Login | Register

All times are UTC

It is currently Wed Dec 23, 2009 2:53 am

Welcome
<a href="http://metalheadtr.com" target="_blank">metalhead</a>
<a href="http://metalheadtr.com/forum" target="_blank">metalhead</a>

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Bir Tutkunun Şifresini Çözmek - Ekim 2009
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 7:10 pm 
<marquee> johnny depp</marquee>
<marquee> johnny depp</marquee>

Vanessa ‘Gala’da----Ekim 2009

Image

Bir Tutkunun Şifresini Çözmek

Birbirinden ayrılamaz bir çift olarak yaşayan Johnny ve Vanessa bizi aşkın gerçekten varolduğuna inandırdı.Muhtemelen, şarkıcı ve karizmatik sevgilisi birbirlerine özgürlük ve gizlilikle yemin ettikleri için.Mutlulukları şansa bağlı.

Aşkları başladıktan sonraki neredeyse her sonbaharda yaptıkları gibi,Provence’deki ülkeye çekildiler.Onları yücelten dünyanın spot ışıklarından uzaktalar ama şöhretin çılgın sisteminden yine de korkuyorlar.Plan De La Tour’daki evlerinden tamamen gizlenmiş şekilde yaşıyorlar.Johnny üzüm hasatını yeni bitirdi.Vanessa is son albümü Divinidylle çıkışından üç yıl geçtikten sonra,hit parçalarının en iyilerinden oluşan albümünün birkaç hafta içinde 28 Kasımda piyasaya sürüleceğini neredeyse unutuyormuş gibi görünüyor.

Bu olayı hafife aldığından değil.Ama zaman akıp giderken,eski çocuk yıldız da azad oldu.Vanessa için bir rol teklifini kabul etmenin gittikçe zorlaştığı söyleniyor.37 yaşındaki yıldız,zaten daha önceden defalarca elde ettiği bir zaferin peşinden koşmanın yararının ne olacağını sorguluyor.

Zaman hızla ilerliyor ve iki çocuğu Lilly ve Jack yakında çocukluk döneminden çıkacaklar.’’Bu yılları ıskalamak istemiyorum’’diyor Vanessa.Ve elbetteki Johnny var,aralarındaki tutku Vanessa küçük bir kızken onu büyüleyen müzikallerdekinden bile daha romantik.Neslinin en yetenekli oyuncusu olması muhtemel olan Depp,tuhaf kurukafa yüzüklerine rağmen tam bir centilmen.’’Her an Vanessa’yı koruyor.İnanılmaz saygılı.Vanessa’nın düşüncesini sorup duruyor.’’diyor yakın çevreleri.

Hiç kimse bunu Johnny’den daha iyi tanımlayamaz:’’Vanessa benim kötü davranışlara karşı ilacım,zor zamanlardaki dayanağım.Onunla ilk tanıştığım günü hatırlıyorum.Sırtı dönüktü ve ilk önce ensesini gördüm.Dönüp bana baktığında tamamen büyülenmiştim.Hipnotize olmuştum.Bugün hala öyleyim.’’Bir aşk kazası!Hatta daha fazlası.

İlişkilerinin en başlarında,hiç kimse yürüyeceğine inanmazken Johnny şansı kendi taraflarına çekebilmek için her şeyi yaptı.Zamanını Fransa ile Los Angeles’taki kendi evi arasında bölmeye razı oldu.Fransızca öğrendi.Kontratlarına diğer üç günü ailesine ayırabilmek için haftada dörtgün çalışma maddesi koydurdu.Bugün,düzenli olarak Vanessa’yı sette ziyaret ediyor.(Her zaman beraber olabilmek için çift asla aynı anda çalışmıyorlar.)

Bu yaz,Romain Duris ile ‘’Heartbreaker’’adlı filmde çalıştı.Johnny de çocukların bakımıyla ilgilendi:Her gün,kılık değiştirmiş vaziyette,onlarla Paris sokaklarında gezdi.’’Tüm ömrümü onunla geçirdiğimi görebiliyorum’’diyor Vanessa hayranlıkla.’’Neresi olursa.Gözlerim tamamen kapalı.’’Yakın çevrelerine göre bu ikilinin çok iyi anlaşma nedeni aynı arzuları taşımaları.

‘’Modern değiliz.Nadiren dışarı çıkıyoruz.Yasak olduğundan falan değil,doğamız böyle.’’Plan De La Tour’daki evlerinde aile,çevredeki 2300 komşunun sevgisini kazanmayı başarmış.Çünkü her zaman hediyeler veriyor,kendi alışverişlerini kendileri yapıyor,kendi kömürlerini depoluyorlar,organik besleniyorlar,4*4 lambda sürüyorlar ve barbekü partilerine Angelina Jolie ve Brad Pitt’i devam etmek yerine komşularını davet ediyorlar.

‘’Gayet sıkıcı bir hayatımız var’’diyor Vanessa züppelik taslıyormuş gibi görünmeyi göze alarak.Johnny ve Vanessa arka bahçelerinde bir karavan kurmuşlar,tıpkı çingeneler gibi.Çocuklarının düşkırıklığına rağmen havuz inşa etmeyi reddediyorlar.St.Tropez’e asla ayak basmıyor,kendi kamplarını tercih ediyorlar.

Tahammül edebildikleri tek blink blink sesi ise bankamatiğin sesi.Para mutluluğu satın alamasa bile en azından hayatlarının geri kalanında rahat yaşayabilirler.Aslında son yıllarda olan onca şeylerden sonra Vanessa kariyerine son vermeyi birçok kez düşünmüş.Sevgilisi film başına 25 million dolar alan tek aktör değil mi?Ve Karayip Korsanları serisinden 100 million dolarlık gelir sağlamadı mı?

Vanessa alışverişi,Chanel’den giyinmeyi seviyor.Ama anne babası onda paranın kıymetini bilme duygusunu geliştirmişler.Johnny’nin ise ada stın almak dışında bilinen abartılı bir harcaması yok.Yani nerdeyse.Jack Sparrow Sendromu?45 yaşında kendine müsamaha gösterdi:1900ler tarzında,50 metre uzunluğunda 12 yataklı 9 kişilik mürettabatlı saunalı bir yat.

WashingtonDC’nin yakınına demir atmış Vajoliroja yelken amak için iki yıldızın ve çocuklarının gelmesini bekliyor.Ufukta evlilik var mı?Vanessa karşı olmasa bile şu an için yok..’’Aynı adı taşımak,bunu güzel buluyorum.Ek olarak bu,annemi de mutlu ederdi.’’

çeviri:johnnylover

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC