Login | Register

All times are UTC

It is currently Sat Dec 12, 2009 12:48 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Johnny depp in kendisine ait sözleri :
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 9:45 am 
<marquee> johnny depp</marquee>

Image

“"27 Mayıs 1999'a kadar yaptığım her şey bir çeşit yaşamadan var olan bir ilüzyondu. Kızım, kızımın doğumu bana yaşamı verdi."

"Ben utangaç ve paranoyağım, şöhretten nefret ediyorum, şöhret olmamak için elimden geleni yaptım. Oyun oynarken bir parça kendinizden de katmalısınız, kendiniz olmazsanız, sadece rol yapmak değil, yalan söylemiş olursunuz. "

" Eski kafalı bir adamım... En büyük isteğim midesi birayla dolmuş bir halde evinin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak "

senamavii ye bu paylaşım için teşekkürler”

johnny depp diyor ki :

-27 mayıs 1999 a kadar geçirdiği zamanı yaşamış kabul etmiyorum kızımın doğduğu gün benim yeniden doğuşumdur.

-babalık tatili olmayan bir iş kızımın doğduğu gün istifa ettim johnny depp olmaktan

-oğlum ve kızımla yeniden büyüdüğümü hissediyorum

-şöhretten nefret eden bir paranoyağım şöhretten kaçmak için her şeyi yaptım ama o yakamdan düşmeyen bir kadın gibi

-eski kafalı bir adam olabilirm ama elimde bira ile bir göl kenarında yaşlanmak istiyorum

-hangi tipte karakteri canlandırırsam canlandırayım ona kendimden bişeyler koyuyorum aksi halde ortaya çıkan sadece rol yapmak olur ve izleyiciyi etkilemez

-paramı özel bir hayat kurmak için harcıyorum herkezin herşeyimi bildiği bir ortamda nefes alamam

(joon a bu paylaşım için teşekkürler)

..... JOHNNY FİLMLERI HAKKINDA KONUSUYOR.....
Edward Scissorhands (1990)

21 jump street'te oynuyordum. Bana senaryoyu yolladılar. Bende bayıldım. Tım'le bir toplantı ayarlanmıştı, ben sonra vazgeçmeye karar verdım. utanıyordum, benı asla o role uygun görmeyeceğini, hiç şansım olmadığını, adamın karşısınd oturup kendımı aptal gıbı hissedeceğimi düşünmüştüm. Menajerım benı zorladı. Tanrı'ya şükürler olsun..!
Ed Wood (1994)

What's Eating Gilbert Grape'i yeni bitirmiştim. Orada canlandırdığım karakter, herşeyi içine atıyordu, kimseye dertlerını anlatamıyordu, ben de onu konuşması ve hareketleriyle minimal şekilde oynadım. o rolden sonra Ed Wood'u oynamak, ateş alan bir topun namlusuyla havaya fırlatılmak gibiydi. Ed'in böyle geniş, konuşkan ve yüksek sesli bir tip olması daha doğru göründü. Kötü olabilecek bir şeyin kıtısında gezinmek eğlenceli. Ayrıca 190'leri düşündüm, Ed'in nasıl bu kadar iyimser davranabildiğini. Esin kaynaklarım Oz Büyücüsü'ndeki Teneke Adam, Ronald Regan ve Casey Kasem'di..

Dead Man (1995)

Bu filmle cidden gurur duyuyorum: Jım Jarmusch'un görsel şiiri. O kadar zengin ki. Gercek bir ritmi var. Filmden önce de Jim'le ahbaptık. Galiba yıllar önce Winona(Ryder) sayesınde
tanışmıştık. Jim benim en gözde yönetmenlerımden biri. Saf. Bu piyasada ender rastlanan bir yaratık. İsa gibi..

Donnie Brasco (1997)

Pacino ne muhteşem bir adam! Filmden önce onun acayip ciddi bir tip olduğunu, zorlukçıkarıp çıkarmayacağını düşünüyordum. Ama çok eğlenceliydi. Gidiyor, işini yapıyor ciddi ciddi. Onunla çalışmak, takılmak muhteşemdi, ama aynı zamanda alay etmeyi de biliyor. Filmden sonra ''Sonunda Depp bir erkeği oynadı'' dediğini duydum, bana tuhaf geldi. Oynadığım diğer karakterler neydi peki?..

Sleepy Hollow (1999)

Tim'le eski Hammer korku filmlerinden konuşuyorduk. Oyunculuğa son derece yoğun ve melodramatik bir şekilde yaklaşılır hani. çevirdikleri dönemi göz önünde bulundurunca kabul edersiniz, anlarsınız. Bazılar cidden kötüdür. Ama ilginç bir şekilde kötüdür. Ben de benzer birşey yapmaya, aşırı melodramatik bir Sherlock Holmes karakteri yaratmaya çalıştım..

Last edited by johnny depp on Thu Jul 23, 2009 2:37 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 3:40 pm 

***Darbe almis, kirik dokuk insanlara gercek hayatta da sectigim rollerde de bir egilimim var. Nedenini tam bilmiyorum. Aslinda hepimiz kendi icimizde biraz yarali ve bereliyiz. Kimse mukemmel degil. Galiba hepimizin biraz canina okunmus, her birimizin.

Johnny Depp

-------------

***"Ticari Basari fikrine karsi hicbir zaman alerjim olmadi. Bir filmi piyasaya sundugunuz zaman basarili olursa bu harika bir sonuctur. Ben sadece o noktaya dogru sekilde ulasmak istedim. Kendimden cok fazla odun vermeden, kendimi kucultmeden veya cirkinlesmeden, hepsi bu."

Johnny Depp

-------------

***"Hicbir zaman film artisti olmak istemedim. En buyuk istegim karakter oyuncusu olmakti. Rolleri kabul etmemin tek sebebi onlara asik olmam."

Johnny depp

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 11:48 pm 

"Her sabah "Tanrim yeni bir gun! Sukurler olsun" demiyoruz. Ama aslinda aldigimiz her nefes bir hediye"

Johnny Depp

"Kariyerimi basarisizlik uzerine kurdum. Onceleri filmlerim is yapmiyordu. Cok yuklu bir odeme cazip gelse de daha once denenmis seyleri yapmayi hic dusunmedim"
Johnny Depp

Ceviri: eflatun

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 15, 2007 11:58 am 
Yeni üYe
Yeni üYe

teşekkurler eline saglik "Her sabah "Tanrim yeni bir gun! Sukurler olsun" demiyoruz. Ama aslinda aldigimiz her nefes bir hediye" guzel soylemiş

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 15, 2007 2:01 pm 
Paylaşımcı üYe
Paylaşımcı üYe

güzel sözler

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:21 am 

**"the ultimate questions of our life..." diye başlamış johnny depp nereden geldi brave işareti diye soranlara..."the ultimate questions of our life: where do i go? what i do? what's this all about?? this eternal confusion. and even more than this, this drawing also represents the idea of always questioning the things you do! never stop questionind. you should never stand by without taking a position. you have to face the things that will happen to you, you have to confront the media, the governments, the people who pretend they know everything and who say they can control your life. questioning, exploring and investigating everything yourself, that's the key! never give up"

''Hayatımızın en önemli soruları:Nereye gidiyorum?Ne yapıyorum?Bütün bunların anlamı nedir?bu ebedi karışıklık.Ve bundan bile daha fazlası,bu çizim sizin daima yaptığınız şeyleri sorgulama fikkrini temsil eder!Sorgulamayı asla bırakmayın.Pozisyon almadan asla harekete hazırlanmamalısınız.Size olacak şeylerle yüzleşmek zorundasınız,medyayla karşı karşıya gelmek zorundasınız,devlet adamlarıyla,herşeyi biliyormuş gibi davranan ve hayatınızı kontrol edebileceklerini söyleyenlerle.Kendinizle ilgili herşeyi sorgulamak,araştırmak ve incelemek,işte anahtar budur!Asla vazgeçmeyin''

çeviri :dirty pirate

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 2:53 pm 

Johnny Depp Oscar'ı kazanmak istemiyor.

Asla bir Oscar almak istemediğini,çünkü büyük kalabalıklar önünde herkese teşekkür etmekten nefret ettiğini söylemiş..Adaylığın kendisi için yeterli olduğunu söylüyor.Aday gösterildiğini öğrendiğinde onore oluyormuş.Sadece işini yapmayı sevdiği için onore olduğunu,yoksa ödüllerle alakası olmadığını söylüyor

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 3:08 pm 

Filmde Keira Knightley ile öpüşen aktöre, Keira’nın nasıl öpüştüğünü sorduklarında şöyle cevaplamış;

“Bu tip durumlarda öpüşmek pek zevkli değildir aslında. Fakat özellikle Keira’nın durumunda daha da zor, çünkü çok eskiden beri tanışıyoruz ve hiç böyle birşey gündeme gelmemişti. Sonra zamanı geldi ve -hadi!- dediler, biz de yaptık. Yalnız öpüşmesini değerlendirmem pek doğru olmaz, kendisi çok genç. Bir kıyaslama isterseniz; o 3 yaşında, bense 1000 yaşındayım”

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jan 19, 2008 1:31 pm 

johnny depp bir röportajında, şu an bile lily rose'un gençlik döneminde kapılarına ev yapımı dövmeler ile gelecek olan genç erkeklerden endişe duyduğunu belirtmiştir. 'bir gün lily rose gelir de ''neden annemle evlenmedin?'' diye sorarsa , ona ''depp soyadı ile ismini mahvetmek istemedim.'' diye cevap veririm.' demiştir.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 2:55 pm 

**Bir röportaj da Johnny Depp, hayat arkadaşı Vanessa paradis ile nasıl karşılaştıklarından bahsetmiş. İlk bakışta, aşk'dı demiş. Resorant'ın Lobby'sinde otururken, ilk gördüğüm "sırtı" olmuştu, sonra aniden dönüp bana baktı ve yanıma gelerek "Selam, beni hatırladın mı" dedi, bende evet demiştim ama aslında anımsayamamıştım bir kaç sene evvel karşılaştığımızı, fakat bu sefer "yakalanmıştım" (yani aşık olmuştum anlamında)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Feb 16, 2008 1:24 pm 

**Johnny Depp yakışıklı görüntüsünden usandı. Aktörün açıklamasına göre, aynada ki görüntüsü kendisini ağlatıyormuş. Depp:" Aynaya baktığım her sabah ağlıyorum, ama ağlıyorum derken göz yaşı dökerek ağladığımı kast etmiyorum, demek istediğim her sabah ağlayacak gibi oluyorum, bu sevimli yüz ile yaşamak zorunda olduğum için." Belki de bu yüzden yakışıklılığını saklayan ,Makas Eller, Ed Wood, Charlie ve Çikolata Fabrikası gibi filmlerde yer aldı.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 7:09 pm 

**Johnny Depp : " Hey bütün bunlar yarın bitecek olsa, Key West'e gider, bir tekne satın alır, şişman balık meraklısı turistleri denize çıkarır ve tüm gün balık yemi fırlatırdım "

**Tekrar bir Televizyon Dizisinde yer alma şansının olup olmadığına ilişkin , Johnny 'nin cevabı :
"Dünyanın merkezine doğru dilimle bir delik açmayı tercih ederim"

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 19, 2008 7:44 am 
Yeni üYe
Yeni üYe

Basın Toplantısı L.A /California 2003

Johnny Depp:" Sorry (pardon) sorunuzu anlayamadım?"

Muhabir:" Anlayamadınız mı, yoksa sorudan mı rahatsız oldunuz?"

Johnny Depp:" Actually (aslında) sorunuzun rahatsızlık verdiğini anlamanızı, bundan rahatsız olacak kadar nezaket göstermenizi, ve sorunuzu değiştireceğinizi umuyordum..."

(gülüşmeler) (ama muhabir gülmüyor)

Muhabir:" No I'm not (hayır olmadım) bu benim işim , sorular sormak!"

Johnny Depp:" Benim işim sorularınıza yanıt vermek mi??"

Muhabir:" İşinizin bir parçası diyelim..."

Johnny Depp:" Yeah, bu doğru... işte o parçadan rahatsız oluyorum"

Muhabir:" Yanıt vermeyecekmisiniz Mr. Depp?"

Johnny Depp:" Sorry, sorunuzu anlayamadım?"

(Gülüşmeler) (bu sefer muhabir de gülüyor)

-----

Am I a romantic? I've seen "Wuthering Heights" 10 times. Yeah, I'm a romantic.

Romantik birimiyim? "Rüzgarlı Tepeleri" 10 kez izledim. Evet, ben romatik biriyim.

If you haven't made some mistakes by 28, it's abnormal.

Eğer 28 yaşına kadar bazı hatalar yapmadıysan, bu anormalliktir.

I like being confused, I enjoy the look it leaves on my face.

Kafamın karışmasını seviyorum. Yüzümde bıraktığı ifadenin tadını çıkarıyorum.

He can ask me everything. If he wants me to have sex with an aardvark in one of his next movies, then I will do that.
(On his relationship with director Tim Burton.)

O benden herşeyi isteyebilir. Eğer daha sonra ki filmlerinden birinde bir Karıncayiyen ile sex yapmamı isteyecek olsa, yaparım.
(Yönetmen Tim Burton ile olan ilişkisine dayalı)

Awards are not as important to me as when I meet a 10-year-old kid who says, "I love Captain Jack Sparrow."

Ödüller benim için ; 10 yaşındaki bir çocuğun bana:" Captain Jack Sparrow'u seviyorum" demesi kadar , önemli değildir.

The only gossip I'm interested in is in the Weekly World News- " Woman's bra bursts, 11 injured ! "That kind of thing...

Benim ilgimi çeken tek dedikodu- magazinsel haber " Kadının sütyeni patladı. 11 yaralı! " Bu tarz şeyler...

: ))) :D :P :D :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 19, 2008 9:39 am 

çeviriler için teşekkürler suzi

-------------------------

Johnny Depp : " Cehaletin beni öfkelendirdiğini düşünüyorum.
Cehalet, açgözlülük, gaddarlık ve bunun gibileri.
Ayrıca adaletsizliğe de (haksızlığa da) öfkeleniyorum.

çeviri :S.Ö.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 01, 2008 4:16 pm 

Depp:" Vanessa ile karşılaşmış olmam beni tekmil değiştirdi. Bir kabusun içersinden, güneşli bir sabaha uyanmak gibiydi. Çocuklarımızın doğumu da benim için hayatın mucizelerindendir. İşte bu, Tanrı veya onun gibi yüce bir gücün varlığının en güzel kanıtlarından biridir."

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 14, 2008 7:43 pm 

*1995 ten bi roportajdan alıntı
''I'm especially scared of boogers. Snot freaks me out. If someone ever showed me a booger, I'd smash their face''
ve türkçesi
''özellikle kuru sümükten korkarım.sümük beni cılgına cevirir.eger biri bana kuru sümük gösteririse, yüzünün ortasına bi tane patlatırım(yüzünü dağıtırım)''

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 13, 2008 4:15 pm 

Q-sizce fransız ve amerikan kadınları arasında ki fark nedir?
A-fransız kadınlar daha güzel fransızca konuşa biliyorlar

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 13, 2008 4:22 pm 

Q-kısa bi süre önce people dergisi sizi yaşayan en seksi erkek seçti.bunun üzerinizdeki etkileri neler oldu?
A- vanessa ve annemin bu kadar kısa sürede o kadar oyu göndermeyi nasıl başardıklarını bilmiyorum

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 31, 2008 9:46 am 

***"1920'lerin fransası'nda yaşamak istiyorum. kimin daha güzel olduğunu, kimin daha ünlü olduğunu, kimin seksi, kimin zengin, kimin bir numara olduğunu bilmek istemiyorum. hiçbiriyle ilgilenmiyorum."

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Oct 25, 2008 9:19 pm 

''Eğer yaptığım işin bir mesajı varsa bu mutlaka,diğerlerinden farklı iseniz bunun normal olduğu gerçeğini yaymaktır.Farklı davranan,değişik görünen,garip konuşan bir başkası hakkında yargıya varmadan önce onun farklı bir renk olduğunun ayırımına varmamız gerekir.''
-Johnny Depp

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Nov 09, 2008 10:56 pm 

depp'in letterman late show'da anlattığı bir hikaye:
21 Jump Street'in çekildiği sıralarda arabasıyla dolaşırken birden bir reklam panosu görür. panoda kendisinin kocaman bir resmi vardır, resimde silah tutmaktadır ve slogan da şöyledir: "other kids pack lunch". Bu görünce depp bir arkadaşını alır ve panonun oraya boyalarla birlikte gelirler. boyamaya başlarlar. Köşeden güvenlik görevlisi cıkagelir;

"durun!"

güvenlik görevlisi bir depp'e bir panoya bakar:

"bu sensin!"

"biliyorum"

"bunu neden yapıyorsun?"

"hiç beğenmedim, bence yanlış."

güvenlik görevlisi saatine bakar:

"acele edin!"

(sinema-fanatik sitesinden alıntı)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 9:21 pm 

Johnny depp :''Ben yaramaz bir çocuktum.İnsanların haberi olmadan seslerini kaydetmeye bayılırdım.''
''Bir keresinde bir arkadaşımla birlikte benim avlumda tahtalar ve yapraklarla gizlediğimiz gerçekten çok derin bir tünel kazdık.Odama bir tünel kazmayı deniyordum.''

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 14, 2009 9:15 am 

in collaboration with JDorg and Markedmen is auctioning off a collector's newspaper, that is signed and noted by Johnny Depp. This copy of the New York Post, with headline "JOHNNY DEPP-LORABLE" is dated September 14th, 1994 and features Depp exiting New York City courthouse after some legal trouble. It is signed with a playful comment by Johnny, referencing Mad Magazine's Alfred E. Neuman, that reads: "What? Me worry? Thank God for this cigarette."

Image

Image

"Johnnynin New York mahkeme binasından çıktığında imzaladığı ve "ne endişeli miyim?bu sigara için tanrıya şükür" notunu yazdığı 14 eylül 1994 tarihli New York Post gazetesi JDorg ve Markedmen tarafından satışa çıkartıldı"

çeviri:sbuffy

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 2:58 pm 

Cry Baby About Thıs Movie

( film hakkında johnny depp in yorumları)

"(This movie) makes fun of all that stuff I sort of hate. It makes fun of all the teen-idol stuff. It makes fun of all the screaming girls."
--Johnny Depp
Interview Magazine
April 1990

"That was one of the great things about Cry-Baby -- it gave me a chance not only to make fun of the whole situation, but to do something really different. To be able to work with someone like (John Waters), who's an outlaw in filmmaking and has always done his own thing."
--Johnny Depp
Interview Magazine
April 1990

"Cry-Baby, as it's being billed, is the ultimate juvenile-delinquent musical comedy. It's saying that what people would perceive as bad is not always ... what somebody appears to be is not necessarily what they are. I play Cry-Baby, the leader of the Drapes gang [greasers], who sort of falls in love with the queen of the Squares --- it's classic Romeo and Juliet, only John Water's twisted."
--Johnny Depp
Sassy Magazine
May 1990

"I must be the worst dancer in the world. I never understood dancing, not even in junior high. If there was some sort of a tribal ritual or something like that, I could understand. But just moving your body to music was strange to me. To do it in front of the camera was sheer terror. They had to fool me, pump me up with confidence."
--Johnny Depp

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 11:08 pm 

johnny depp wrote:
Cry Baby About Thıs Movie

( film hakkında johnny depp in yorumları)

"(This movie) makes fun of all that stuff I sort of hate. It makes fun of all the teen-idol stuff. It makes fun of all the screaming girls."
--Johnny Depp
Interview Magazine
April 1990

"That was one of the great things about Cry-Baby -- it gave me a chance not only to make fun of the whole situation, but to do something really different. To be able to work with someone like (John Waters), who's an outlaw in filmmaking and has always done his own thing."
--Johnny Depp
Interview Magazine
April 1990

"Cry-Baby, as it's being billed, is the ultimate juvenile-delinquent musical comedy. It's saying that what people would perceive as bad is not always ... what somebody appears to be is not necessarily what they are. I play Cry-Baby, the leader of the Drapes gang [greasers], who sort of falls in love with the queen of the Squares --- it's classic Romeo and Juliet, only John Water's twisted."
--Johnny Depp
Sassy Magazine
May 1990

"I must be the worst dancer in the world. I never understood dancing, not even in junior high. If there was some sort of a tribal ritual or something like that, I could understand. But just moving your body to music was strange to me. To do it in front of the camera was sheer terror. They had to fool me, pump me up with confidence."
--Johnny Depp

*** Cry-baby tasarlandığı gibi gerçek bir gençlik müzikal komedisi.Film insanların 'kötü' diye yorumladığı şeylerin illede öyle olması gerekmediğini,insanların görünüşlerinin asıl kimlikleri olması gerekmediğini vurguluyor.Ben Cry-baby i oynuyorum,drapes gang 'ın liderini,Squares'in kraliçesine aşık olan kişiyi---Bu klasik Romeo Juliet ama John Water'in yorumuyla

***bu film benim nefret ettiğim birçok şeyle alay ediyor.Gençlik idolü meselesiyle,çığlık atan kızlarla dalga geçiyor.

***bu film bana sadece eğlenme değil farklı şeyler yapma imkanı da sundu,işin en iyi tarafı da buydu.Sinemada kendi kurallarını koyan,kalıpların dışına çıkan biriyle(John Waters)çalışmamı sağladı.

***ben dünyanın en berbat dançısıyım.Dans etmekten hiç anlamadım,çocukken bile.Eğer dans bir kabileenin ritüeli falan gibi birşey olursa anlayabilirim.Ama bedenini müziğe göre sallamak bana tuhaf geliyor.Hele kamera önünde yapmak çok korkunç.Bu konuda beni gaza getirmeleri gerekti.

çeviriyi yapan johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC