|
privatesozluk ten...
* fransa'da evlenmedigi esi ve cocuklarıyla gayet mütevazı hayat surdugunu iddia eden*yakısıklı otesi aktör..
chaz / 13.11.2006 22:28:31
* her oynadığı karakterin bu kadar da içine girilmez ki. bu kadar şeker bu kadar tatlı olunmaz ki. gözlerine kurban olunası seksi oyuncu.
gymnosomata / 23.12.2006 16:05:26
* kulise gelen hayranlarından ikisinin, kendisine olan sevgilerine karşı, kayıtsız kalamamış, aileleri ile beraber, evlerinde bir hafta yaşamıştır... alışılagelmiş ün megalomanlığını tanımlamayan, fena halde rahat, bir nev'i şahsına münhasır korsan...
bazensalonunortasindanbiwapurgecer / 03.06.2007 13:02:05
* nadide esmer taşlardan. yer yutarım.
thundder / 07.08.2007 00:39:04
* ilk kez bir tim burton filmiyle oscar adayı oluyor; oysa bu işbirliği defalarca eksantrik karakterler hediye etmişti; edward scissorhands; ed wood, corpse bride, charley's chocolatte factory, sleepy hollow gibi. her daim çizgidışı yaşadı, giyindi, oynadı. oscarlar için fazla bir aktör ama keşke o kazansa...
lasciate ogne speranza voi ch intrate / 24.01.2008 16:16:26
* mükemmel erkek taniminin bas aktörüdür.yakisiklidir.romantiktir.umursamazdir.seksidir.kesinlikle acaip çakicidir.ayrica süper bi oyuncudur.erkegin gözyaslarinda kadini kucaginda uyurken agladigi bi sahne vardir onu izleyip de o kizin yerinde olmak istemicek bi disi yoktur.ayrica son izledigim filmi karayip korsanlarinda espiri yaptiginda da mükemmel göründügünü anladigim ve ona herseyi yakistirabilcegim bi adamdir.
mystique / 07.11.2003 22:43:00
* Kucuk filmlerde oynadigi için gozden kacmistir
oynadigi roller ve canlandirdigi karakterlere bakarsak aslinda son 5-10 senenin en iyi aktorudur her rolun altindan kalkar super yeteneklidir
simdi yildiz cok iyi filmlerde oynayacaktir oscar almasi olasidir
TayoK / 10.12.2003 15:39:00
* klasik "yakisikli aktör" modunda, sadece ask ve macera filmleri çeviren tiplerden olmayan muhtesem varlik...
(°bkz: pirates of the caribbean)
(°bkz: don juan demarco)
(°bkz: edward scissorhands)
ayrica the man who cired, donnie brasco ve chocolat da güzel filmlerindendir...
overdose / 10.12.2003 16:49:00
* çılgın rollerin adamı..yetenekli seksi yakışıklı vs. kısaca kendıne 13 yaşında genç kız fanatikliği derecesinde hayran edebilen aktör,müzisyen..aahh ahh
lil / 20.01.2004 22:54:00
* arizona dream ve benny and joon'da izlendiğinde ne mal olduğuna pek muhteşem nail olunan muhteşem varlık, yüz yılın yeteneği.
evreniz / 29.01.2004 20:51:00
* hafif psikopat ama karizma , biraz serseri ama entellektüel , az biraz loser ama güçlü rollerin adamı , saf karizma aktör .
BabaConda / 29.01.2004 20:56:00
* karizmatik cigara içme konusunda son noktayı from hell 'le koyan nerdeyse hiç kötü performansını izlemediğim aktör üstü şahıs
duffreyn / 29.01.2004 21:04:00
* çok yakışıklı bir adam olup, don juan dé marco hali -bir erkek olarak beni bile- baya etkilemişti.
kara_koncolos / 31.01.2004 16:28:00
* the screen actors guild *'nin 10.uncu odul toreninde en iyi aktor odulunu sirtlayan aktor. fakat kendisi torene katilmadigi icin renee zellweger onun yerine odulu kabul etmistir
keira knightley how do i love thee / 23.02.2004 20:53:00
* yüz hatları Hellenistik heykelleri bile kıskandıracak kadar düzgün olan adam:)...
monalisasmile / 24.02.2004 01:14:00
* oldukca kaliteli filmlerde oynayan rol yetenegi ust seviyelerde olan guzide bir aktor. rolune kendini oylesine iyi adapte ediyor ki her filminde bambaska bir johnny depp ile karsilasiliyor...
requiemforwolfgang / 24.02.2004 01:21:00
* fi tarihinde televizyonlarımızda gösterilen "yirmibirinci cadde*" adlı dizide arıza dedektifi canlandıran kişilik.
wiser dumb / 01.03.2004 12:49:00
* cok da guzel opuyodur eminim. (°bkz: from hell) sigara icmesi de apayri tabi.gelmis gecmis en karizmatik, en sexi, en yakisikli en en en guzel sifatlara sahip aktor.
keep kids onthe street / 01.03.2004 22:44:00
* her haliyle her şeyiyle güzel adam,karizmatik adam, yetenekli bay depp o.
underthesamesun / 01.03.2004 22:47:00
* oskarı sean penn'den katkat daha fazla haketmiş adamdır.. zira sean penn'in abartılı oyununu görüp hayran kalanlar, johnny depp'in pirates of caribbean'deki korsanın ruhunu yakalamasını görmezden gelmiştir.. normal bir insanı oynamak kolaydır.. asıl olan normal olmayanı normal oynayabilmektir..
ZeD_is_DeaD / 02.03.2004 00:50:00
* aile efradı Kızılderili köklere dayanır...Platoon filmindeki ufak rolü,Holloywood'un onu farketmesini sağlamıştır...karizmayı çizdirmiyim diye kasım kasım kasılan eleman tipi yerine esprili,hafif şaşkın,sempatik tiplemelerle gönülleri fethetmiştir...özellikle Don Juan De Marco'da oynadığı şizofrenik-patetik tipleme kolay kolay unutulmayacak türden bir oyunculuk gösterisiydi. bir de kamuoyunda çok bilinmeyen ama benim izlediğim fiks filmlerden olan "Donnie Brasco" filminde Al Pacino ile beraber karşılıklı döktürmüşlerdir...Keanu Reeves ile beraber Hollywood'da erkek konseptini temsil eden kişidir. Keanu Reeves başlığına da aynı yazdım,inanmıyorsanız gidin bakın...gene de çok anlamam bu işlerden diyorum,bayan arkadaşlara bırakıyorum son sözü..sahneden çekiliyorum,sağlıcakla....
kafakol / 12.04.2004 16:33:00
* o nasıl göz..o nasıl kaş..o nasıl bir endam..nasıl karizma..sırf beni kendisine aşık etmek için,sürüm sürüm süründürmek için dünyaya gelmiştir kendisi.fıstık içi..badem şekeri..kara dut..
malloryknox / 30.04.2004 02:23:00
*kendisine allahtan uzun ömürler dilediğim süpper ötesi erkek..
gecenöbeti / 11.06.2004 16:05:00
* yakışıklı, çekici, seksi. karizmatik, başarılı ... kendisini anlatmaya kelimelerin yetmediği mükemmel aktör...!
mayra / 21.12.2004 22:29:53
* sessiz, asi, çekici, çocuksu, yakışıklı, yırtıcı, çapkın, aşık, psikopat, romantik... aynı yüzün hepsini birden taşıması imkansız değilmiş diyesi geliyor insanın
sherlotte holmes / 07.06.2005 18:58:30
* Erkelerden nefret etmem gereken zamanlarda kendimi "Johnny Depp Filmleri İzleme Kampı"na almama sebep olan, şifa veren, insana güven kazandıran, hayatımda gördüğüm en söyah gözlere sahip, yetenekli, yaratıcı, dehşet yakışıklı olmasına rağmen idealist oyuncu. Birden fark ettim de onun için bir şeyler yazmam çok anlamsız. Çünük benim Türkçe'm onu anlatmaya yetmez...
lovesport / 01.08.2005 20:15:12
* Charlie Chaplin geleneğine sonuna kadar sahip çıkan, yetenekli ve çekici aktör.
friday / 27.08.2005 15:57:31
* corpse bride da victorı seslendiren müthiş adam
i like your enthusiasm demesiyle beni bitirmiş kişi
(°bkz: sesiyle öldürebilen adamlar)
(°bkz: chris isaak)
tahinlikurabiye / 27.11.2005 15:52:48
* oynadığı her rolün hakkından gelebilen bir şahıs. bır karakteri diğerini tutmuyor.
edward scissorhands de ezik sessiz karakter nasıl oluyor da jack sparrow'un sürekli konuşan çılgın karakterini oynayabiliyor? "fear and loathing in las vegas"ta nasıl tanınmaz hallerde, ağzından çıkan hiçbir kelimenin anlaşılmadığı bir oyunculuk sergileyebiliyor diye düşünüp saygı duyarım hemen.
bizarcan / 27.11.2005 15:58:50
* klasını arttırmasına ve kült olma yolunda
uygun adım marş şeklinde yürümesine sebep olan bir oyunculuk yeteneğine sahip olan insan.
bickle / 27.11.2005 22:56:32
* şanslı kullardan biri. artık sadece eğlenmek için bu rolleri kabul ettiğini kendisi de söylemiş; bi nevi çocuk.
bu adamın duruşu bakışı bi acaip, uzaylı mıdır ermiş midir çözemedim fekat tehlike arzetmekte kadın cinsi için. aşık olunup ince hastalığa yakalanılabilir.
pervaz / 04.07.2006 20:07:43
* 9 haziran 1963 doğumlu (ikizler burcu. çok zeki ve sağı solu bilinmezmiş.. ölelerdir (°bkz: kendimden biliyorum)) zat. hiçbir söz onu anlatmaya yetmez. anlatılmaz yaşanır demek isterdim ama kendilerini daha yaşama fırsatı bulamadığımdan dolayı diyemiyorum.. bu şahıs aynı zamanda yalnış zamanda yalnış yerde doğmuşum dememe sebebiyet veren şahıstır. olmadı bu sefer, artık başka bir hayatta...
mystery / 28.07.2006 23:09:26
* tipi, karizması kenara bile atılsa; eşsiz oyunculuğu ile çoğu holuvut aktörüne taş çıkartacak aktördür.. arizona dream, chocolat, don juan demarco, ed wood, secret window, sleepy hollow, the astronaut's wife gibi filmlerde birbirinden alakasız rollerin hakkını veren ve hiçbir rolü üzerine yapışıp kalmayan adamdır..
ayrıca bir tom ve jerry, bir rock ve roll, bir thelma ve louise, bir starsky ve hutch, bir sherlock holmes ve dr. watson ya da bir oya ve bora ne ise; johnny depp ve tim burton da film dünyası için odur..
black exodus / 08.09.2006 02:13:54
* tüm karizmasına rağmen muzip bakışları cool tavırlara tercih eden bir enteresan aktor.
bizarcan / 11.10.2006 07:46:14
* kadınların hepsinin,erkeklerin çoğunluğunun hastası oldugu yakışıklı, sevenlerinin gönlünde * her daim winona ryderla hatırlanmak istenen ve yakışıklılığını gölgede bırakacak kadar başarılı oynayan oyuncu...
tiare / 11.10.2006 09:01:19
* fransa'da evlenmedigi esi ve cocuklarıyla gayet mütevazı hayat surdugunu iddia eden*yakısıklı otesi aktör..
chaz / 13.11.2006 22:28:31
* her oynadığı karakterin bu kadar da içine girilmez ki. bu kadar şeker bu kadar tatlı olunmaz ki. gözlerine kurban olunası seksi oyuncu.
gymnosomata / 23.12.2006 16:05:26
* kulise gelen hayranlarından ikisinin, kendisine olan sevgilerine karşı, kayıtsız kalamamış, aileleri ile beraber, evlerinde bir hafta yaşamıştır... alışılagelmiş ün megalomanlığını tanımlamayan, fena halde rahat, bir nev'i şahsına münhasır korsan...
bazensalonunortasindanbiwapurgecer / 03.06.2007 13:02:05
* nadide esmer taşlardan. yer yutarım.
thundder / 07.08.2007 00:39:04
* ilk kez bir tim burton filmiyle oscar adayı oluyor; oysa bu işbirliği defalarca eksantrik karakterler hediye etmişti; edward scissorhands; ed wood, corpse bride, charley's chocolatte factory, sleepy hollow gibi. her daim çizgidışı yaşadı, giyindi, oynadı. oscarlar için fazla bir aktör ama keşke o kazansa...
lasciate ogne speranza voi ch intrate / 24.01.2008 16:16:26
* edward scissorhands´dan william blake´e , gilbert grape´den ed wood´a, axel blackmar´dan willy wonka´ya, jack sparrow´dan sweeney todd´a envai çeşit ama özellikle sisteme muhalefet ve hallice arıza karakterlerin hakkını ziyadesiyle veren; sinemanın azimli, cengaver ayni zamanda gül yüzlü oyuncusudur.
amaranta / 27.03.2008 22:15:05
* donnie brasco, sleepy hollow, pirates of the caribbean gibi filmlerde dehşetengiz bir performans sergileyen,yakışıklı ve karizmatik hollywood yıldızı.
out of sight out of mind / 12.04.2008 17:30:20
* kendini rolüne en iyi şekilde oturtan ve girdiği kılıklarla her filmde bu o mu dedirten başarılı aktör.
chakemaz / 12.04.2008 18:46:54
* johnny depp evlenmesin kampanyasının baş aktörü... yahu bu ülkede ibrahim tatlıses bile hayranları için evlenmiyor bre adam sen niye evleniyorsun, ne gerek var yani!
(°bkz: johnny depp evlenmesin)
elth / 14.05.2008 10:40:32