunun üzerine siteye bir teşekkür mektubu yollamış işte mektubun çevirisi :
"Sevgili Suzan ve Emeği Geçen Herkese,
Az önce aldığım paketi açarken tabiki içinde ne olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu.Olmaması da önemli değil çünkü hiçbir şey beni paketi açınca gördüğüm şeye hazırlayamazdı.Bu muhteşem hediye karşısında kendimi toparladıktan sonra yaptığım ilk şey size yazmak oldu!!!
Yorgan,güzelliğin ötesinde ...Gerçekten ötesinde!!!
İnanılmaz emekleriniz karşılığında sizi olan minnettarlığımı bu birkaç cümleyle nasıl ifade ederim bilmiyorum ama inanın bana bunu en içten şekilde söylüyorum,ruhunuzdaki cömertlikle bu sanat eserini yaratmanız beni çok etkiledi.Çok teşekkür ederim.Doğumgünüm için bu kadar özel ve kişisel bir şey tasarlamanız çok düşünceli ve nazik bir davranış.
Hepinize kalbimin en derinliklerinden teşekkür ediyorum.Siz bir hazinesiniz,hepiniz,ve aynı zamanda benim dostlarımsınız.
Görkemli tasarımınızz ve üstündeki isimleriniz evimde ailem ve benle birlikte sonsuza dek yaşayacak.
Arkadaşınız
tüm sevgi ve saygılarımla
Johnny "
çeviri:johnnylover