Login | Register

All times are UTC

It is currently Sun Nov 29, 2009 4:59 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dark Shadows - 2010
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 12:35 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>

Tim Burton, Johnny Depp'in de rol aldığı Dark Shadows projesinin başına geçmek üzere imzayı attı

Image

Film ,1966-1971 yılları arasında yayınlanmış kült bir dizinin beyaz perde uyarlaması. gotik, fantastik ve doğaüstü olduğu belirtilen pembe dizi kıvamındaki bu yapımın Burton'un maharetli ellerinde neye dönüşeceği merak konusu. Yapımın senaristi ise, daha önce Charlie and the Chocolate Factory ve Corpse Bride'da Burton ile birlikte çalışmış olan John August. 30 dakikalık 1225 bölümü yayınlandığı 5 yıla sığdıran dizide Jonathan Frid'in canlandırdığı Barnabas Collins karakterini filmde Johnny Depp canlandıracak. Film, Burton ve Depp'in birlikte çalışacağı yedinci yapım olma özelliğine de sahip. Diğer haberleri güncellendikçe vermeye devam edeceğiz.

Kaynak:sinemaestro

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Mar 02, 2009 12:08 pm 

alıntı

"LA Timesın Warner Bross'un Dark Shadows'u uyarlayacağı haberinden sonra bu hafta Collider Yes Manin yapımcısı Richard D. Zanuck ile görüşmüş.Zanuck,Tim Burton'ın Aliceten sonraki projesinin Shadows'lar olacağını ve çekimlerin gelecek yaz Londrada başlayacağını söylemiş."

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 10:32 am 

JOHNNY DEPP ALİCE İN WONDERLAND,DARK SHADOWS VE PİRATES OF THE CARİBBEAN 4 HAKKINDA KONUŞUYOR

by Steve 'Frosty' Weintraub

22 haziran 2009

Collider için neredeyse 4 yıldır çalışıyorum bu zaman içinde bir sürü Hollywood starı ile röportaj yapmıştım ama Johnny Depp bunlardan biri değildi.Bugün bu fırsatı yakaladım.Omelete deki ortaklarımızın beni konferansa davet etmesiyle Johnny Depp e birkaç soru sorabildim.
Johnny Depp in Los Angeles ta olma nedeni Toplum Düşmanları filmi.Bu filmde John Dillinger karakterini oynuyor ve konferans boyunca bu rolü oynamayı neden kabul ettiği ve rol için ne gibi araştırmalar yaptığı konusunda uzun uzun konuştu.Konferansın tamamı ve ses kayıtları daha sonra yayınlanacak ama ben şu an için aktörün yeni projeleri hakkında söylediklerine odaklanmak istiyorum.
Karayip Korsanları hakkında ''Şu anda filme uygun bir senaryo yazılmaya çalışınılıyor.Eğer bunu başarabilirsek proje gerçekleşecek.''

Dark Shadows hakkında sorduğumda ise hevesi gözlerinden okunuyordu. ''Dark Shadows filmi olacak.Tim şu anda Alice Harikalar Diyarında filmi üstünde çalışıyor ve bu biraz zaman alacak.Ordaki işi bitince ve senaryo da hazır olunca-ki hazır olmak üzere sanırım önümüzdeki yıl çekimlere başlanacak.Bu çok heyecan verici.Hayatım boyunca hayalini kurduğum bir şey.Dark Shadows u çocukken çok severdim.Barnabas Collins hayranıydım.Elimde onun resimleriyle beş altı yaşında çekilmiş fotoğraflarım var.Bu proje için çok heyecanlıyım.''

Alice Harikalar Diyarında için ne gibi bir araştırma yaptın?Sadece hikayeden mi yararlandın yoksa farklı şeyler de ekledin mi?

Hikaye temeli oluşturdu.Hikayede bazı gizemler,ipuçları vardı bunlar da benim yorumuma açık şeylerdi.Mesela karakterin ''M harfiyle yapılan başlangıcı araştırıyorum'' dediği bir yer vardı.Bu sözün altında yatanı biraz araştırınca bir şapkacıdan bahsettiğinizin farkına varıyorsunuz.Biraz tarihi araştırma yaptığınızda ''şapkacı kadar çılgın'' diye bir terimin kullanıldığına rastlıyorsunuz.Böylece M harfinin ne anlama geldiğini ve neden çıldırdıklarını buldum.O anda bu karakterin nasıl görünmesi gerektiğini anladım.Bir kaç küçük suluboya çizimi yaptım ve bunları Tim e gösterdim.O da kendi çizimlerini yapmıştı ve çizimlerimizin birbirinden neredeyse hiç farkı yoktu.Çok fazla renk ve parlaklık vardı.

Tim ile olan ilişkini özel kılan nedir?Sana aktör olarak istediğini yapabilme özgürlüğünü sunması mı?

En özel olan şey bana 7 projesinde yer vermesi.En muhteşem şey bu.8 inci ve 9 uncuyu iple çekiyorum.Biz konuşmasak da birbirimizi anlayabiliyoruz,çok güçlü bir iletişimimiz var.Tim benim oynadığım bir sahneyi yönetirken ya da sette bir karakter hakkında tartışıyorken diğer insanların çoğu şaşkına dönüyor.Ne konuştuğumuzu bilmiyorlar.Bir keresinde Tim ve benim 10 dakika boyunca tartışmamızı dinlemiş olan bir adam yanıma geldi ve ''Söylediklerinizin tek kelimesini bile anlamadım '' dedi.Aynı zaman da Tim i seviyorum.

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC