“"27 Mayıs 1999'a kadar yaptığım her şey bir çeşit yaşamadan var olan bir ilüzyondu. Kızım, kızımın doğumu bana yaşamı verdi."
"Ben utangaç ve paranoyağım, şöhretten nefret ediyorum, şöhret olmamak için elimden geleni yaptım. Oyun oynarken bir parça kendinizden de katmalısınız, kendiniz olmazsanız, sadece rol yapmak değil, yalan söylemiş olursunuz. "
" Eski kafalı bir adamım... En büyük isteğim midesi birayla dolmuş bir halde evinin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak "
senamavii ye bu paylaşım için teşekkürler”
johnny depp diyor ki :
-27 mayıs 1999 a kadar geçirdiği zamanı yaşamış kabul etmiyorum kızımın doğduğu gün benim yeniden doğuşumdur.
-babalık tatili olmayan bir iş kızımın doğduğu gün istifa ettim johnny depp olmaktan
-oğlum ve kızımla yeniden büyüdüğümü hissediyorum
-şöhretten nefret eden bir paranoyağım şöhretten kaçmak için her şeyi yaptım ama o yakamdan düşmeyen bir kadın gibi
-eski kafalı bir adam olabilirm ama elimde bira ile bir göl kenarında yaşlanmak istiyorum
-hangi tipte karakteri canlandırırsam canlandırayım ona kendimden bişeyler koyuyorum aksi halde ortaya çıkan sadece rol yapmak olur ve izleyiciyi etkilemez
-paramı özel bir hayat kurmak için harcıyorum herkezin herşeyimi bildiği bir ortamda nefes alamam
(joon a bu paylaşım için teşekkürler)
..... JOHNNY FİLMLERI HAKKINDA KONUSUYOR.....
Edward Scissorhands (1990)
21 jump street'te oynuyordum. Bana senaryoyu yolladılar. Bende bayıldım. Tım'le bir toplantı ayarlanmıştı, ben sonra vazgeçmeye karar verdım. utanıyordum, benı asla o role uygun görmeyeceğini, hiç şansım olmadığını, adamın karşısınd oturup kendımı aptal gıbı hissedeceğimi düşünmüştüm. Menajerım benı zorladı. Tanrı'ya şükürler olsun..!
Ed Wood (1994)
What's Eating Gilbert Grape'i yeni bitirmiştim. Orada canlandırdığım karakter, herşeyi içine atıyordu, kimseye dertlerını anlatamıyordu, ben de onu konuşması ve hareketleriyle minimal şekilde oynadım. o rolden sonra Ed Wood'u oynamak, ateş alan bir topun namlusuyla havaya fırlatılmak gibiydi. Ed'in böyle geniş, konuşkan ve yüksek sesli bir tip olması daha doğru göründü. Kötü olabilecek bir şeyin kıtısında gezinmek eğlenceli. Ayrıca 190'leri düşündüm, Ed'in nasıl bu kadar iyimser davranabildiğini. Esin kaynaklarım Oz Büyücüsü'ndeki Teneke Adam, Ronald Regan ve Casey Kasem'di..
Dead Man (1995)
Bu filmle cidden gurur duyuyorum: Jım Jarmusch'un görsel şiiri. O kadar zengin ki. Gercek bir ritmi var. Filmden önce de Jim'le ahbaptık. Galiba yıllar önce Winona(Ryder) sayesınde
tanışmıştık. Jim benim en gözde yönetmenlerımden biri. Saf. Bu piyasada ender rastlanan bir yaratık. İsa gibi..
Donnie Brasco (1997)
Pacino ne muhteşem bir adam! Filmden önce onun acayip ciddi bir tip olduğunu, zorlukçıkarıp çıkarmayacağını düşünüyordum. Ama çok eğlenceliydi. Gidiyor, işini yapıyor ciddi ciddi. Onunla çalışmak, takılmak muhteşemdi, ama aynı zamanda alay etmeyi de biliyor. Filmden sonra ''Sonunda Depp bir erkeği oynadı'' dediğini duydum, bana tuhaf geldi. Oynadığım diğer karakterler neydi peki?..
Sleepy Hollow (1999)
Tim'le eski Hammer korku filmlerinden konuşuyorduk. Oyunculuğa son derece yoğun ve melodramatik bir şekilde yaklaşılır hani. çevirdikleri dönemi göz önünde bulundurunca kabul edersiniz, anlarsınız. Bazılar cidden kötüdür. Ama ilginç bir şekilde kötüdür. Ben de benzer birşey yapmaya, aşırı melodramatik bir Sherlock Holmes karakteri yaratmaya çalıştım..